Moze ktos odpowiedziec dlaczego osoba bedaca 3 miesiaca na forum zostaje moderatorem , ktora nie raz pisze bzdety i zaklada tragiczne tematy ??? AlphaWolfRejestracja: 04 Jun 2013Rozumiem osoby z co najmniej 1-2 letnim stazem ale nie po 3-4 miesiacach ....Jakies wyjasnienia ze strony administracji ? To moze tak ,odrazu wezcie i mody rozdawajcie na prawo i lewo O bo to dziewczyna trzeba jej dac moda.NIE , NIE JEST TO ZADNA ZAZDROSC tylko zwyczajne zastanowienie , kto na tym forum w ogole sprawuje wladze... Sam jestem na tym forum od dobrych kilku lat i nigdy nawet nie mialem na mysli , aby zglaszac sie na moda- ale w tym momencie jest to przesada.Osobiscie jestem za - odwolaniem ow osoby i wpisanie w regulamin iz modem moze zostac osoba z 1-2 letnim stazem - grajaca , majaca pojecie o ROZNYCH MMO -nie zaczynajaca GRY W MMO.
Temat może nie bzdurny, bo każdego może coś 'trapić', a tutaj jest 'zastanowienie' co do Próbnego moderatora. Jeżeli coś komuś nie odpowiada, to może chyba mieć własne zdanie. Forum jest spore, i oby miało jeszcze więcej userów, ale gdy coś nie gra, to chyba warto o tym mówić i dyskutować z każdym użytkownikiem (normalnie się produkującym, a nie np. typowym trollem). W końcu forum jest dla nas głównie, c'nie.
A odpowiedź w sumie dostałeś, więc chyba to powinno wystarczyć, bo nic z tym więcej nie zrobisz.
Od siebie, to odpowiedz na moje 'zastanowienie' jakim cudem piszesz o tym, że jesteś na forum od "dobrych kilku lat" skoro twoje (multi?) konto jest z tego roku ? Jeżeli dalej jesteś z mmorpg.org.pl parę lat, to napisz nam (albo dla mnie na pw) jaki masz nick swojego starego konta. Bo na razie to nie można traktować tego tematu zbyt poważnie- podbijanie wartości swojego tematu stażem na forum, gdy konto młodsze niż tegoroczne gimbusy...
Dodam tylko, że Próbni modzi dalej są w fazie 'Beta testów' i się okaże jeszcze kto będzie zajmował się forum jako pełnoprawny Mod, a kto nie. Może wtedy się okazać, że tak jak w temacie, krótki staż na forum nie jest dobrym połączeniem z taką odpowiedzialnością jak zajmowanie się (po części) forum, jego zawartością i użytkownikami. Ale szczerze, to to nie ma znaczenia ile się jest na forum, a bardziej co się ma w głowie i co się ma z doświadczenia na innych forach.