@up bo do takiej kolorowiastej gry idą raczej lolowcy, a z takimi to już ciężko... strife i lol odradzam sprawdź dawngate albo prime world
MOBA - początkujący pomoc w wyborze
@up bo do takiej kolorowiastej gry idą raczej lolowcy, a z takimi to już ciężko... strife i lol odradzam sprawdź dawngate albo prime world
Ja też polecam Dawngate ale tam jest duży ping bo servery amerykańskie a w Prime World szuka gry około 20min narazie graj w Strife a potem zobaczysz.Ew.Magicka:Wizard Wars będzie swego rodzaju MOBĄ
Cześć.
Moja styczność z MOBA to tylko z LoL'em przez kilka dni.
Patrzyłem tu i na innych stronach, że jest więcej gier MOBA i tu jest moja pytanie.
Jakie MOBA polecacie dla początkującego ??
Chciałbym, żeby grało sporo graczy (spotkać polaków), co tydzień albo miesiąc nowe aktualizacje, dodawanie nowych postaci itd. Chciałbym, żeby kamerka za mną szła jak w LoL'u (ja tak po prostu lubię tak i wiem, że to daje mniejsze pole widzenia ale na prawdę wolę z taką kamerką), poproszę MOBA nie 3D, nie wiem jak z IS ale jak nie będzie przesadzony to mi się podoba (nie daje dużej przewagi). Jakieś rozgrywki różnego rodzaju (nie tylko 5 vs 5 ale też 3vs 3 itd.), najlepiej równa rozgrywka (nie że 26 lvl gra przeciwko 5 lvl).
I to tyle mam nadzieję, że pomożecie mi w wyborze takiej gry MOBA