Tak jak w temacie gry z rodzaju moba są bezpieczne dla debili którzy mimo wygranych 500+ meczy są na poziome newbi, i do takiego debila nie można powiedzieć w grze "WTF are you doing you fuucking no brain pig, you have 500+ games win and you play like zombie". Bo wyłapiesz bana, zaczynałem grać w ten gatunek z grą HON połowa roku 2011 po pół roku dostałem bana za łamanie regulaminu. No sorki ale pisanie komuś prawdę o nim że wygrywa tylko dla tego że go team ciągnie w górę, bo ja u niego nie widzę skilla zachowuje się jak by ledwo co zaczął grać. Bo to nie sportowe zachowanie no sorki ale jak noob gra jak noob to mam prawo wyrazić swoją opinie, jak ktoś mimo dosyć pokaźnego stażu w danym tytule zostaje na poziome zombie.
Ale nie bo zombie może grać dalej rozpierdzielać rozgrywki innym, regulaminy moba są tak wymyślone żeby broniły takich zombie przed tak zwanym rage mode. Ok rozumiem ale dawanie banów za napisanie zombie że jest na poziomie zombie mimo stażu w grze, no śmiech na sali. Prawdziwą wylęgarnią zombiaków jest League of loosers, tam to zaczniesz w 20 min jechać zombie od no brainsów. To trafisz do Zombie trybunału gdzie nooby cię zbanują bo piszesz kretynom prawdę. Gdzie się podziały czasy w których to nooba się jechało jak trzeba dostał parę kurwasiek na twarz i miał tyle intelektu, żeby zrozumieć że ta gra nie jest dla niego. Dzisiaj zombie ma prawo grać niszczyć rozrywkę innym graczom, i jeszcze pisać do ludzi tutaj zacytuję kolesia z LoLa "Wy no life zbudujcie sobie ołtarzyki LoLa w domu i się módlcie do nich". Gnój mimo 30 lvl i ponad 200 wygranych bez run masterisów wybrał się na rankeda i feedował miał ponad 20 zgonów i się wylogował. I co ja nawet takiemu feedorwi nie mogę napisać że jest k... i że nie powinien grać w moba.
I to jest cała prawda o moba.