Hmm. Spróbuj i tak eve. Warto
MMO dla weterana L2
W przyszłym tygodniu (3 października) startuje nowy oficjalny server classic: Giran. Mnóstwo osób wraca do gry, lub migruje z dogorywającego servera Skelt Zapowiada się niezła zabawa.
I znowu ten bajkopisarz z Privow Skelth ma sie dobrze, nikt nie ma problemow z gra tam. Za to ty widze ze ktos ma czas i kase na to zeby sie tam przednio bawic.
jak juz pisalem w innym temacie, jaki jest sens isc na server, gdzie bedzie sklep, gdzie ludzie za kase beda mogli kupic 40+% wiekszy exp ? Toc to przepasc jest, kto nie ebdzie inwestowal w sklepie, bedzie smieciem.
Poza tym nie wiem jak ty, ale ja nie wyobrazam sobie chodzenia na Siege, oly, daily Rb, czy daily PvP miedzy 1 a 7 nad ranem, bo mowa przeciez o amerykanskiej strefie czasowej ? Pozostanie wam grind na pustych spotach, gdy hamburgery spia.
Dobrze mowisz, zapowiada sie swietna zabawa
Czas siege jest ustawiony na 21:00 czasu europejskiego wszystkie eventy także na 20-22:00 tutaj są wszelkie informacje: https://www.youtube.com/watch?v=XgCGl1IpDuw od 15 min
1pc=3box
EU -100-180ms max zależy od położenia
Ruskie blokada -big plus
IS moim zdaniem nie jest przesadzony daje delikatny boost ale rewelacji nie robi
No daj spokoj, jak grales na Classicu, to powinienes wiedziec ze jakikolwiek boost do expa daje spora przewage.
Co do samej blokady, ruscy i tak beda grali, przeciez to zaden problem
Co do pingu, tez bym sie nie pisal, blisko 200ms przy 30ms hamburgerow to tez nic ciekawego na pvp. Nie wiem dlaczgeo ktokolwiek z europy mial by sie pisac na ten server majac europejski Skelth.
Wydaje mi sie, ze polacy nastawiaja sie na wygranie servera, nie liczcie na to Bedzie to samo co na Skelth, wszyscy “pro elo wygrywacze serverow” pograli miesiac, wbili 20-30+ i odeszli bo za ciezko.