Mody

Dlaczego mody ignoruja Ciasteczkowego tak jak i piasta a nastepnie zamkyaja tematy typu " ?

Co pan ciasteczkowy robi wam "ciastka" jak nikt nie patrzy?

Salek;

Od banowania jesteśmy My, użytkownikom nic do tego.

@Zamykam.

I użytkowniką dużo do tego bo to my muśimy zność cos takiego

prosze o wypowiedzenie sie Administracji bo tak nie może być

soruce:

http://mmorpg.org.pl...4-prosba-o-ban/

Bunt na pokładzie : o

Ileż już takich śmiesznych tematów było zakładanych za czasów mojej 'kadencji', prawda jest smutna drogi Panie, że to co napisałem ma miejsce. Jeśli jego posty stoją na dobrym poziomie wypowiedzi - a moim zdaniem o niebo lepszym niż sam prezentujesz to nie widzę problemu, jeśli nie rozumiesz sarkastycznych wypowiedzi i ironii kierowanej w Twoim kierunku to tylko i wyłącznie Twój problem ; )

No to sie uzasadnij bo użytkownikom dużo do tego

jest jakiś email do admina tutaj?

@up hue hue abordaż

Zle zrobiles zamykajac tamten temat. Tam przynajmniej mogli sie porzadnie wygadac. Po drugie nie sądzisz ze uzytkownicy powinni mieć możlwiosc przedyskutowania bana nad kims? Nie mówie o zbanowaniu kogoś, tylko o "opini publicznej".

Wy - moderatorzy macie przestrzegac zasad i pilnowac porzadku a nie uciszac dyskusje -.-

Salek, nie bunt na pokładzie, tylko mnie twój tekst tez lekko wkurzył. Użytkownicy powinni mieć możliwość raportowania i wskazywania innych, trollujących userów (te śmieszne raporty postów mało dają), a ty wyskakujesz z takim gówniarskim tekstem. Innymi słowy userzy chcą pomóc, a wielki brat ma to w d*pie.

@Warcraft bo moderatorzy mysla ze sa wazniejsi od uzytkownikow, a to gowno prawda. Tym bardziej na tym forum.. Tutaj jest tylko kilkanascie osob ktorzy są stałymi bywalcami, jesli oni teraz Nas utraca to te forum zamienic sie w jedno wielkie bagno g*wna. Niedługo bedą modować forum bez uzytkowników, jesli sie nie ogarną...

Z tego co widziałem Chmarus czytał Twój temat, jeśli podejmie taką a nie inną decyzję to go otworzyć może. Dyskusje na temat kto powinien dostać bana? Proszę Cię, co to jest podstawówka? Jakby była taka możliwość to każdy chciałby bana dla osoby której nie potrafią znieść. Także darujcie sobie te śmieszne komentarze i troszkę podskoczcie w poziomie wypowiedzi, bo jeśli Panie Kijaszek stracimy Ciebie to na prawdę będę tym uradowany. Jak już wspomniałem liczy się jakość, nie ilość.

@UP: :D

Gdybyśmy zawsze banowali tych, którzy wam przeszkadzają to mielibyśmy niezły syf. Jeżeli Salek mówi, że się przyjrzy, to się przyjrzy. Chyba, że zbanujemy całe grono zainteresowanych, jeżeli jest to sytuacja nie cierpiąca zwłoki. Nie widzę powodu, żeby ciągnąć dalej ten pseudo-flame. Zobaczymy co z tym wszystkim da się zrobić. Poza tym, odwołujcie się do regulaminu jeżeli ktoś robi coś czego nie wolno. Nie ważne, czy użytkownik czy moderator.

@Warcraft bo moderatorzy mysla ze sa wazniejsi od uzytkownikow, a to gowno prawda. Tym bardziej na tym forum.. Tutaj jest tylko kilkanascie osob ktorzy są stałymi bywalcami, jesli oni teraz Nas utraca to te forum zamienic sie w jedno wielkie bagno g*wna. Niedługo bedą modować forum bez uzytkowników, jesli sie nie ogarną...

Główna to już się zamieniło w "bagno gówna", ale narazie najazdu na forum nie ma. Czasem zatrolluje Bladek (który o dziwo wyłapał bana na pisanie komentarzy) i Koneser (brak bana dla tego osobnika jest dla mnie niepojęty). Ogólnie, jak coś ci się nie podoba, to zjedzie cie tutaj "elita" która liże sobie wzajemnie tyłki.

22093146.jpg

Ogólnie, jak coś ci się nie podoba, to zjedzie cie tutaj "elita" która liże sobie wzajemnie tyłki.

-smutne ale prawdziwe

///zara mecz///

tak czy siak jak dalej będzie tak to zlewać to wszystkiego najgorszego

@salek

Widze wjechałem ci na ambicje ^^

do tego cos masz pustke pomiedzy uszami, bo to chyba oczywiste że po kilku "za" i tak nie było sensu banować kogoś, tym bardziej bez mocnych dowodów

jak narazie widac ze nie prezentujesz zadnego pomyslu/odpowiedzi, jakbyście modowali odpowiednio też by nie było takich tematów, to raczej o czyms swiadczy nie sadzisz? oczywiscie nie jestescie az tak zli jak np, na polskim forum androida ;p

p.s. tam to jest dopiero ...

@warcraft problem w tym ze tylko Cree i Dzz zachowuja sie jak "pasterze wsrod ludu" bo np. Salek mysli ze jest królem ;d

Główna to już się zamieniło w "bagno gówna", ale narazie najazdu na forum nie ma. Czasem zatrolluje Bladek (który o dziwo wyłapał bana na pisanie komentarzy) i Koneser (brak bana dla tego osobnika jest dla mnie niepojęty). Ogólnie, jak coś ci się nie podoba, to zjedzie cie tutaj "elita" która liże sobie wzajemnie tyłki.

A może byście w końcu przestali narzekać jaki ten nowy wygląd jest zły, moderatorzy źli i wszystko to jeden wielki syf? Sory, ale zaczynacie powoli przesadzać. I wypowiada się ten co ma 10/10 warnów na pewno dostałeś to za nic prawda? Bo chyba sam robiłeś syf i zostałeś ukarany.

A może byście w końcu przestali narzekać jaki ten nowy wygląd jest zły, moderatorzy źli i wszystko to jeden wielki syf? Sory, ale zaczynacie powoli przesadzać. I wypowiada się ten co ma 10/10 warnów na pewno dostałeś to za nic prawda? Bo chyba sam robiłeś syf i zostałeś ukarany.

Ja mam 3 wrany za słownictwo (puściły mi nerwy jak widziałem za dużo ignorowanego trollingu...tak wiem przegrałem ale cóż) i bardzo mi przykro ale są duże powody do poruszenia tego tematu

Myślę, że to tylko taka fala trolli. Za pewien czas pewnie naplyną normalni userzy - tak myślę.

@Warcraft nie chcę się z Tobą kłucić, ale ostatnio jak czytam Twoje posty to są one nie przyjemne. Albo piszesz negatywnie o urzytkownikach, albo o modach.

Prawda jest taka, ze Ciasteczkowy bywa irytujacy, szczegolnie wtedy, kiedy bawi sie w hipokryzje, ale to nie zmienia faktu, ze nie ma podstaw ku temu, aby tego usera banowac. On nawet nie ma ani jednego warna, bo moze i czasem nadepnie komus na odcisk, ale nigdy nie przekracza pewnej abstrakcyjnej granicy, ktora zostala wytyczona na wszystkim nam znanych zasadach dobrego smaku.

Graba, zamiast obrazac sie na caly swiat i zakladac dwa tematy, ktore nie robia nic innego, jak tylko prowokuja kolejne jalowe dyskusje, zastanow sie nad tym wszystkim i zadaj sobie pytanie czy warto, bo chyba nie. Jesli rzeczywiscie chcilabys zalatwic ta sprawe tak, jak nalezy, to zwyczajnie zaraportowalbys posta, w ktorym Ciastek nadepnal ci na odcisk i na tym by sie skonczylo, ale jak widze szopka jest lepsza.

Do wszystkich userow - kazdy raport, ktory zostanie wyslany, jest rozpatrywany i jesli zajdzie taka potrzeba - zawsze podejmowane sa konkretne dzialania, aby go wypelnic i dzieki temu sprostac waszym wymaganiom.

Rozumiem, ze userzy moga czuc sie urazeni, bo wydaje im sie, ze ich glosy nci nie znacza i sa puszczane mimo uszu, ale tak nie jest, bo wszystko co raportowane jest zawsze czytane. A temat z prosba o ban dla Ciasta byl zwyczajnie absurdalny, dlatego nie dziwie sie, ze Salek go zamknal. Ewentualnie, gdyby trafil do nas raport od Graby, to ciasteczkowy moglby dostac zwyczajnego warna, ale bana? Prosze was.

@Salek - Uderzyłem w czuły punkt? Ogónie wygląda to tak, że większość modów uważa się za bossów (chyba tylko DZZ jako tako ogarnia), a większość przyjaciół i redaktorów wchodzi im głęboko w dupska. Pewnie myślą, że sami dostąpią tego "zaszczytu", i kto wie, może za jakiś czas, gdy już całkowicie się zeszmacą, ktoś się zlituje i da im tego moda. A co do moich warnów to głównie mam je za wyrażenia (zakratkowane o dziwo) i brak znaków interpunkcyjnych za które ktoś tam kiedyś rozdawał warny.

Do wszystkich userow - kazdy raport, ktory zostanie wyslany, jest rozpatrywany i jesli zajdzie taka potrzeba - zawsze podejmowane sa konkretne dzialania, aby go wypelnic i dzieki temu sprostac waszym wymaganiom.

Moim zdaniem problem jest też w tym, że niektórzy userzy raportują komenty tak dla jaj, albo dlatego, że ktoś ma inną opinię. Z tym się niestety nic nie zrobi.

@salekWidze wjechałem ci na ambicje ^^do tego cos masz pustke pomiedzy uszami, bo to chyba oczywiste że po kilku "za" i tak nie było sensu banować kogoś, tym bardziej bez mocnych dowodówjak narazie widac ze nie prezentujesz zadnego pomyslu/odpowiedzi, jakbyście modowali odpowiednio też by nie było takich tematów, to raczej o czyms swiadczy nie sadzisz? oczywiscie nie jestescie az tak zli jak np, na polskim forum androida ;pp.s. tam to jest dopiero ...@warcraft problem w tym ze tylko Cree i Dzz zachowuja sie jak "pasterze wsrod ludu" bo np. Salek mysli ze jest królem ;d

Każdy z modów wie, że jestem królem i tylko moje zdanie się liczy.

Wjechałeś mi na ambicje? Proszę Cię : o

Warcraft jeśli raport jest jak to mówisz - dla jaj. To nie znaczy, że dostanie osoba warna. Każdy raport jest rozpatrywany i pod takim kątem, więc jeśli jest to zwykła prowokacja to autor tego raportu sam może się znaleźć jako osoba banowana.

Co do komentarzy na głównej to już dawno moderatorzy mieli dostać opcję cenzorów, niby wszystko miało miejsc, Chmarus mówił, że okej ale nic w sumie to nie dało bo nadal nie mogłem moderować komentarzy a temat poszedł w niepamięć.

Graba, zamiast obrazac sie na caly swiat i zakladac dwa tematy, ktore nie robia nic innego, jak tylko prowokuja kolejne jalowe dyskusje, zastanow sie nad tym wszystkim i zadaj sobie pytanie czy warto, bo chyba nie. Jesli rzeczywiscie chcilabys zalatwic ta sprawe tak, jak nalezy, to zwyczajnie zaraportowalbys posta, w ktorym Ciastek nadepnal ci na odcisk i na tym by sie skonczylo, ale jak widze szopka jest lepsza.

?

No no no... a jakoś guzik raportuj przy poście nie działa....dlatego powstał ten temat oraz przykro mi nie jestem wstanie podać dokładnie posta gdyz usuneliście historie z profilów a zara mec,z więc nie będe teraz szukał

Tak czy siak masz racje wracam do trybu zombie (tak jak na początku tutaj) i nie będe sie udzielał na forum bo to jest głupie

@up zapewne masz warny właśnie za taki agresywny styl wypowiedzi

spójrz na moją wypowiedz kilka postów wyżej, traktuje dokładnie o tym samym, a zrobiłem to o niebo subtelniej :P

Revoultio, musisz przyznac ze jest pełno pseudo-inteligentów którzy nagminnie wytykaja błędy innym, podczas gdy sami popełniaja je w swojej wypowiedzi. Ostatnio czytając komentarze pod ankietą się załamałem jak wielu ludziom wydaje sie że sa inteligentni

@Edit a i trzeba dodać że jak się ich poprawi to leci fala wyzwisk

Warcraft, uwierz mi, ze znaczna wiekszosc raportow nie jest dla jaj, sa to zawzwyczaj konkrety, ktorym sie przeciwstawiamy (ale pompatycznie to brzmi). Czasami trafiaja do nas tez raporty, ktore zwyczajnie zlewamy, bo nie uwazamy, iz powinna zostac podjeta jakakolwiek akcja do ich wypelnienia.

EDIT:

Graba, guziczki dzialaja, wystarczy dobrze trafic i kliknac ; p. A na forum sie udzielaj, jelsi sprawia ci to przyjemnosc, tylko pamietaj, ze nie jest to czyjas piaskownica, twoja rowniez nie, wiec wszyscy powinnismy starac sie tu dobrze ze soba wspolzyc, bo nikt nikomu tu wilkiem nie jest, a z pewnoscia nie moderatorzy, ktorzy posiwecaja sporo swojego czasu na czyszczenie forum.