Miasto Pary ekipa

Na razie pogralem nieco ponad godzinę i mam prawie 9lvl strażnika.

Ta postać wydaje się być nie do zatrzymania ! Nie używam potow wogole. Zobaczymy na wyższych poziomach :-] niestety teraz muszę zbierać się do pracy...

Eh, eh. Bateria w lapku mi poszła i na samej ładowarce jadę, spowalnia sprzęt strasznie i przy każdym większym obciążeniu wyłącza się komp ;3 Nie pogram chyba przez najbliższe dwa dni, co wchodzę do insty to czarny ekran i od nowa muszę kompa odpalać. Nie wbijcie tylko za dużych lvl'i tam, co bym nadgonił :P

witam mozna prosic o ts3 chetnie zagram z wami

Mnie osobiście odrzuca kamera, ale dam szanse i spróbuje ogarnąć to. Jak już będę pewny, że chce zostać na dłużej to się zgłoszę :)

witam mozna prosic o ts3 chetnie zagram z wami

TS masz podany w pierwszym poście

Odrzuca ? Masz tam 2 tryby kamery... 3d - obracasz kamerę tak jak ci wygodnie, oraz kamera z blokada za pleców bohatera z możliwością obracania w okol swojej osi. Te 2 typy w zupełności starcza.

Przepraszam ze wczoraj na ts przez cały wieczór się nie odzywalem ale byłem tak zmęczony po pracy po godzinach ze nie miałem ochoty nawiązywać konwersacji. Cud ze dałem radę dobic 8lv noo prawie 9. Heh

Ok, jest świetnie mamy postacie w TOP10 ! Prawdopodobnie dziś stworzymy pierwsza gildie na serwerze !

Fajna Ekipa narazie 6 lvl nie mam teraz jak grać i na ts też nie moge ale jak tylko będę mogł wbije na ts

Ja mogę zagrać tylko na razie bez ts bo mikro się rozwaliło. Na razie mam 11lvl wojownik

Czy bardzo duży spadek fps odnotowuje się w późniejszej grze, badź przy większej liczbie osób w dungeonie? Exp tam jest tylko poprzez dungeony? Gram i jest świetnie, jednak moje fps skacza od 1 ~ 25 i nie chce zepsuć jakiejś rozgrywki w grupie podczas 'rajdu' stojac i dajac się zabić bez powodu. Czy tylko mnie gra wyłacza się systematycznie raz na 30 minut? Wyłacza - zatrzymuje się wszystko i brak odpowiedzi.

spoko u mnie tez tak sie zacina i wylacza. FPS wszyscy maja podobnie ja dungi robie na 17-35 fps wiec ujdzie. Warto grac w kazdym razie pozniej bedzie do pobrania klient wiec z fpsami powinno byc lepiej

na moim piecyku z tego roku ciagle mam 60fps bez zadnego spadku ( 61-65 fps skacze ), na starym piecyku z 2008r mam max 50 fps, lecz tutaj juz saspadki ale nie mniej niz 22fps wiec da sie grac.

Wlasnie wrocilem z pracy ^^ czas grac :D

Witam.

Także chętnie bym doszedł do gildi. 14 lv strzelec krasnolód aktualnie i ciągle rośnie. Mój nick: RafaR

Ja gram na lapku i też mam problem z fps'ami, ale to tylko wyłącznie wina tego, że przeglądarka korzysta z zintegrowanej karty graficznej w moim przypadku (Intel 4000). Fakt na minimum mam 50 fps, ale w miastach spada do ~30.

Mam nadzieje, ze udostępnią niedługo klienta którego odpale na dedykowanej karcie, na karcie GF 650m powinienem na full detalach spokojnie grać.

Ekipa zbierana była spory czas przed startem, kilka osób odeszło, sporo się zadeklarowało i olało. Na ten moment jesteśmy jedyną gildią na serwerze i jeśli ktoś chce dojść wymagane są:

- 15 poziom postaci,

- 100,000 szylingów, które zapłacisz w datku na gildię,

- teamspeak z mikrofonem

Gdy spełnisz wymagania piszesz tu lub w grze do

Soniq lub Blaanid, po rozmowie na TS'ie - jeśli będziesz ogarniał - dostajesz się do gildii.

100 tys :o serio ?

Nowa gildia w MP kosztuje 800k, pozdro. :)

i tak drogo jak 100k jak niektórzy nie mają nawet tyle

na 15 lvl ma sie spokojnie 250k wiec nie mow mi ze sie nie ma 100k :) chyba ze kupujesz pierdoly na targu co jest zbedne;) a w gildie warto inwestowac bo daje bardzo przydatne buffy :)

na 15 lvl ma sie spokojnie 250k wiec nie mow mi ze sie nie ma 100k chyba ze kupujesz pierdoly na targu co jest zbedne;) a w gildie warto inwestowac bo daje bardzo przydatne buffy

250 ? ja mam 16 i mam 120 ;p