Mmorpg

elo all. chcialbym sie spytac co robic zeby dzialal METIN2 CHEATER 1.0 [bETA]. gdy zrobie wszystko co trzeba i jest napisane w poradniku nic sie nie dzieje. O CO CHODZI!!? prosze o odpowiedz na gg najlepiej ale moze byc takze na forum.

Ooo k**wa zal mi debila.....

siema ja ci polece 2moons przeczytaj poradnik rejestracji i graj albo dekaron bo to to samo super gra swietne hack and slesh ja polecam Summonera 8-)

siema ja ci polece 2moons przeczytaj poradnik rejestracji i graj albo dekaron bo to to samo super gra swietne hack and slesh ja polecam Summonera 8-)

Z tego co wiem temat byl w marcu i gosc juz se pewno wybral gre... nie ma to jak bawic sie w archeologa :)

Acha i jeszcze jednoZ zalozenia wiem ze to co polskie jest syfowe na maxa A wiesz dlaczego? Tylko i wyłącznie z braku pieniędzy. Tak się składa, że w Polscy informatycy (gracze także) należą do światowej elity. Jeżeli się nie zgadzasz to zastanów się nad kilkoma faktami:- Dlaczego do innych krajów (Niemcy, Irlandia, itp) przyjmują polskich informatyków w każdej ilości?- Wiele osiągnięć w tym: zwycięstwa w międzynarodowych konkursach informatycznych, w różnych grach typu FIFA, itp. A pamiętasz sytuacje sprzed jakiś 6 lat jak 17 z Poznania włamał się do NASA i nie mogli go znaleźć?A teraz jeżeli powiesz, że Amerykańskie jest lepsze, bo mają światowe firmy komputerowe, najsławniejszych informatyków (B. Gates, K. Mitnick, itp), to porównaj:- ilość obywateli- ilość pieniędzy- ilu Polaków pracuje w zagranicznych korporacjachI najważniejsze. Weź pod uwagę, że sporo z tych sławnych informatyków zastało przereklamowanych. Dokonywali wielkich rzeczy kiedyś, ale w porównaniu z dzisiejszymi, także polskimi fachowcami ich wiedza nic nie znaczy. O tym się mówiło- mieli reklamę. Chcesz jakiś przykład? Nie ma sprawy. Zobaczcie na "dzieła" Microsoftu. Większość osób korzysta z Windowsa. Łącznie ze mną. Powód jest prosty. Ludzie są przyzwyczajeni do Windowsa, działają na nim wszystkie aplikacje, gry, itp. Owszem. Na linuksie można zainstalować WINE, czy inne biblioteki, które umożliwiają uruchomienie aplikacji Windowsowych na Linuksie, ale duża część z nich działa z problemami, lub ta sama gra na Windowsie ma mniejsze wymagania, niż na pingwinie. Nie oznacza to, że nie widzę wad Windowsa. Nigdy, przenigdy nie zdarzyło mi się, żeby Linuks odmówił mi posłuszeństwa, zawiesił się, zaczęły wyskakiwać mi błędy, albo został zainfekowany wirusem. No właśnie. Użytkownicy Windowsa muszą się chronić jak tylko mogą AV. W Linuksie nawet nie musiałem tego robić. Tak właśnie działa reklama, której w Polsce brakuje.Więc jeżeli, kiedyś pomyślisz, że Polskie=syfowe, to zastanów się 2 razy.

Dziękuje za wyręczenie mnie :D. Chciałem napisać dokładnie to samo, lecz z mniejszą ilością informacji ;].

Spawn, na prawdę zastanów się co piszesz, bo jak czytam takie coś to sam żałuje że jestem Polakiem.

@metin2: Niby czemu beznadziejny? Gra sama w sobie jest fajna, ale panuje tam chu**wa

atmosfera. Można tam spotkać też ludzi z którymi można normalnie porozmawiać.

Moim zdaniem tylko i wyłącznie Lineage 2.

Metin2 to nie jest polska gra!

Teraz to doj**ałeś;]. A metin2.pl to co? Szwajcarska? Gra nie jest polska, ale są polskie serwery. . .

W Warrocku też jest polski serwer, ale polską grą bym tego nie nazwał...

Teraz to doj**ałeś;]. A metin2.pl to co? Szwajcarska? Gra nie jest polska, ale są polskie serwery. . .

Co z tego że są polskie serwery? Nie wypowiadaj się na czymś na czym się gówno znasz dziecino.

Ps. Uważaj na to co piszesz bo jeśli dalej chcesz skakać do userów i modów to możesz się z nami pożegnać.

Dobra nie będę się wypowiadał

@Mod: Skasujcie mi konto proszę.

Czy on się właśnie obraził? xD

Tak widać po tym co napisał..

@Mod: Skasujcie mi konto proszę.

Ale z niego samobójca :-P

Ja podam przykład inny niż wszystkie- Airrivals. Bardzo dynamiczna, 100% dynamiczna walka, którą można porównać do fps-ów, tylko, że w powietrzu i ze skillami. Walka robi się bardzo ciekawa po 11 lvl (pierwsze skille i wybór nacji). Niskie lagi, ponieważ nie jest to bardzo znana gra, ale bardzo dobra. Dynamika walki pojazdami od najwyższej do najniższej: b-gear (efektowne skille), m-gear (szybkość i adrealina, konieczność robienia uników z powodu małej wytrzymałości, jakiś pomiędzy (3 sloty postaci, nie znam tego geara) oraz na końcu a-gear (mistrz powolności, jako jedyny walczy na ziemi, ale kiedy już zdobędzie się skilla na zamianę w ciężką altylerię, to wtedy celownik przykleja się do wroga i jesteś wytrzymalszy)

A poza tym jeszcze jest efektowna grafika i muzyka...

Na zachętę zrobiłem trochę screenów:

atm00001pq4.th.jpgthpix.gifatm00002wb0.th.jpgthpix.gifatm00003wc5.th.jpgthpix.gif

atm00004fq2.th.jpgthpix.gifatm00005nw6.th.jpgthpix.gifatm00006ca2.th.jpgthpix.gif

atm00007hq6.th.jpgthpix.gifatm00008hm9.th.jpgthpix.gifatm00009kr7.th.jpgthpix.gif

atm00010sb2.th.jpgthpix.gif

Wiem, że było sporo podobnych tematów ale nie znalazłem tego o co naprawdę mi chodzi. A gdybym chciał testować wszystkie gry po kolei to bym się zestarzał. Chodzi mi o grę z fajnie zrealizowanym systemem walki, tzn. dynamicznym (coś takiego jak w Metin2). Oglądam najpierw filmik z gry a dopiero później ściągam. No i sytuacja wygląda tak: na filmiku wszystko wygląda fajnie. A później okazuje się, ze walka jest nudna jak diabli, tzn. jakoś wolno mój heros wali (archlord, 2moon). Dopiero później przy czarach to może i wygląda lepiej, ale z natury w takich sprawach nie jestem cierpliwy. Jeżeli gra nie zainteresuje mnie od samego początku to koniec. To pierwsza sprawa. Druga to pomoc dla polskich fanów, czyli strony fanowskie, fora, może jakiś polski server. I jeszcze jedno- nie lubię gier, których akcja rozgrywa się w kosmosie. Wolę magię i stal :-) . Znacie takie gry?