Czytam, czytam i nie rozumiem celu założonego tematu.
Co ma staż na forum do sumienności, dokładności wypałnianych obowiązków?
Czytam, czytam i nie rozumiem celu założonego tematu.
Co ma staż na forum do sumienności, dokładności wypałnianych obowiązków?
Widocznie tyle wystarczyło żeby dać Jej szansę a co z tego wyjdzie zobaczymy. Moim skromnym zdaniem na mając taką funkcję trzeba poświęcaj sporo czasu i to w dodatku za darmo-no chyba, że kogoś rajcuje kolorowy napis MODERATOR w ramach zapłaty(?)
Ja się nie udzielam bo mi się nie chce a w tym wypadku widzę, że koleżanka jest aktywna i ma swoje zdanie więc dla mnie jak najbardziej trafny wybór.
Bywałem na forach związanych z moimi zainteresowaniami, muzyką itd i przysięgam, że były ze 2/3 takie gdzie jedno głupie słowo dyskwalifikowało danego osobnika na zawsze i jakoś porządek był, głupich postów nie było , a i ludzi tak czy siak było w cholerę. A modów było może z 2? , po prostu uzytkownicy tak potrafili w kilku postach zniszczyc dana osobe ze wiadomo co bylo potem i interwencja modów wcale nie byla za kazdym razem potrzebna potrzebna
Rzeczywiście masz się czym chwalić - my (a przynajmniej ja) nigdy nie będziemy popierać podobnych metod i prawa silniejszego (epoka kamienia łupanego już dawno za nami ). Na naszym forum każdy ma prawo czuć się dobrze, niezależnie od wieku. Powinien jedynie przestrzegać regulaminu i podstawowych zasad dobrego wychowania. Nikt tu tyranii nie będzie wprowadzał.
Alpfa przyzwyczajaj się bo tutaj już tak jest . Masz moda = hejt, masz myszkę z GW2 = hejt, robisz to co lubisz = hejt, zarabiasz na pasji = hejt, masz grzywkę nie tak = hejt, jesteś adminem = hejt, jesteś modem = hejt, jesteś redaktorem/newsmanem = hejt, jesteś videomakerem = hejt, lubisz lola = hejt, lubisz dotę = hejt... Kiedyś zamkniemy wam portal, forum i chciałbym zobaczyć kto będzie płakał czy nasza ekipa czy oskarżający...
Ja się za wiele nie udzielam na tym forum ale teraz muszę ludzie o co wam chodzi a głównie użytkownikowi
Jeżeli facet jest modem to wszystko jest w porządku ale jak kobieta to odrazu jakie jaja o boże kobieta jest modem będzie wszystkich banować i faworyzować kobiety nie to nie tak nie działa.
Tak jak moi poprzednicy pisali był nabór na moderatora i każdy miał szansę żeby się dostać jak nie każdy się dostał to odrazu ma ból d*py.
Ja nie znam użytkowniczki AlphaWolf ale jeżeli administracja wybrała ją to trzeba to zaakceptować albo mieć wylane i przestrzegać regulaminu.
A co ma do tego długość bycia na forum ja jestem na forum od 11 sierpnia 2012r.
I mam może z 30 postów.
To tyle odemnie Albo to zaakceptujecie albo miejcie ból d*py.
Pozdrawiam
jest taki kawał, to nie offtop po prostu pasuje troszkę do sytuacji
mąż i żona
żona- kochanie daj mi teraz posiedzieć w necie !
mąż- czy ja ci wyrywam talerze z ręki jak zmywasz naczynia .... ?
Edit:
poprawiłem anegdotę
Haha , osoba zakładająca temat i inne które mają jakieś"ALE", kwiatek się głową o ścianę czy co tam w pobliżu macie, to że została moderatorem po 3 miesiącach i jest kobietą ją w jakiś sposób ją skreśla? kwiatek czytając takie pierdoły zastanawiam się w jakim kierunku to Forum idzie bo z roku na rok jest więcej idiotów, dla mnie mogła by być 1 miesiąc na Forum i zostać moderatorem , widocznie zasłużyła w jakiś sposób na to miano , a jeśli wam żal d*pę ściska zaryzykujcie i wystartujcie o ten tytuł , hmm zaraz stop przecież 90% z was których to boli pewnie nie ukończyła Gimbazy i jedynie potrafi się czepiać nic więcej:)
~ AlphaWolf
Haha , osoba zakładająca temat i inne które mają jakieś"ALE", P*erdolnijcie się głową o ścianę czy co tam w pobliżu macie, to że została moderatorem po 3 miesiącach i jest kobietą ją w jakiś sposób ją skreśla? K*urwa czytając takie pierdoły zastanawiam się w jakim kierunku to Forum idzie bo z roku na rok jest więcej idiotów, dla mnie mogła by być 1 miesiąc na Forum i zostać moderatorem , widocznie zasłużyła w jakiś sposób na to miano , a jeśli wam żal d*pę ściska zaryzykujcie i wystartujcie o ten tytuł , hmm zaraz stop przecież 90% z was których to bili pewnie nie ukończyła Gimbazy i jedynie potrafi się czepiać nic więcej:)
Agresja rodzi agresje więc wychodzisz wtedy tak samo czy nie potrafimy kulturalnie pogadać ?.
W tym przypadku popisać.
Alpha została wybrana przez cały zespół mmorpg.org.pl, więc została moderatorką.
Ej, ja nie wybierałem (może moja nieobecność ma z tym coś wspólnego) :< Na dodatek mi strasznie pyskuje
Zazdrosc-juz cos napisalem o tym jestem tu jakies 8 lat i nigdy nie zglaszalem sie na moda
PS. A 8 lat to bzdura oczywiście bo tyle nawet ja tutaj nie jestem a pamiętam jak startowało...
~ AlphaWolf
Rzeczywiście masz się czym chwalić - my (a przynajmniej ja) nigdy nie będziemy popierać podobnych metod i prawa silniejszego (epoka kamienia łupanego już dawno za nami ). Na naszym forum każdy ma prawo czuć się dobrze, niezależnie od wieku. Powinien jedynie przestrzegać regulaminu i podstawowych zasad dobrego wychowania. Nikt tu tyranii nie będzie wprowadzał.
Epoka kamienia łupanego? ta metoda jest bardziej powszechna niż myślisz , a twoim zdaniem jak inaczej można wprowadzić porządek na forum na którym 70 % użytkowników to dzieci ?
W przypadku zaniedbania niektórych spraw ze strony opiekunów tych bachorów wy na tym forum możecie coś tym łepkom wszystkim pokazać, ale po co... lepiej tolerować i dawać szanse. większość tych zgredków które siedzą w swym pięknym do zesrania wyimaginowanym świecie w życiu nie poczuła pasa na tyłku gdy była największa potrzeba na tego typu wklepanie rozumu do głowy. A teraz za miast internet uczyć i w momencie gdy ma największy wpływ ze wszystkiego co otacza te dzieci naprawdę naprostować ich tok myślenia to jeszcze pogłębia ich głupotę .
Nie rozumiem tego typu posunięć z twojej strony i to co piszesz jest za piękne, nie raz nie dwa jak byś mogła naprostowała byś ręcznie jednego z drugim z irytacją w oczach, ze to ty musisz to robic, a nie jego np rodzice.
A potem powstaja takie tematy bo jakiś głupek siedzi od niedawna na forum i stwierdził, ze jest już taki za***isty ze mozna sie czyms pochwalic i na cos ponarzekać i ciekawi mnie ile on takich zgłoszeń musiał wysłać na tego moda... A teraz pewno pójdzie do szkoły gdzie nikt go nie lubi bo nie dosc ze wyglada jak idiota to zyje w innym swiecie i uważając się za lepszego podpali koleżankę kulą ognia i wyjdzie ze tego typu miejsca są złe bo spaczają młode umysły i potem wychodzi takie coś i każdy będzie uciekał od winy i zrzucał ją na wszystko inne, a nawet nie zdajesz sobie sprawy jak na co dzień mamy wpływ na takie rzeczy.
A jak twierdzisz ze kazdy ma prawo sie czuc dobrze niezaleznie od wieku to ja ci powiem, ze cos robione pod wszystkich wyjdze lipnie , a jak ja momentami mam sie czuć gorzej przez grupkę imbecyli 10 lat młodszych to coś jest chyba tutaj nie halo.
Nie bądź za dobra bo cie zjedzą
A zreszta co do 8 lat obecnosci na forum to po co wy wgl o tym dyskutujecie ? ten cymbał 8 lat temu znając życie na chleb mówił pep
Wkurzyłem się no przepraszam z góry
Epoka kamienia łupanego? ta metoda jest bardziej powszechna niż myślisz
To, co powszechne, nie zawsze jest dobre.
a twoim zdaniem jak inaczej można wprowadzić porządek na forum na którym 70 % użytkowników to dzieci ?
Jako pedagog, który na co dzień ma kontakt z dziećmi, mam nieco inne zdanie na ten temat.
Nie rozumiem tego typu posunięć z twojej strony i to co piszesz jest za piękne, nie raz nie dwa jak byś mogła naprostowała byś ręcznie jednego z drugim z irytacją w oczach, ze to ty musisz to robic, a nie jego np rodzice.
Użytkownicy tego forum nieraz pozytywnie mnie zaskoczyli. Byli tacy, którzy za zwrócenie uwagi podziękowali i od razu naprawiali swój błąd.
A jak twierdzisz ze kazdy ma prawo sie czuc dobrze niezaleznie od wieku to ja ci powiem, ze cos robione pod wszystkich wyjdze lipnie , a jak ja momentami mam sie czuć gorzej przez grupkę imbecyli 10 lat młodszych to coś jest chyba tutaj nie halo.
Jeżeli czujesz się gorszy tylko dlatego, że ktoś inny jest młodszy od Ciebie i ma takie same prawa, to pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie do siebie.
A ja wypowiem się krótko:
Nie pasuje mi osoba Pani AlphaWolf. W dupsku mam czy kobieta, czy nie. Po prostu jej osoba mi nie pasuje. Może dlatego że jej tak na prawde nie znam? A może dlatego, że strasznie się wywyższa. Może tego nie widzi ale tak jest... A ja takich osób nie lubię. To moje odczucia, nic nie poradzę.
Ale jako moderator sprawuje się jak na razie dobrze i nie ma co płakać. To że jest tu 3 miesiące, nie oznacza że moderatorem zostać nie może.
A ja wypowiem się krótko:Nie pasuje mi osoba Pani AlphaWolf. W dupsku mam czy kobieta, czy nie. Po prostu jej osoba mi nie pasuje. Może dlatego że jej tak na prawde nie znam? A może dlatego, że strasznie się wywyższa. Może tego nie widzi ale tak jest... A ja takich osób nie lubię. To moje odczucia, nic nie poradzę.Ale jako moderator sprawuje się jak na razie dobrze i nie ma co płakać. To że jest tu 3 miesiące, nie oznacza że moderatorem zostać nie może.
Przecież ta wypowiedź sama w sobie jest zaprzeczeniem jestem na nie, ale jednak na tak a może jednak nie a raczej tak.
A może po prostu ma inteligentne wypowiedzi,
Mi nie przeszkadza że to kobieta ( nawet i lepiej ) , tym że od niedawna jest na tym forum ma swoje + jak i - , więc to raczej też nie powinno przeszkadzać , a po za tym jest rozgadana i dobrze ( tyle że nie wiem czemu pisze non stop o tym swoim wielkim biuście , gdyż nawet w temacie gdzie użytkownicy pokazują swoje zdjęcia nie dodała żadnego a postów jej jest tam najwięcej ... )
To, co powszechne, nie zawsze jest dobre.Jako pedagog, który na co dzień ma kontakt z dziećmi, mam nieco inne zdanie na ten temat.Użytkownicy tego forum nieraz pozytywnie mnie zaskoczyli. Byli tacy, którzy za zwrócenie uwagi podziękowali i od razu naprawiali swój błąd.Jeżeli czujesz się gorszy tylko dlatego, że ktoś inny jest młodszy od Ciebie i ma takie same prawa, to pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie do siebie.
Napisałem, że czuje się gorzej, a nie gorszy więc czytaj ze zrozumieniem ( ja nigdy nie czuje się groszy przez to jak zostałem w części przez samego siebie wychowany o ile można to tak nazwać ha )
A z własnego doświadczenia wiem, że pedagodzy np w szkole są warci tyle co mój bród pod paznokciem,
A co do powszechności pewnych metod i rozmawiania o tym czy są dobre czy nie to kolejny temat rzeka, bo nawet w zdrowym społeczeństwie z zasadami znajdzie się ktoś kto będzie odbiegał od normy i twierdził, że to jest złe a tamto dobre , a czy to o czym rozmawiamy jest dobre można stwierdzić tylko po skutkach stosowania tej metody i w ostateczności można ją porównać do reszty.
Oczywiście zgodze się, że są osoby które przeczytają regulamin, są takie które dostosują się do tego co ktoś na nie nałoży, ale w większości przypadków jak pewnych osób nie potraktuje się troche porządniej to nic z tego nie będzie przez chorobę tych czasów.
A jak twierdzisz ze nie mam się czym chwalić to ja ci powiem, że ty też nie masz bo przez to gdzie się wychowywałem, jak to wyglądało, przez to z jakimi ludzmi miałem do czynienia i co się z niektórymi działo przez rzeczy na które zupełnie nie miały wpływu mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że pedagodzy najczęściej są warci tyle co pet którego gasze pod butem dzień w dzień.
Jestem obserwatorem i tak samo jak w zyciu po za komputerem, tak samo tutaj zaobserwowałem wiele rzeczy i moze niektorych nie umiem opisac, moze niektorych nie chce, moze jestem na to za glupi lub za mądry, ale wiem jak traktować osoby które swoim zachowaniem zatruwają większe lub mniejsze zbiorowiska ludzi i jeszcze nigdy się na tym nie przejechałem.
Mnie też nie raz użytkownicy tego forum zaskoczyli i jak już pisałem cenie sobie zdanie niewielu na tym forum i to tylko dlatego, że są naprawdę rozgarnięci, mają własne zdanie i szanują siebie. A reszte dzieli wielka przepaść której przekroczenie może być trudne.
UP:
Po co w ogóle dyskutujesz z kimś, kto jest dla Ciebie wart tyle, co pet, którego codziennie gasisz butem albo brud pod Twoim paznokciem?
Przecież ta wypowiedź sama w sobie jest zaprzeczeniem jestem na nie, ale jednak na tak a może jednak nie a raczej tak.A może po prostu ma inteligentne wypowiedzi,
Żeby nie był za duży offtop to Ci w skrócie napiszę o co mi chodziło:
Nie lubię jej ale dobrze sprawuje się jako moderator i nie mam z tym problemów.
Ej, ja nie wybierałem (może moja nieobecność ma z tym coś wspólnego) :< Na dodatek mi strasznie pyskuje .Pyskuję, bo lubię .~ AlphaWolf
No widzisz crack mogę się przyczepić o sfałszowanie wyborów zły modek zły .
Taki joke, to dowodzi iż każdy może każdego zaczepić nawet o małą drobnostkę więc jeśli będziemy "szczegółowi" to zapewne nic nie napiszemy na forum. Chyba forum jest od tego aby coś napisać ?.
Ja wam powiem tak... Według mnie chłopak miał prawo się przyczepić , nie ukrywam była też wpadka Alphy w temacie ze zdjęciami gdzie po zauważeniu swojego błędy dobrze postąpiła przepraszając. Możliwe że właśnie użytkownik piszący ten temat uznał taki błąd za niewybaczalny dodał do tego jej stanowisko , + jeszcze jej czas pobytu i dlatego może go to tak zdenerwowało. Ja tam do niej nic nie mam. Nie znam jej w ogóle chociaż też jestem tu bardzo długo pomimo tego że nigdy nie robiłem konta ( Aż do momentu gdzie chciałem napisać że szukam mmorpg * co i tak nie wyszło bo jakoś tematu pisać nie mogłem) A to że tam raz sie pomyliła no to owszem zdarza się przecież czlowiekiem jest ale nie każdy człowiek umie przeprosić i przyznać się do chwilowej niekompetencjii. Mam nadzieję że wszystko się wyjaśni i znowu będzie okej. No i oczywiście że Alpha się sprawdzi bo życzę jej powodzenia by się sprawdziła jak najlepiej na tym stanowisku.
Aha i jeszcze chciałem coś dodać. @DeimonD Po pisowni wynika iż jesteś dzieckiem które najprawdopodobniej coś zrobiło niedobrego, i wylewa swoje żale.'' To mi się nie spodobało. Rozumiem, jego wypowiedź może była chaotyczna ale nie Tobie oceniać jego wiek przez pisownię. W tym momencie również poczułem się urażony bo nie władam tak piękną polszczyzną co niektórzy na Forum a to tylko iwyłacznie dlatego że miałem okazję uczenia się Polskiego języka do 12 roku życia. Dlatego jak napisał tak napisał, nie znaczy od razu że jest dzieckiem.
Pozdrawiam.
Aha i jeszcze chciałem coś dodać. @DeimonD Po pisowni wynika iż jesteś dzieckiem które najprawdopodobniej coś zrobiło niedobrego, i wylewa swoje żale.'' To mi się nie spodobało. Rozumiem, jego wypowiedź może była chaotyczna ale nie Tobie oceniać jego wiek przez pisownię. W tym momencie również poczułem się urażony bo nie władam tak piękną polszczyzną co niektórzy na Forum a to tylko iwyłacznie dlatego że miałem okazję uczenia się Polskiego języka do 12 roku życia. Dlatego jak napisał tak napisał, nie znaczy od razu że jest dzieckiem. Pozdrawiam.
A mnie uczono iż jak robisz coś, to rób to porządnie. Przepraszam sam nie znam celująco polskiego, ale te zdanie z ś ą żę ć itd. Umiem sklepić, jak mam go traktować poważnie jak jego wypowiedź jest wyciągnięta jak nie powiem brzydko jak. No dzieci w przedszkolu umieją zlepić odpowiednio zdanie.
Chyba iż jest chory na tę chorobę co nie umie pisać to co innego.
Jednak nie powiesz mi iż sklepanie kilku zdaniowego tematu to taki problem no wybacz ?.