Moderator po 3 miesiacach WTF?

Kyree może masz trochę racji, ale akurat Alpha jest jednym z tych inteligentniejszych użytkowników, co prawda czasem można odnieść wrażenie że kogoś atakuje, ale taki już charakter.

Myślę, że nadaje się na moda, no i w końcu ktoś mi odpisuje na zgłoszenia :P.

Ja tam do alphy nic nie miał, no może prócz tego, że hejtuje lola i gada, że jest p2w ^_^:D.Sam narzekałem na brak administratorów/modów online na forum, więc nabór został zorganizowany, kto chciał ten się postarał i dostał moda

Jezeli chodzi o moje zdanie, to z pewnością jestem osobą, która na forum siedzi baardzo długo (Jak chcecie sprawdzic ile to wbijcie w moj profil). A co do sprawy Alphy, to ona zasługuje na moderatora z tego powodu, że jest jedną z bardziej rozgarniętych osób, a jakiś czas temu na forum były pustki w administracji.

Ja jej osobiscie nie lubie ale lepiej miec wiecej modow i adminow niz ich brak Nie bede mowil o ich jakosci bo chyba kazdy wie A i Paweleqq dostal perme za niewinnosc wszystko wiem pisalem z nim no ale co zrobic kids

Tylko akurat bana dostał od administratora więc on to nie ona no :P. No chyba iż Dzz albo salek zmienili płeć :).

Nie rozumiem tego tematu i dlaczego tak długo jest ciągnięta jałowa dyskusja. Jak wpadnie do nas doświadczony moderator z "bogatym" CV to może i nawet po 2h nim zostanie. Staż na forum ma małe znaczenie. Jak ktoś ma zastrzeżenia do pracy nowych moderatorów to proszę wypisać wszystkie uchybienia od myślnika i wysłać na PW do mnie lub pozostałych adminów. Będziemy wtedy wyjaśniać i decydować o przyjęciu bądź zrezygnowaniu z jakiegoś moderatora.

Moze ktos odpowiedziec dlaczego osoba bedaca 3 miesiaca na forum zostaje moderatorem , ktora nie raz pisze bzdety i zaklada tragiczne tematy ???

AlphaWolf

Rozumiem osoby z co najmniej 1-2 letnim stazem ale nie po 3-4 miesiacach ....

Jakies wyjasnienia ze strony administracji ? To moze tak ,odrazu wezcie i mody rozdawajcie na prawo i lewo O bo to dziewczyna trzeba jej dac moda.

NIE , NIE JEST TO ZADNA ZAZDROSC tylko zwyczajne zastanowienie , kto na tym forum w ogole sprawuje wladze... Sam jestem na tym forum od dobrych kilku lat i nigdy nawet nie mialem na mysli , aby zglaszac sie na moda- ale w tym momencie jest to przesada.

Osobiscie jestem za - odwolaniem ow osoby i wpisanie w regulamin iz modem moze zostac osoba z 1-2 letnim stazem - grajaca , majaca pojecie o ROZNYCH MMO -

nie zaczynajaca GRY W MMO.

mod_ico.png
Zły dział, przenoszę. - crracked