MMO dla weterana L2

I klasycznie kazdy gra DPS a supporty ciagane na boxach tak ? Bo nawet janusze grajacy po 1h dziennie chca robic dmg :smiley: To zawsze byla bolaczka L2, ja jako aktywny support gram za duzo zeby grac w dzisiejszych modnych “const CP” bo pold dnia bym czekal az party sie pojawi i pozwoli mi koxac. To jest moj problem… kocham SwS’a i mam go na classicu 5x prawie hunter do kupienia, ale siedziec i czekac na DPS’ow az laskawie sie pologuja czasami na 2h zeby pokoksac to mnie krew zalewa… Jak juz pisalem, jestem hardcorem :smiley:

aktualnie mam CP z 9 aktywnymi osobami :slight_smile: uwierz mi, ze jest duzo aktywnego supportu :smiley:

co do CP to jedno polskie szuka aktywnego swsa :wink: 70 + co prawda, ale jak dobrze zagadasz i jestes ,hardcore’’ to chetnie Cie przyjma :slight_smile: pm villz w grze (to znajomek), a jezeli Ci nie przeszkadza international to JasonX szukal chyba swsa :slight_smile: na HV ciagle ktos szuka ludzi :slight_smile:

Edit (ograniczenie do 3 wiadomosci per post lel)

mozna i tak :wink: nasz BD jak wszyscy rano w pracy odpala sobie support i cisnie :wink: trzeba jakos zaczac. Ja zaczynalem solo z 3 boxami na plecach a jak znalazlem CP sprzedalem support i zostalem z 1 kontem : )

Chyba jednak najpierw sprawdzimy Bless, przypomniales mi o mojej bolaczce :smiley:
A jak z Bless bedzie klapa to wrocimy z kumplem, ale jako archerzy z fullbuffem na plecach :smiley:

pamietam ze za czasow c4 cisnalem WC albo OL plus Wilk fajnie sie ciupalo

1lajk

BTW jeszcze jedno :slight_smile: mówisz, że grasz hardcorowo to powinieneś wykorzystać właśnie ostatni oddech L2 póki da się jeszcze przyjemnie w to grac a to, ze jesteś sws nie zmienia za wiele bo każdy z dye +12 STR może iść naku**ac solo :stuck_out_tongue: ja juz widzialem bless i nie jara mnie nowoczesny system tych mmo :slight_smile: pamiętaj, że gracz L2 choruje na porównywanie każdej gry mmo do niej. GL !

Próbuj Archeage , pod względem rozgrywki pvp , jest dobrze zrobiona , open world , pk, siege , itp . Podobno na prywatnym dużo więcej ludzi gra ale ciężko mi to stwierdzić .

Archage? Polecasz to p2w??

A nie lepiej jakiś prywatny serwer ?? Płacić 50zł miesięcznie za L2 i to jeszcze classic jest trochę bez sensu. Rozumiem gdyby był za free ale tak to szkoda kasy oczywiście to moje zdanie.

P.S gdyby była ekipa na jakiś low rate bym się pisał :slight_smile:

Dobrych privow to ze swieca szukac :wink: Najpierw wskocze do bless, moze akurat mnie wciagnie :slight_smile:

jako 9 letni fan L2 powiem tobie nie czekaj na Bless bo nie warta jest uwagi fanów L2. Jest pusta mapy tak na prawdę zamknięte mogę porównać do Wiedźmina 2. Skille ładne lecz combo bez rewelacji. Grałem testowałem i nie zrobiło mi to wielkiego wrażenia. Wydaje mi się że zbierz swoją ekipę i leć na L2 classic lub na priva bo Bless nie jest nawet wart czekania.

Prawda jest taka, ze co czlowiek to opinia :smiley: Rozmawialem z roznymi ludzi, w tym z tymi ktorzy grali w L2 i ejdnym sie pooba a innym nie, dlatego tez sam sprawdze i ocenie :slight_smile: Poza tym to zadna ekipa, jeden stary znajomy i znajomy z reala (DraG) :smiley:

polecam sprawdzić Bless’a naprawdę dobre pvp się szykuje. Btw Fujivar jak niby testowales nową wersje blessa ? nie jestes emmisarry więc nie testowales …

Jaki jest najlepszy prywatny classic ? Na którym jest najwięcej polskich graczy oraz klanów? tez gralem 9 lat w l2 i sie borykam teraz po tych grach i wszystkie to nie to;/

Jest tylko jeden Classic EU - Skelth

Dzieki wolalbym grac na offie lecz ja nie mam az tyle czasu zeby grac i placic. Nie teraz

Ja też z chęcią bym poszedł na jakiś priv low rate :slight_smile: tylko gdzie co i jak ?? :stuck_out_tongue:

No Bless już 5 lat wychodzi także powodzenia

l2zaken :wink:

Kolego mało wiesz dużo gadasz :slight_smile:
MMO to nie jest MMORPG
a H&S to już w ogóle bzdura. Projekt TL jest/będzie pełnoprawnym MMORPG Z ELEMENTAMI ZAZNACZĘ ELEMENTAMI H&S. I raczej 2019 końcówka :slight_smile: Nigdy nie wystartuje na PS5/4/xbox etc Gra będzie tylko pod PC a mobilna wersja własnie pod telefony, ale nie będzie miała znaczenia bo to dwie osobne gry