Miasto Pary ekipa

Może i ja zagram jak qeshua to i ja ;]

Jakiś podział klas robicie czy co dusza pragnie ? można by zrobić z 2 CP ;p

Również się zgłaszam. Gram healerem ( Medium )

To wbijajcie na TS all sie ugada i sie zrobi podzial kto kim by kazda klasa była. Ip: tspolska.pl kanal 15 pass qwerty.

Ja również zgłaszam się do gry.

Haha... a ja mam dobrom wiadomość, ponieważ odwołali moją zmianę, mam dziś przymusowe wolne, a co za tym idzie... ^^

Gz 4 u :]

Ja jeszcze 3h nadgodzin i nach hausen :-] a normalnie o 15 koncze ... :-]

Jak wygląda sytuacja? Gra ruszyła? Jakie są składy? Kto kim gra i czy na pewno? Jakiej klasy jest nadmiar?

o 17 start jak cos to zapraszam na ts. Składy ciezko ustalic narazie 7 osob mam na ts z czego to 2 straznikow i 2 medium reszta chyba dps ja zrobie maga.

też chętnie zagram Dajcie mi ts na pw

Ok znalazłem xXD

Lol pyrcio ty wracaj do cs-a hehe

Hmm 2 strażników? Lipa... No chyba ze zrobię im konkurencje hehe a wiadomo jakim stylem będą grać? 1h + shiels , 2h weapon czy może 1h x2 ? :-P trzeba być unikalnym wkoncu :-]

Naprawdę świetna atmosfera, dobra ekipa, mili gracze . Czego oczekiwać więcej ? Naprawdę polecam !

Dobra, właśnie odpaliłem gierkę, może się podłapię, ale nie obiecuję, że zostanę na dłużej.

TS jak rozumiem ten w pierwszym poscie?

Witam ja też zagram (Mag) Gra ktoś jeszcze ? :D

A też się dołączę, strażnik albo strzelec. :D

ja mogę XD Ale na razie bez mikro XDDD

W przeciągu tygodnia bym miał ;d

oczywiście jak mi pójdzie :D

Ja sobie gram :> oczywiście broń palna <3

Gdyby nie ta "energia" to gra byłaby na prawdę sympatyczna a tak to wkur**a i troche gra na tym traci chyba że za mało pograłem i jest sposób na ową energie.

Mi nie zabraklo wcale energi mam 14 lvl a mam jeszcze 680 energi. TS macie w 1 poscie wbijajcie sporo osob siedzi nawet teraz o 1

Tą "energie" można spokojnie "doładowywać" poprzez robienie pobocznych questów, są one dość często jako nagroda za questa.

ciekawa gra, warto sprobowac.