Ach, te spiski.MMORPG.org.pl - mafia składająca się z multikont Guru i paru wafli wliczając mnie, zajmująca się praniem mózgów młodych Polaków, cobyście grali w Allodsa.Ale zaraz, co jeśli ja to też fake konto Guru?Obejrzyj się za siebie, już Cię obserwujemy. Wiemy gdzie mieszkasz. Wiemy w co grasz. Wiemy co masz w lodówce, ba, sami w tej lodówce siedzimy i faszerujemy Twoją sałatę stronniczymi opiniami.Czy to ptak siedzi na drzewie, czy to może zaawansowany cyborg czycha tylko, żeby ukraść Twoje pieniądze? Ale zaraz, to nie ptak! To Chmarus z lornetką podgląda Twoje google, żeby wiedzieć jakie reklamy zaserwować. Nie ma bezpiecznego miejsca, żaden firewall Ci nie pomoże, dopadniemy Cię wszędzie w tym strumieniu rzeczywistości.Ale czy to naprawdę Twoja rzeczywistość?Ha.Haha.HAHAHAHAHAHAHAHA-HA!
Tym właśnie wpisem Ty i guru udowodniliście że tak jest. Nie napiszesz nic sensownego i konkretnego, bo nic nie masz na swoją obronę. Prawda jest taka, że chodzi o pieniądze i pewne informacje nie mogą wyjść na 'światło dzienne' aby banda tych gimbusów z których utrzymuje się ten portal/forum nie odwróciła się nagle i nie przerzuciła się na inny portal. Nikt nie wmówi mi, że z takiego właśnie 'blogowania', bo tylko tak można nazwać te newsy guru, nie ma się żadnych zysków. Ktoś wcześniej napisał, że nagłówki mają kontrowersyjne nazwy czy też błędy i zgodzę się z nim w 100%. Chodzi tylko i wyłącznie o to aby ciekawość zwyciężyła i osoby wchodziły w temat nawet jeśli go to nie interesuje, równocześnie nabijając kolejną reklamę. Z kolei z moje strony, ja mam zainstalowanego Adblocka i daję zarabiać tylko i wyłącznie portalom/forom/ogólnie stronkom które na to zasłużyły, czy mmorpg.org.pl jest w gronie tych 'szczęśliwców' wiem tylko ja. Pozdrawiam tych wszystkich, którzy potrafią myśleć i byle newsy nie robią im wody z mózgu.
@upTeraz dokładnie widać, na czym polega praca "wafli".Ps.Moderatorzy, dajcie więcej warnów, przecież od tego tutaj jesteście!
Nazwijmy to tak, liczne 'warnowanie' zniechęca ludzi do odwiedzania i udzielania się, przez co zmniejsza się zysk. Dlatego też wszystkie warny i bany dawane są w granicach rozsądku - można to zauważyć i póki to sprawdza się, prawdopodobnie będzie w użyciu.