Witam, od paru miesięcy nie grywam w żadne MMORPG. Gra samemu jest przytłaczająca oraz znacznie wolniejsza. Po to powstały gry MMO, by korzystać z uroków gry wieloosobowej. Chciałbym zebrać paczkę doświadczonych i dojrzałych graczy, 19+ wymagane, plus mikrofon z słuchawkami, plus więcej czasu niż godzina na grę dziennie. Czemu? Przede wszystkim dlatego, że w grach tego typu liczy się to ile czasu spędzisz w grze, to się przekłada na ekwipunek i lvl.
Co do gry, to nie wybrałem jeszcze konkretnego tytułu, na pewno odpadają gry Pay 2 Win, w item shopie mogą znajdować się wyłącznie przedmioty wizualne bądź mounty itp.
Oczywiście odpada coś okropnego typu Metin2 czy Tibia. Również odpada League of Legends, co nie jest MMORPG, lecz niektórym może przyjść to na myśl, jednak wolałbym już patrzeć na kwadratowe piksele w Tibii niż grać w grę opanowaną przez 90% dzieciaków z gimnazjum, gdzie producenci ignorują jakiekolwiek raporty na niewłaściwe zachowania.
Mam 22 lata, grałem przez 6 lat w World of Warcraft.
@EDIT
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany wspólną rozgrywką i chciałby podziałać coś więcej w tym zakresie, to stworzyłem prowizoryczne i na luzie forum, by móc się wypowiedzieć bez obawy o kaprys Moderatora, który porozdziela ostrzeżenia za offtop. Oczywiście nie jest to konieczność, forum będzie do korzystania wyłącznie dla zainteresowanych. Znajdą się tam też podstawowe informacje jak ip teamspeaka.
Planuję współpracę z wybranymi osobami na dłuższą metę, dlatego też to się przyda. Nie ma sensu na tym etapie wydawać jakiekolwiek pieniądze na stronę, dlatego forum jest darmowe.