Modowie powinni dorosnać

Jeżeli znowu chodzi Ci o ten temat, który wymieniłeś na początku, to już było to opisane dlaczego został zamknięty. Podaj link tematu, który został zamknięty z tego powodu, że moderatorowi "się nudziło" lub przeszkadzał, bo bez tego to można sobie "gdybać".EDIT: Jeżeli coś zostało usunięte, to znajduje się w dziale 'ŚMIETNIK" więc jak chcesz coś udowodnić, to przeglądnij tamte tematy i pokaż.

ty w ogóle czytasz co my tu piszemy? sadzisz że będę zbierał tematy jako dowody? nie! po porostu nie ma ich w historii konta a temat założyłem bo coraz wiecej takich przypadków widziałem. A co do tematu podanego wyżej to bardzo dobry przykład jak dla admina temat jego zdaniem "głupi" w miejscu gdzie możemy pisać co chcemy jest po prostu zamykany ! brak tolerancji ze strony administracji ! jak ja napisze temat o np ateizmie to go zamkniesz bo jesteś religijny? tak to właśnie wygląda

Poszanowanie , a szacunek nieco się różnią (co więcej tolerancja o której wspomniałeś, też jest rodzajem poszanowania), tak jak "karząc" i "każąc", ciężko się też odnosić do ogólników. Nie wiem też co to za straszne tematy miały by mi przeszkadzać.

najpier zadreczą nas najlepsza bronia "daj dowód" bo przecież łatwo o takie dowód na forum gdzie tematy są zakładane i kończone w pera minut a starych tematów w historii konta nie ma

Dobrze, ale na forum jest, i bez problemu można takowy znaleźć, jeśli się wie czego się szuka.

Tyle ode mnie i szczerze bym proponował jednak poparcia tego konkretnymi tematami, bo na dobrą sprawę, ciężko się do takich zarzutów odnieść.

MagarPL porozmawiaj z Cree na ts'ie. To zawsze działa. Pisanie suchych postów na forum nie ma żadnego sensu, bo będziecie się ciągle przekrzykiwać. Jeżeli masz swoje racje to przyjdź przygotowany na TS3 i pogadaj z Cree. Ciekawe czy i wtedy będziesz tak skakał. Ja osobiście uważam, że modzi odwalają kawał dobrej roboty. Starają się wyciągnąć potencjał jaki drzemie w tym forum właśnie po przez zamykanie idiotycznych tematów w hydeparku i banowaniu ludzi nienormalnych. Jeżeli się nie podoba to do widzenia.

macie dowód podejscie admina SALEK "Jeśli chcemy to możemy zamknąć temat nawet o słodkich jednorożcach więc to Twoje 'nie masz prawa' raczej mija się z celem" to nie jest wywyższanie się?

a nie mam adresu TSa

@EDIT @DOWN Cree mógł byś podać ? to TS mmorpg.org? czy taki byle jaki ?

mod_ico.png
Przykro mi, że uraziłem Twe uczucia ale tak właśnie jest, jeśli temat oczywiście okaże się wulgarny lub nieodpowiedni w ten lub inny sposób. - Saluś

Napisz do Cree a na pewno Ci poda

"Satanizm to nie jest religia, tylko zło w "najczystszej" postaci.." - Kubox

Przykład tolerancji w najczystszej postaci...

@Down

Jak wyraziłem opinie na pewien temat to później cały temat hate na mnie...

Nie masz żadnych dowodów tylko swoje dziwne spostrzeżenia. Uważasz ,że moderatorzy wycierają po tym wszystkim ślady? Są despotą tego forum? No proszę, jestem tu 5 lat i mieliśmy zabawniejszych "agentów" od krytyki i głośnego sprzeciwu. Powtarzam, jestem tu 5 lat i nigdy nie zostałem pokrzywdzony ,a jak dostałem ostrzeżenie lub mały opieprz to zawsze zrozumiałem powód. Na forum ma być porządek i póki co on jest. Moderator nie pracuje za pieniądze ,ale poświęca swój czas na przeglądanie tematów (co czasem jest uciążliwe zważając na poziom wypowiedzi) ,a to bywa czasochłonne. Doceń to. Widzisz coś nie tak, to człowieku raportuj i daj im dowody!

@up

Każdy człowiek ma swoje zdanie na ten temat, a forum jest po ty by wypowiadać się o czymś. Nie rozumiesz? To ,że mu się to nie podoba nie świadczy o tym ,że jest złym moderatorem bo on musi się tylko stosować do regulaminu i tak robią!

macie dowĂłd podejscie admina SALEK "Jeśli chcemy to możemy zamknąć temat nawet o słodkich jednorożcach więc to Twoje 'nie masz prawa' raczej mija się z celem" to nie jest wywyższanie się?a nie mam adresu TSa@EDIT @DOWN Cree mĂłgł byś podać ? to TS mmorpg.org? czy taki byle jaki ?

Wpisałem frazę z tej wypowiedzi (" jednorożcach") i nie znajduje tego na forum. TS: rs56.teamspeak.pl:8600 , ale bez konkretów usłyszysz ode mnie to samo co już napisałem :)

"Satanizm to nie jest religia, tylko zło w "najczystszej" postaci.." - KuboxPrzykład tolerancji w najczystszej postaci...

I w jaki sposób łamie to regulamin? Wskazuje to na inne traktowanie?

ja tu jestem ponad 3 lata, korzystałem z tego portalu tez coś z 4 lata temu ale nie miałem potrzeby posiadania konta na forum do czasu (otrzymałem dużo pomocy od użytkowników i teraz się odwdzięczam tym samym rozdaje klucza pomagam w grach, czasami nawet pisze ESEJE o grach jak ktoś na GG zapyta "grałeś w XXXXX ? powiesz coś o tej grze?"). Byłem też źle traktowany stąd moja skarga ! nie siedzę w domu i nie myślę " dość zabijania w GRO idę ponarzekać na forum dla jaj"

@EDIT @ UP trzymaj Cree żeby ie bylo że zmyślam http://s1.img.pl/v/1...277untitled.png

co do satanizmu a może im to pasuje? napisane w Hydeparku i skasowane bo mod uważa to za złe to brak tolerancji

i widzę że trolluch z dołu szybko został usunięty^^ i to było akurat dobre nigdy nie mówiłem że zawsze robicie źle ! bo to jak z policja bez nich nie wyjdziesz na miasto nocą bo dostaniesz kose za 10 zł ale zdarza się (mój życiowy przykład) że dostaje się mandat za przejście przez ulice po mimo ze obok przechodzi jeszcze parę osób

Dlaczego mój post został usunięty? wyraziłem swoje zdanie o modach!

Dlaczego mój post został usunięty? wyraziłem swoje zdanie o modach!

ale powinno być jakoś uargumentowane a nie "nie lubię cie i *uj"

Faktycznie, wyszukiwarka tego nie odnalazła, swoją drogą Salek napisał czemu temat został zamknięty i to był powód, ale nie fragment jaki zacytowałeś i sam cytat odnosił się do frazy, że temat nie miał prawa być zamknięty, szkoda, że całości nie zacytowałeś.

Powiem tak. Czy wy, drodzy użytkownicy, myślicie, że któregoś z moderatorów interesują wasze osoby? Gwarantuje wam, że żaden z modów z premedytacją nie czyha na wasze najmniejsze potknięcie. Trzymają się zasad, które macie w regulaminie. Działają jak ludzie, popełniając błędy i nie widzę w tym nic złego. Nie zarzucajcie więc gówniarstwa, nawet nie mówiąc jakim brakiem kultury to zalatuje. Pilnują forum z cholera wie iloma użytkownikami, którzy wiecznie czegoś żądają. To my musimy analizować wasze przewinienia na podstawie ubogich narzędzi jakie mamy dostępne, ale to wy musicie udowodnić że się mylimy, jeżeli zaistnieje taka sytuacja. Udowodnić, a nie stwierdzić, że nie mamy racji. Każdy przypadek skargi jaki dotychczas widziałem można by podsumować: "Wy nie macie racji, ja jestem niewinny!".

Portal jest robiony dla was, ale na naszych zasadach. Tego nie zmienicie. Musicie to zaakceptować. Tak jest wszędzie, na dowolnym portalu, który wskażecie palcem. Szkoda tylko, że nikt o tym głośno nie mówi. Wy natomiast usilnie nie chcecie się do nich stosować.

@Down

Walka z wiatrakami... z wiatrakami...

po to są zasady nie? ja bym wolał usłyszeć coś od roota

dalej nie wiem po co sie sprzeczacie, a magar jak chcesz dowód najprosciej jest znalezc je na targowisku,

sprawa

mod "przedyskutował" sprawe z jakimis 6cioma randomami po 5 postów że nie mozna sprzedawac za kase rzeczy, potem zamykał tematy i pisał "taki regulamin" ktory nie był zmieniany od 3lat (? chyba)

wiec gg (chyba Cree)

a i najzabawniejsze jest to, ze po kilku dniach chyba zrezygnował z tego i zamykał jakies losowe tematy :D

np. patrzyłem czy ktos szuka cs:go, i widze strone nowych tematow. Niby wporzadku, czytam niektore i widze ze wszedzie "sprzedam za pieniadze,psc"; "tylko przelewy" etc.

ok, mysle odpuscil sobie swoje (moim zdaniem) idiotyczne praktyki

a tu patrze jeden temat zamkniety, zaglądam, a tam zamkniety "regulamin zabrania handlowania za kase" (gosciu chcial doladowanie)

cóż, teraz moge powiedziec tak, Dzz cala w Tobie (nawet z duzej litery) nadzieja, bo reszta to tak szczerze mówiąc lipa

btw. temat jak dla mnie śmieszny, czyste spekulacje, ktore i tak nic nowego nie wnoszą, aczkolwiek musiałem to napisać bo Cree sie chyba zapomniał

A może jeszcze pan Prezydent się wypowie?

Zamknijcie ten temat, ale nie usuwajcie, aby następni nie zakładali takich idiotycznych rozmów ponownie.

sprawamod "przedyskutował" sprawe z jakimis 6cioma randomami po 5 postów że nie mozna sprzedawac za kase rzeczy, potem zamykał tematy i pisał "taki regulamin" ktory nie był zmieniany od 3lat (? chyba)wiec gg (chyba Cree)

Rzeczy? Chodziło o klucze, które za darmo udostępnia portal mmorpg.org.pl, a znajdują się tacy userzy, którzy zbierali po "X" kluczy, a później je sprzedawali z zyskiem. Uważasz, że to było słuszne? I akurat ta kwestia została przedyskutowana ze wszystkimi modami + administratorami. A jeżeli widziałeś taki temat, to można użyć opcji "Zgłoś".

Piszą sami modowie, chcesz admina. Napisał admin, chcesz roota. A jak root napisze i stanie w ich obronie to co, będziesz chciał rozmawiać z właścicielem [fizycznym] serwera? Litości...

@Cree: wejdź w link z pierwszego posta w temacie. Wiem że pewnie ci się nie chce tego odkopywać, ale tam masz podane chyba wszystko, łącznie z właśnie tym postem. [Mowa oczywiście o nieszczęsnych jednorożcach.]

[bTW. Mały offtop... Szczerze mówiąc, ja tam nie mam pojęcia jak wyglądał ten temat o sataniźmie, od którego się zaczęło. Dalszy ciąg kłótni mnie nie interesuje, bo z modami się zgadzam - jeśli uznali że temat z jakiegoś powodu do tego forum nie pasuje, to w sumie mogli go zamknąć i tyle. Chodzi mi tylko o to, że stwierdzenie "temat od początku prowadził do kłótni i dlatego został zamknięty" bez ukarania haterów (z całej rozmowy wynikało że tak się stało) to coś... nie fair. W sumie to chyba tyle offtopa.]

Rzeczy? Chodziło o klucze, które za darmo udostępnia portal mmorpg.org.pl, a znajdują się tacy userzy, którzy zbierali po "X" kluczy, a później je sprzedawali z zyskiem. Uważasz, że to było słuszne? I akurat ta kwestia została przedyskutowana ze wszystkimi modami + administratorami. A jeżeli widziałeś taki temat, to można użyć opcji "Zgłoś".

"LOLOLOL" i co to zmienia? proszę cie nie zmieniaj tematu, atakujesz mnie (i to kiepsko) zamiast go obronic

co ja jestem ze mam ich raportowac, czy nie od tego sa modowie?? bo mam teraz 9/10 tematow raportowac? to nie sa pojedyncze "wybryki" a masowe

co do tych z masą kluczy, sam takich raportowałem, albo takich co byli posrednikami masowego handlu takimi kluczami, ale oczywiscie modowie regulaminu nie przeczytali i maja go gleboko w d*pie (do tego wymyslaja nowe zasady)

a i dobrze ze rozdawaliscie steamowe klucze/zaproszenia, bo te najczesciej byly zamykane tematy z nimi w tytule (a z tego co mowisz one były rozdawane na portalu; o to takze chodzilo mi w pierwszych zdaniach tego postu)

żałosne, czy naprawde nie ma z kim sensownie podyskutować?

@edit skoro uznaliscie tak w waszym gronie, to po co byl ten temat o nowej zasadzie? i tak robicie co chcecie, a nasze zdanie nie obchodzi was, musieliscie dla "picu" dostać kilka "chetnych glosów" od uzytkownikow?

a i sry za brakujaca interpunkcje, wrocilem od kumpla ;p

"LOLOLOL" i co to zmienia? proszę cie nie zmieniaj tematu, atakujesz mnie (i to kiepsko) zamiast go obronic

Ja tutaj nie atakuje, tylko stwierdzam fakty. Jeżeli mój post nie przemawia, to zobacz do regulaminu, jest napisane odnośnie kluczy. Sam zacząłeś o tym pisać, więc tylko sprostowałem, bo z twojego postu było można wywnioskować, że handel z użyciem gotówki jest zabroniony,.

co ja jestem ze mam ich raportowac, czy nie od tego sa modowie?? bo mam teraz 9/10 tematow raportowac? to nie sa pojedyncze "wybryki" a masoweco do tych z masą kluczy, sam takich raportowałem, albo takich co byli posrednikami masowego handlu takimi kluczami, ale oczywiscie modowie regulaminu nie przeczytali i maja go gleboko w d*pie (do tego wymyslaja nowe zasady)

Moderator nie zawsze wszystko zauważy, a Ty klikając opcję "zgłoś" chyba nie stracisz dużo czasu, a możesz pomóc.

I znowu kwestia zasad? Dyskusja z użytkownikami źle, rozmowa z administracją źle, to czego oczekujecie? Temat był napisany, a że pisali w nim tylko osoby jak sam określiłeś +5 postów, to moja wina? Każdy miał prawo się tam wypowiedzieć, więc "żalu" o to nie rozumiem.

żałosne, czy naprawde nie ma z kim sensownie podyskutować?

Dyskutujemy, to uważasz że Cię atakuję.

EDIT:

@edit skoro uznaliscie tak w waszym gronie, to po co byl ten temat o nowej zasadzie? i tak robicie co chcecie, a nasze zdanie nie obchodzi was, musieliscie dla "picu" dostać kilka "chetnych glosów" od uzytkownikow?

I tu się mylisz, najpierw było głosowanie dla użytkowników, a z tego powodu, że popierali Cree zostało to przedyskutowane w "naszym gronie". Nie, nie było to dla picu.