Spróbuj champions of regnum. Stara gra, jako tako żywa, ludzie się zdrowo biją na froncie, ale przy expieniu możesz czuć pustkę.
Możesz zobaczyć Albion online lub runescape. Działają na telefonach to może i ta karta uciagnie.
Kiedyś grałem w EVE online na starej integrze i dawało radę, ale fps było niewiele.
Możesz sprawdzić też Heroes and generals. Wydaje mi się że ta gra nie ciągnie dużo, ale nie wiem czy przy niskich fps będziesz kompetetywny.
Stare mu online czy Metin 2 także powinny uciągnąć, najlepiej na jakimś priv serwerze.
Może się mylę, ale chyba gw2 na jakiś tryb wymuszania jednostkowości dla słabych kart. Może mylę z inną gra.
Ogólnie to co byś nie próbował, graj na niskiej rozdzielczości, nawet niższej niż dostępna w opcjach na tyle na ile zniesiesz. Aby to zmienić musisz włączyć grę, wejść w panel sterowania karta i ustawienia rozdzielczości i tam znaleźć coś dot custom resolution. 3d będzie wyglądać w miarę ok jak na starym PlayStation jeżeli tylko utrzymasz aspekt monitora, zgaduje że masz 16:9 więc wybierz jaka wartość i pomnóż przez te wartości np 2516 : 259 tzn 400x225 rozdzielczość. Z tym że ui może stać się nieczytelne to jak to będzie nie do zniesienia, zrób większą rozdzielczość, no dostosujesz sobie.