Selektywne odpisywanie - mode on.
@ Daroo
Przeczytałem to co napisałeś raz, później kolejny raz, przed sekundką pomyślałem - przeczytam od tyłu, jednak nadal nie potrafię zrozumieć co Ty do mnie piszesz. Jaki mój serwis?
+ uważasz, że w Tibii trzeba większego ogaru niż w wowie ?
)
DOBRZE< GIMBUS PARTY ON
Plus dodam cytat jednej z Twojej trollowej wypowiedzi na forum, czym jednocześnie kończę z Tobą dyskusję, nie chcę prokuratora.
"Witam.Jaka profesje wybrac dla poczatkujacego? Bede gral prawdopodobnie na Imperium.Nie lubie grac warriorem ale reszta moge pograc.Jest tu jakis hunter czy cos takiego?;D@downjak nie chcesz, to nie pomagaj ;c nie musisz sie przeciez tu wypowiadac.Czytalem o profesjach i nie wiedzialem ktora wybrac wiec napisalem tu.btw. wie ktos co zrobil w misji na 4 lvl z uzyciem jakiegos teleportera czy cos, zrobilem to i mnie wywalilo do jakiegos miasta i za ch*ja nie wiem co dalej robic ;"
@ Co do komentarzy o tym, iż artykuły czasem powinny nie być obiektywne.
Jak najbardziej się z tym zgadzam, jednak na stronie głównej tego portalu tego nie ma, bowiem tutaj jest kreowany inny zabieg, tak jak ktoś wcześniej napisał - gimbus trendy list. Jak najbardziej jak na jakiś czas autorski artykuł o swoich przeżyciach danej gry jest najbardziej odpowiedni, lecz -
nie powinien być od jednocześnie recenzją lub opisem tej gry gdyż czy jest dobra to ocenimy sami po zagraniu w nią.temat powinien być wtedy specjalnie przygotowany, nie " Guild Wars 2" , bo to jednocześnie jest już recenzja / opis. No i na samym wstępie najważniejsze - "Artykuł ten opisuje mojej przeżycia związane z danym tytułem, dlatego proszę nie traktować tego jako reklamy tego tytułu bądź zachęty, czy też odradzania zagrania.".
Tutaj na stronie głównej panuje blog a nie tytułowy serwis MMORPG
@ Azargo
Gimbus party vol.2 Jeżeli nie masz nic konstruktywnego lub czegoś wnoszącego do tego tematu - milcz bo zawołam Twoich rodziców. Czemu takie surowe me słowa? Tylko gimbus napisze "nie podoba się to idź sobie".
@To, że administratorzy takich serwisów mają po kilka kont - to jest normalna sprawa w tym biznesie, inaczej się tego nie da rozkręcić. Dodatkowo, jestem przekonany, że właśnie on jest również głównym administratorem, gdyż to on wydaje bany, tworzy newsy o jakich grach chce oraz w jakie aktualnie będzie grać. No i wszyscy się go boją, gdyby był tylko redaktorem, to chyba by pisał prace zlecone przez głównego admina? A tutaj widać ukierunkowanie pod blogowy system.
@ mrhania
Akurat nie zgodzę się, że wpierw są ostrzeżenia itp. oraz, że wszystko jest związane z regulaminem. Guru wiele razy używa wulgaryzmów w swoich wypowiedziach, dostaje warny? nie wydaje mi się. Co więcej, kiedyś na innym (starym) koncie założyłem gildię w tej samej grze, w której on stworzył oficjalną serwisową. Co się wtedy działo na głównej stronie serwisu? Oczywiście co kilka minut spam jak on założył gildie, ile osób się zgłosiło itp. Przed startem bety było chyba z 5 tematów ze zmianą godziny otwarcia. Inne gildie niestety nie miały takiej reklamy, gdyż jako administrator postąpił samolubnie - nikogo to chyba nie zdziwiło. Lecz, dojdźmy do sedna, dostałem kilka warnów kompletnie za nic, jaki był powód? stworzenie gildii i reklama jej w jednym temacie na forum. Oczywiście sam guru nie omieszkał spamu w tym temacie razem z jednym z moderatorów, który też zapragnął pograć z nim.