Jeszcze wam sie nie znudziło tutaj siedzieć i pisać co drugi post o tym samym? Mi się juz nawet tego nie chce czytać. Jakiś typek napisał sobie newsa żeby sprowokować coś ala "Pani Grażyna Żarko" , gimbaza przyleciała pochwalić się swoimi życiowymi doświadczeniami z MMO i o tym że kase na was trzepią. Ale jak by wam dali posade redaktora za którą codzień czy tam co tydzień nie pamiętam jak tu jest na portalu brałbyś kase za każdego newsa co napiszesz, to srałbyś pod siebie i nie odchodził od kompa żeby jak najwięcej newsów z d*py napisać. A co do GURU co wam to przeszkadza że gre sobie krytykuje? Nikt z was by tak nie skrytykował gry w taki sposób jak on to robi, zresztą co was to obchodzi i tak większość z was nie czyta tych newsów całych albo i wogóle, może czytać nie umiecie nie wiem nie wnikam w to, tylko wchodzicie, patrzycie ze guru napisał i szukacie tylko jego krytyki zeby go shejtować w komentarzach. Nie podoba sie to wyjazd z tąd, gówno wnosicie do tego portalu i gówno z niego zabierzecie. I z tego co zauważyłem i nie mówie tu o tym temacie to najbardziej hejtują ci co są najkrócej na portalu Pozdro
MMORPG dno kompletne. Recenzja obiektywna
Przez krytykę guru'a - moderatorów - administratorów - po pieniądze, które na Was zarabiają. Oświece Was panowie i panie w tym kraju tak już jest, że każdy każdego rucha na każdym kroku. Byle zarobić więcej. Dowiecie się o tym jak sami pójdziecie pracować. Przekonałem się o tym, ale co Wy możecie wiedzieć skoro większość użytkowników popiera jednego hejterka bo taka moda? Bo im łatwiej? Ludzie myślcie sami. Ale jak mógłbym o coś takiego prosić, skoro średnia wieku tego forum wynosi 12lat? No cóż jaka tematyka takie community.Portal działa prężnie i daje Wam to czego powinniście od takiego portalu wymagać. Macie newsy, macie spis gier, macie forum na którym można się dowiedzieć czegoś więcej, zadać pytanie - ktoś na pewno odpowie. Ale Wam i tak jest mało. Cokolwiek byśmy zrobili, cokolwiek byśmy nie ulepszyli Wam i tak będzie źle. Banda hipokrytów co udowodnił już Yanglegend pisząc posta o tym jak to litoman rzucił studia by grać 12h/d. Tak to już jest. Polska mentalność
To samo pisałem na 4 stronie. I popieram Twoje zdanie w 100 %.
Stali bywalcy, moderatorzy i przyjaciele pokazują dobrą strone forum/portalu co jest w 100% prawdą, a nowy użytkownicy, którym nie spodobał się jakiś nius bądź artykuł guru(albo kogoś innego) przenoszą dyskusje z portalu na forum. Oczywiście ja się zgadzam z 1-szą grupą, bo portal sledzę od dłuższego czasu i wiem, że po każdym ataku, portal/forum wychodziło z tej sytuacji dobrze, bo użytkownikowi, który zaatakował skończyły się argumenty i sam skończył dyskusję. Jeszcze z 3 strony spamu i temat odejdzie w zapomnienie.
W 100% się z Tobą zgadzam. Jak jeszcze obserwowałem forum, a nie miałem jeszcze konta, było parę takich sytuacji i zawsze było "forum & zaatakowana osoba WIN"
Koleś ewidentnie zgasł po poście Yanga o studiach
Nie zmienia to faktu że więcej szumu niż tego byśmy się spodziewali wielcy fani GW2 zostali urażeni wypowiedziami pana "G" i tyle. Jak dla mnie osobiście forum nie jest złe ale jakieś zmiany powinny nastąpić nie wiem jakie, ale trochę świeżości dla tego portalu by się przydało. Miłego dnia życzę wszystkim
Ale o so chozi?
@HisGhost...
Skoro chcesz zmian a nie wiesz jakich to po co w ogóle o tym piszesz? Może administracja obecnie też nie ma pomysłów?
Ale hate, 100 postów na minutę. Zaczoł litoman o pierdołach a teraz okazało się że każdy wszystko wie. Jest mnóstwo portali o mmo ale tylko ten jeszcze żyje więc jak się coś komuś nagle nie podoba to papa.
Koleś ewidentnie zgasł po poście Yanga o studiach
Żeby nie było, że ja jestem jakimś obrońcą guru - news'ów z portalu nie czytam, patrze tylko na nagłówki i tytuły, a reszte informacji biorę sobie z oficjalnych stron gier. Dodam, że sądząc po tym jakie guru gry poleca to ma na prawdę fatalny gust i wystarczy mu byle jaka azjatycka grindówka do piania zachwytów, ale o gustach się nie dyskutuje.
Dobra zakonczcie ten temat -,- Powiedzieliscie swoje ? Okej. Ale nie dopieprzajcie mu -.-
Stali bywalcy, moderatorzy i przyjaciele pokazują dobrą strone forum/portalu co jest w 100% prawdą, a nowy użytkownicy, którym nie spodobał się jakiś nius bądź artykuł guru(albo kogoś innego) przenoszą dyskusje z portalu na forum.
Bo Stali Bywalcy to multikonta Guru, to czyją stronę by mieli trzymać? Ja jako wafel na szczęście jestem w miarę neutralny .
Emocje opadły, co miało zostać wygarnięte zostało wygernięte, aktualnie dyskusja to bardziej prywatne konflikty pomiędzy użytkownikami w związku z czym temat zamykam. Oczywiście nie usuwam, bo jak Litoman słusznie zauważył, zależy nam na jak największej ilości tagów w wyszukiwarce (szczególnie interesują mnie "dno kompletne", "oceniamydlawasgimbusy" i "wafle guru").
Gdyby jednak komuś jeszcze coś na sercu leżało to proszę mi skrobnąć prywatną wiadomość, może otworzę (kolejne tagi!).
Dla takich dzieciaków co nie potrafią nawet napisać bez błędów jednej wypowiedzi powinny być od razu bany.
To forum już jest na dnie, ciekawe co będzie dalej, bo robi się ciekawie. Jedyne co prezentuje mmorpg to blog jakiegoś pseudo playera który zachwyca się praktycznie każdą grą, która wychodzi na światło dzienne. Na dziennikarza albo redaktora też się nie nadaje, bo do tego trzeba mieć ogar w głowie, a nie tworzenie ocen gier w oparciu o swoje chore doświadczenia i uwarunkowania. Jeżeli guru ma zamiar zagrać w jakiś nowy tytuł, to wiadomo, że będzie już cała strona główna w postach jaka to ta gra nie jest za***ista, że tworzy gildię forumową, podjara na maksa, a jak wyjdzie już ta gra to co? pogra kilka dni i albo napisze, że ch*jowa, albo że admini ją spierdolili, czyli na jedno wychodzi. Ooo, a co się dzieje jak oprócz jego gildii będą się inne reklamować w tej samej grze na tym forum, ogień w szopie, lecą warny i bany, a z multi kont które posiada (zresztą jak każdy admin takiego serwisu) spamuje postami bez wiedzy, że ktoś nie jest na tyle tępy i się nie domyśli. Takich ludzi się od razu powinno eksmitować od świata gier, bo to zachowanie napalonych 14 latków, którzy ekscytują się grą przez tydzień i starczy im.
Teraz jest era GW2, na stronce głównej ciągle o tym piszecie, czy Wy do ch*ja nie ogarniacie tematu nic?
Jedynka była dnem kompletnym, tego nie można nazwać MMO, żeby nie można było grać z innymi poza miastem jeżeli w nim nie dało się im party? Jeżeli pierwsza część była dnem, to kolejne części szału nie zrobią. GW2 - nowy zastępca WoWa, czy Wy nie macie nic rozumu? Co Wy porównujecie ? Obecnie nie ma i nie będzie bardziej zaawansowanej i ogarniętej gry MMORPG. Tera? GW2? firmy tylko starają się coś pieniędzy zyskać, a Wy się jaracie jak gimnazjalistka przed pierwszym razem. Nie graliście w wowa więcej niż tydzień i to pewnie na prywatach i wielcy znawcy MMO.
Dwa tygodnie po GW2 będą newsy takie same jak po Diablo, że spodziewaliście się czegoś więcej. Ja pier**le, każdy ma inne gusta więc japa i jak już kupiliście swoje wymarzone pudełeczka to grajcie albo nie, nikogo nie obchodzi że nie potraficie grać, czy pogracie jeden dzień i w głowach marzenie bycia najlepszym.
Teraz sprawa moderatorów - pseudo, bo jeżeli ktoś ma pretensje do ich pana guru, to dadzą warna, a jak ktoś się kłóci w jakimś temacie czy spamuje - "mamy tyle pracy nad forum że nie mieliśmy czasu sprawdzić". Pss... Ile razy sytuacja taka, że sam guru "redaktor" ( który w rzeczywistości jest adminem) wymusza warny na użytkownikach, którzy mają jakieś ale do niego. Moderatorzy? psss, boicie się go jak własnego cienia, pewnie każdy tak samo siedzi cały dzień przed komputerem i spamuje wszędzie jaki to nie jest za***isty bo ma moda na mmorpg.
Każdy ogarnięty człowiek już stąd odszedł, bo tutaj jest tylko gromadka wafli guru i jego multi kont. Wylęgarnia dzieci jak się patrzy, może admin po prostu lubi dzieci, kto wie?
Już widzę te komentarze w stylu " hehe, kolejny hejt" . Ale raczej spodziewam się od razu bana, zresztą - co innego ma do zaoferowania taki człowiek jak guru? Kolejny nieudacznik życiowy spędzający czas na pisaniu postów o tym jak bardzo jara się danym tytułem, a gówno wie o grach, bo zapewne w każdej spędza po kilka dni i zaczyna nową. Żeby o czymś pisać, trzeba cokolwiek wiedzieć, niestety Ty nic nie wiesz i raczej nie będziesz.
OSTATNI RAZ powtarzam, zmieńcie nazwę stronki na "guruproject" lub "oceniamydlawasgimbusy", bo cały ten serwis nic wspólnego z prawdziwym zapleczem MMO nie ma.
KONIEC