Wielki internetowy kozaku, jak masz zamiar sadzić się do ludzi w tematach zamiast pisać na temat to możesz równie dobrze w ścianę głową pieprznąć. To po 1. Po 2 nie jestem twoim kolegą, kolegów sobie na ośce poszukaj jak przestaniesz się w necie napinać to może znajdziesz. Po co robię wykład? Bo wy (wy ty [co za różnica]) jesteście takimi debilami że nie zrozumieliście chyba pytania zawartego w temacie który założyłem. Tak, tam była masa ironii, chciałem sprowokować do dyskusji czy ten dział jest potrzebny. Jak widzisz niektórzy wbili się w temat i zapodali kilka konkretnych ciekawych rzeczy, zamiast skupiać się na wytykaniu mi wazeliniarstwa i innego syfu żeby tu sobie jaja porobić i dołożyć do pieca. Nikt mnie tu nie trzyma i nikt szczególnie takie coś jak ty, co pierwszy raz widzę nie będzie mi mówił czy mogę tu być czy nie. Jak cie boli moja ranga to se zdjęcie zrób i na ścianie powieś, może jak przestaniesz walić kumszoty po ścianach ze szczęścia że komuś dosrałeś w necie to se popatrzysz czasami. I ja nie mówię że mam racje, chodzi tylko i wyłącznie o likwidacje jednego działu, niektórzy już wyczerpali temat, niektórym przyznałem racje i nikomu akumulatora na jajach nie trzymam żeby mnie poparł. Po co w ogóle na to odpisuje? Sam nie wiem, chyba nie mogę patrzeć jak jakieś 0 wpada do tematu po to aby się przywalić zamiast coś wnieść konkretnego.
To tak a propos wcześniejszej rzeczy, o której pisałem, czyli o lżejszym karaniu Stałych Bywalców.
Za takie coś każdy inny użytkownik dostałby na tym forum warna. Nie wierzycie ?
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/67508-archeage-co-o-tej-grze-myslicie/page-3?hl=+archeage%20+tej%20+grze%20+my%B6licie
Strona 3 na samym dole, użytkownik HunterC.
Zacytuję:
Przeczytaj jeszcze raz swoje odpowiedzi w tym temacie, zastanów się nad tym co piszesz i przestań pierdo... . Już kilka razy wytknięto ci kompletną nieznajomość tematu (zaślepienie przez AA) i to z argumentami, a ty nadal swoje. Już mój pies jest mądrzejszy, jak raz zrobi coś złego i się na niego krzyknie, to więcej tego nie zrobi, a ty w kółko to samo.
Warn za "Obraza i wulgaryzm". Wulgaryzm na czerwono - ok, zgadza się. Obraza na pomarańczowo.
Wystawiał Blaumuro, ten sam, który napisał post ~30 min zaraz poniżej posta Stałego Bywalca, który zwyczajnie zbluzgał innego użytkownika, mimo iż ten nie dał do tego żadnego powodu, a swoje wypowiedzi wyraził w sposób jaknajbardziej normalny. Na pewno kulturalniejszy niż FlashGordon.
Mam spróbować pojechać tak komuś w innym temacie ? Założę nowe konto i zmienie IP...
Nie, nie zrobię tego, bez paniki. Punkty dostałbym z miejsca, jak wielu innych "normalnych" użytkowników tego portalu.
10.4. Za podane przewinienia przewidziane są następujące kary: Wulgaryzm w poście, shoutboxie, statusie - 1-4 punktów ostrzeżeń w zależności od liczby otrzymanych dotychczas punktów ostrzeżeń za to przewinienie.Obrażanie innych użytkowników - 1-3 w zależności od skali zdarzenia.Spam - 1 punkt ostrzeżeń.Umieszczanie reflinków w niezgodny z regulaminem sposób - 1 punkt ostrzeżeń i usunięty link.
Teraz nie dawajcie mu żadnych punktów. Nie chodzi mi o to, żeby kogoś ud***ć, chciałem tylko pokazać, że to o czym pisałem wcześniej nie jest niczyim wymysłem.
Jeszcze raz proszę o nie karanie w/w użytkownika. Teraz jak zwróciłem na to uwagę, to już sie nie liczy.
Blaumuro bez urazy, nic do Ciebie nie mam, jesteś jednym z lepszych modów na tym forum. Po prostu brałeś udział w w/w wydarzeniach, więc musiałeś zostać w to wplątany ![;)]()
Nie oczekuje odpowiedzi, ani dyskusji w tym kierunku tutaj, bo to nie temat o tym. Ale skoro już wcześniej poruszyłem tę kwestię, to teraz tylko tutaj wrzuciłem dowód na popracie swoich słów.
No i wszystko zostało wyjaśnione i przedstawione jak na dłoni, więc żadne pokrętne tłumaczenia nic tutaj nie pomogą.