to nie wiem na co kase wydajesz bo ja na nic nawet na poty nie musialem wydawac do tego lvlu
Miasto Pary ekipa
Poty są zbędne, od początku lecę na tym co mi looci... A jak już ktoś wspomniał, gildia daje buff`ki, które są "cholernie przydatne"...
ja tylko na ulepszanie wydaje
To ile ty ulepszasz, zresztą na początku to też jest zbędne, nie mówię, broń można zrobić na +2, ale to starczy...
eq co chwile zmieniasz bo cos ci lepszego padnie i zmieniasz warto bron ulepszyc troche ale to wszystko mowiac do 17 lvl
no ja mam ten 17 lvl
Dziś panowie robię nocke :-P
Ktoś chętny do towarzystwa na ts3?
Hmn tak do 3 planuje pograć wiec to nie pelna nocka he ale i tak zapraszam.
Mam 13lvl.
Zacząłem grać sobie na wersji angielskiej i powiem wam, że jest o niebo lepsza. Moglibyśmy się przenieść. Nie ma bugów, lepsza optymalizacja - full detale z moją kartą zintegrowaną na lapku i brak lagów. Do tego sporo Polaków mimo wszystko tam widziałem. Piszę tu ponieważ na TS'ie dziś ciężko kogoś było spotkać, do tego jedna osoba, czy dwie odeszły z gildii na rzecz innej, nowo powstałej - sprzedajne *cenzura*.
#edit
Wybaczcie, ale zostaję jednak na US. Będę wchodził na TS'a, ekipa za***ista, ale granie na PL nie ma sensu moim zdaniem. Gó*niane tłumaczenie, laggi, słaba optymalizacja. Do tego w wersji US w IS'ie są kostiumy i inne fajne rzeczy za dolary. Mam nadzieje, że się przeniesiecie
Szukam ludzi którzy chcą dziś zacząc grac w Miasto Pary by wspólnie pograć i odkryć grę. Wymagam TS3 mutacji i kultury. Chętne osoby niech piszą pod tematem bez flame proszę.
ip ts : tspolska.pl kanal 15 pass qwerty .