Nie jeden pet pod tym butem po podniesieniu go okazał się jeszcze dobrą fajką ale nie mam zamiaru wystawiać twoich umiejętności pedagogicznych na próbę bo jest to nieistotne .
Uwierz mi, że czasem dobrze jest się zatrzymać i porozglądać, a czasem nawet zajrzeć niektórym osobą za kołnierz , a w takich momentach można dojść do wielu trafnych wniosków.
Na tym forum bycie dobrym nic nie da. Tu trzeba w miare mozliwosci nastawiać tych którzy nigdy tego nie doswiadczyli. Internet to potęga więc używajmy go rozważnie. Czasem słowo za dużo może aż za mocno uderzyć osobę po drugiej stronie, a często jest to niezamierzane. Jak cię uraziłem to przepraszam, ale takie jest moje zdanie i nie opieram go na pustych wymyślonych historyjkach. Ten portal, te forum nie należy do mnie, ale to nie znaczy, że nie mam wpływu na najważniejszą rzecz która te forum trzyma w całości czyli ludzi. Ale nie ma co wywalać żali przed monitorem . Weź ktoś ten temat zamknij, a jak macie problem to pisać na PW bo teraz jest to sztucznie napędzane i za raz poruszymy tu 50 tysięcy innych rozmów.
Myślę, że jest tu nie jedna osoba mogąca to zakończyć więc czemu tego nie zrobić ?