Miasto Pary ekipa

to nie wiem na co kase wydajesz :D bo ja na nic nawet na poty nie musialem wydawac do tego lvlu :)

Poty są zbędne, od początku lecę na tym co mi looci... :D A jak już ktoś wspomniał, gildia daje buff`ki, które są "cholernie przydatne"... :P

ja tylko na ulepszanie wydaje :P

To ile ty ulepszasz, zresztą na początku to też jest zbędne, nie mówię, broń można zrobić na +2, ale to starczy...

eq co chwile zmieniasz bo cos ci lepszego padnie i zmieniasz warto bron ulepszyc troche ale to wszystko mowiac do 17 lvl

no ja mam ten 17 lvl :P

Dziś panowie robię nocke :-P

Ktoś chętny do towarzystwa na ts3?

Hmn tak do 3 planuje pograć wiec to nie pelna nocka he ale i tak zapraszam.

Mam 13lvl.

Zacząłem grać sobie na wersji angielskiej i powiem wam, że jest o niebo lepsza. Moglibyśmy się przenieść. Nie ma bugów, lepsza optymalizacja - full detale z moją kartą zintegrowaną na lapku i brak lagów. Do tego sporo Polaków mimo wszystko tam widziałem. Piszę tu ponieważ na TS'ie dziś ciężko kogoś było spotkać, do tego jedna osoba, czy dwie odeszły z gildii na rzecz innej, nowo powstałej - sprzedajne *cenzura*.

#edit

Wybaczcie, ale zostaję jednak na US. Będę wchodził na TS'a, ekipa za***ista, ale granie na PL nie ma sensu moim zdaniem. Gó*niane tłumaczenie, laggi, słaba optymalizacja. Do tego w wersji US w IS'ie są kostiumy i inne fajne rzeczy za dolary. Mam nadzieje, że się przeniesiecie :)

Szukam ludzi którzy chcą dziś zacząc grac w Miasto Pary by wspólnie pograć i odkryć grę. Wymagam TS3 mutacji i kultury. Chętne osoby niech piszą pod tematem bez flame proszę. :)

ip ts : tspolska.pl kanal 15 pass qwerty .