Modowie powinni dorosnać

a wiec tak po 1sze modowie na forum wykorzystują swoja pozycje za bardzo, jak głupie dzieci posiadające serwery w grach "zabiłeś mnie to ban"

-po 2gie to co was boli jest od razy zamykane (nie jeden moj PW czy temat) np moje komenty typu "nie grałeś to nie mów że coś ssie bo to kretynizm oceniać po filmiku nie grając w gre" zostały 2 razy skasowane ale jak ktoś w grze np GW2 pisze "diablo ssie" co jest debilne i off topowe i pomimo zgłaszania takie komenty zostają !

-po 3cie tematy (glupie ale) http://mmorpg.org.pl...ow/page__st__20 sa zamykane a czemu? nie wiem sam... cala sprawa o "satanistyczny" temat w hydeparku gdzie z tego co wiem można pisać co się chce

-po 4te po mimo ze mamy rootadmina skargi nie są przyjmowane... czemu? "portalowa władza" też powinna komuś podlegać !

TEN PORTAL JEST ROBIONY DLA NAS ! WY ROBICIE SOBIE CO CHCECIE! a MY jesteśmy ograniczani...

lol zawsze kiedy wbije ten raz/dwa na dzien na to forum to takie topici lecą ;d

te forum to piaskownica modów, aczkolwiek widziałem gorszych modów (np. na android.com.pl) wiec nie ma co narzekac - i tak to nic nie da

Modowie na forach to randomy które mają jakieś umiejętności, to selekcja spośród najlepszych randomów. Na moda nie trzeba wysyłać CV, nie trzeba przechodzić osobiście rozmowy kfalifikacyjnej, to nie pracownicy na cały etat, nie zdawali szkoły spacjalnej na moderatorów konkretnego forum. To po prostu ludzie, inni gorsi inni lepsi. Tak po prostu.

Przecież, jeżeli ktoś jest Moderatorem to z jakiegoś względu. Według mnie moderatorzy próbują trzymać porządek na forum ( co nie jest łatwe, gdy w jednym dniu może się zarejestrować 20 gimbusów za przeproszeniem ). A tematy zamykają, żeby nie było chaosu oraz ze względu na to, że był niepotrzebny. Nie rozumiem, po co takie halo, a to nie ma innych stron.

czyli.. podsumowania @UP dajemy nóż dla byle kogo i dajemy szaleć na forum... coś ci nie pasuje? ban 24 h albo usuwanie tematu...

Przecież, jeżeli ktoś jest Moderatorem to z jakiegoś względu. Według mnie moderatorzy próbują trzymać porządek na forum ( co nie jest łatwe, gdy w jednym dniu może się zarejestrować 20 gimbusów za przeproszeniem ). A tematy zamykają, żeby nie było chaosu oraz ze względu na to, że był niepotrzebny. Nie rozumiem, po co takie halo, a to nie ma innych stron.

spoko ale masz "gimbaze" po 15 postów konta i ludzi po 200+ którzy są traktowanie nie raz gorzej !

@MargarPL- Ja się nie mam zamiaru kłócić. Lecz ubliżanie i żalenie się na moderatorów coś Ci da? co chcesz zmenić. Ciekawe jakbyś Ty się zachowywał z rangą moderatora.

EDIT: A co ma liczba postów :o czyli ten kto ma 50 jest debilem a ten co 1000 najlepszym użytkownikiem forum? Nie liczy się ilość a jakość.

EDIT2: już nie będę pisał co nowych komentarzy. @MagarPL- ja się z nikogo nie nabijam i nie mam zamiaru tego robić. Przypadkiem to nie jest tak, że od jakieś czasu ludzie się żalą na moderatorów? Pilnują i prowadzą te forum jak mogą wiec nie wiem czego się czepiać dodam iż to forum o mmorpg więc nie dziwie się częstej reakcji ze strony moderatorów.

możesz się ze mnie nabijać mi to nie przeszkadza xD jak jestem w błędzie przyznaje się! a to że ktoś ma wyższą range nie znaczy że może robić co chce! a po co pisze takie rzeczy? bo mamy założyciela tego portalu Roota który powinien reagować bo to nie pierwszy raz gdy są skargi na modow

EDIT ja mam 400 i nie mówię że jestem "MONDRY" napisałeś że modowie "próbują trzymać porządek na forum ( co nie jest łatwe, gdy w jednym dniu może się zarejestrować 20 gimbusów za przeproszeniem )" ale po postach widać nowe konta a jest naprawdę mało użytkowników 500+ postów i np spamuja reklamami czy zaśmiecają forum (nie mówię o pisaniu głupich tematów bo grono gammingowe to tolluchy ^^)

a wiec tak po 1sze modowie na forum wykorzystują swoja pozycje za bardzo, jak głupie dzieci posiadające serwery w grach "zabiłeś mnie to ban"

Fajnie, tylko jakieś konkrety, jakiś link?

-po 2gie to co was boli jest od razy zamykane

KONKRETY?!

-po 3cie tematy (glupie ale) http://mmorpg.org.pl...ow/page__st__20 sa zamykane a czemu?

Sam sobie odpowiedziałeś, w nawiasie.

Rzucasz jakieś ogólniki, że moderatorzy robią co chcą. Ok, podaj mi jeden nick który dostał za "darmo bana", czy warna za byle co, podaj mi jeden przypadek kiedy niechęć do kogoś sprawiła, że został potraktowany nie uczciwie i wtedy będziemy rozmawiać.

Zabawne, sami usunęli konkrety których teraz wymagają.

Ja wchodząc na to forum raz na miesiąc również dostrzegam niekompetencje modów. Wypadałoby zrobić przesiew. (I ten epic moment jak widziałam kłótnie nawzajem poprawiających się i dających ostrzeżenia modów... Gdzież to było...?! Ach tak! Pewnie usunięte ;) )

Zabawne, sami usunęli konkrety których teraz wymagają.Ja wchodząc na to forum raz na miesiąc również dostrzegam niekompetencje modów. Wypadałoby zrobić przesiew. (I ten epic moment jak widziałam kłótnie nawzajem poprawiających się i dających ostrzeżenia modów... Gdzież to było...?! Ach tak! Pewnie usunięte )

Czekaj, czekaj... czy usunęliśmy warny i bany tak? Więc rozmawiamy o czymś, czego nie ma, tak na chłopski rozum :D

I ten epic moment jak widziałam kłótnie nawzajem poprawiających się i dających ostrzeżenia modów... Gdzież to było...?! Ach tak! Pewnie usunięte )

Chwila, przed chwilą mieliśmy problem, bo nie dotyczą nas pewne zasady, a teraz mamy, bo jednak za ich przestrzeganie spotyka nas kara? Tak źle i tak niedobrze, ale zastanówcie się o co macie pretensję.

Ode mnie to tyle, bo nie chce mi się zwyczajnie przekomarzać o ogólniki, czekam na konkretne przypadki :)

@UP masz Cree swoja odpowidz jak mam coś pokazać co usuwacie? a zamknięte tematy z profilu nie są pokazane bo historia ich nie sięga

a co do "Sam sobie odpowiedziałeś, w nawiasie." to daj se siana bo dział Hydepark jest miejscem gdzie piszemy wszystko i nic dla mnie coś głupiego ale ktoś może to lubi? trochę tolerancji

@EDIT @UP ta chcesz? to uaktualnijcie bazę warnów bo w profilu mam tylko "NICK" dal warn za inne w nieznany i to wszystko !

Cree nie mów że jesteście świeci i nie karz nam szukać tematów ! bo jak bym napisał tu coś sam to ok mogę zmyślać czy coś ale użytkowników podpisujących się pod wasza nie kompetencje jest więcej! a grupa ludzi nieznających się nie kłamie bo po co miał by ktoś kłamać dla kogoś kogo nie zna?

@UP masz Cree swoja odpowidz jak mam coś pokazać co usuwacie? a zamknięte tematy z profilu nie są pokazane bo historia ich nie sięgaaa co do "Sam sobie odpowiedziałeś, w nawiasie." to daj se siana bo dział Hydepark jest miejscem gdzie piszemy wszystko i nic dla mnie coś głupiego ale ktoś może to lubi? trochę tolerancji

Pokazywane są tylko ostatnie, więc z tym też miał byś problem jeśli nie były by w ostatnich 5. Więc pisałeś ogólnikowo jednak, bo niczego na myśli nie miałeś, skoro go nie wskazałeś.

trochę tolerancji
to daj se siana

Trochę poszanowania dla rozmówcy?

@up daj se siana cię obraża? na jakim poziomie? to może było wulgarne albo uwłaczało twojej inteligencji? ani 1 ani 2gie wiec nie wymyślaj a na szacunek trzeba zapracować. Ty z góry (karząc podawać mi KONKRETY) założyłeś że kłamie to co mam czuć się obrażony? nie wygłupiaj się

możesz się ze mnie nabijać mi to nie przeszkadza xD jak jestem w błędzie przyznaje się! a to że ktoś ma wyższą range nie znaczy że może robić co chce! a po co pisze takie rzeczy? bo mamy założyciela tego portalu Roota który powinien reagować bo to nie pierwszy raz gdy są skargi na modowEDIT ja mam 400 i nie mówię że jestem "MONDRY" napisałeś że modowie "próbują trzymać porządek na forum ( co nie jest łatwe, gdy w jednym dniu może się zarejestrować 20 gimbusów za przeproszeniem )" ale po postach widać nowe konta a jest naprawdę mało użytkowników 500+ postów i np spamuja reklamami czy zaśmiecają forum (nie mówię o pisaniu głupich tematów bo grono gammingowe to tolluchy ^^)

Moderatorzy robią co chcą? Jakoś nie zauważyłem, by ktoś dostał bana/warna za nic. A tak powiecie, że konkrety został usunięte, gdybyś zauważył, to byś wiedział, że jeżeli ktoś dostał warna/bana to jego posty zostają i nikt ich nie usuwa.

eh.. usuwane/zamykane są tematy które wam przeszkadzają a nie warny

pamiętam przykład mojego pierwszego 24h bana był bardzo głupi

na forum pisał jakiś dzieciak w temacie l lolu po 3 posty pod sobą dopiero na 5 stronie jakiś mod w końcu coś zrobił a ja dostałem bana bo nie zauważyłem że już napisałem w temacie i zrobiłem dubla edytowałem post pisząc "sory da dubla" ale ban poleciał

I zaczęła się "kłótnia" i pewnie temat niewygodny dla mod więc prawdopodobnie do zamknięcia...

Przy okazji

"Posty były usunięty, gdy temat był jeszcze otwarty. -Revolutio" "Posty były usunięty"...

I zaczęła się "kłótnia" i pewnie temat niewygodny dla mod więc prawdopodobnie do zamknięcia...

najpier zadreczą nas najlepsza bronia "daj dowód" bo przecież łatwo o takie dowód na forum gdzie tematy są zakładane i kończone w pera minut a starych tematów w historii konta nie ma

eh.. usuwane/zamykane są tematy które wam przeszkadzają a nie warny

Jeżeli znowu chodzi Ci o ten temat, który wymieniłeś na początku, to już było to opisane dlaczego został zamknięty. Podaj link tematu, który został zamknięty z tego powodu, że moderatorowi "się nudziło" lub przeszkadzał, bo bez tego to można sobie "gdybać".

EDIT: Jeżeli coś zostało usunięte, to znajduje się w dziale 'ŚMIETNIK" więc jak chcesz coś udowodnić, to przeglądnij tamte tematy i pokaż.

a wiec tak po 1sze modowie na forum wykorzystują swoja pozycje za bardzo, jak głupie dzieci posiadające serwery w grach "zabiłeś mnie to ban"-po 2gie to co was boli jest od razy zamykane (nie jeden moj PW czy temat) np moje komenty typu "nie grałeś to nie mów że coś ssie bo to kretynizm oceniać po filmiku nie grając w gre" zostały 2 razy skasowane ale jak ktoś w grze np GW2 pisze "diablo ssie" co jest debilne i off topowe i pomimo zgłaszania takie komenty zostają !-po 3cie tematy (glupie ale) http://mmorpg.org.pl...ow/page__st__20 sa zamykane a czemu? nie wiem sam... cala sprawa o "satanistyczny" temat w hydeparku gdzie z tego co wiem można pisać co się chce-po 4te po mimo ze mamy rootadmina skargi nie są przyjmowane... czemu? "portalowa władza" też powinna komuś podlegać !TEN PORTAL JEST ROBIONY DLA NAS ! WY ROBICIE SOBIE CO CHCECIE! a MY jesteśmy ograniczani...

Smutna prawda osobiście do Revolutio nie mam nic ale np taki Cree nie raz podniósł mi ciśnienie, więcej wyrozumiałości panowie tym bardziej ze nie jesteście dziećmi tylko dorosłymi ludźmi a niekiedy wasze zachowanie po prostu nie miesci się w pale.

@UP masz Cree swoja odpowidz jak mam coś pokazać co usuwacie?

Jest taki magiczny sposób nazywany SCREENSHOT. Zamierzasz walczyć z kimś kto ma możliwość usuwania za sobą śladów i nie zabezpieczasz się na taki wypadek? Wystarczyło przecież pomyśleć...