Dawno już mówiłem, że moderowanie to niewdzięczna robota. Jeśli uważacie, że lepiej byście to robili to zapraszam do działu Rekrutacja.
Mody
Jak tak mówisz to zagram w ten sam sposób.
Nie podoba się? To odejdź.
Coś zbyt konstruktywnych odpowiedzi nie potrafisz sklecić czyż nie?
@up zapewne masz warny właśnie za taki agresywny styl wypowiedzispójrz na moją wypowiedz kilka postów wyżej, traktuje dokładnie o tym samym, a zrobiłem to o niebo subtelniej Revoultio, musisz przyznac ze jest pełno pseudo-inteligentów którzy nagminnie wytykaja błędy innym, podczas gdy sami popełniaja je w swojej wypowiedzi. Ostatnio czytając komentarze pod ankietą się załamałem jak wielu ludziom wydaje sie że sa inteligentni@Edit a i trzeba dodać że jak się ich poprawi to leci fala wyzwisk
Masz prawie racje tylko że jak Ja piszę agresywnie to zawsze jest nieakceptowalne słownictwo i za to mi się zbiera tak czy siak mam nadzieje że meczyk rozładuje atmosfere
Graba, guziczki dzialaja, wystarczy dobrze trafic i kliknac ; p. A na forum sie udzielaj, jelsi sprawia ci to przyjemnosc, tylko pamietaj, ze nie jest to czyjas piaskownica, twoja rowniez nie, wiec wszyscy powinnismy starac sie tu dobrze ze soba wspolzyc, bo nikt nikomu tu wilkiem nie jest, a z pewnoscia nie moderatorzy, ktorzy posiwecaja sporo swojego czasu na czyszczenie forum.
Owszem popieram i nigdy w życiu nie zaczynałem dyskusji z inicjatywą negatywną (no może raz).
Jak tu zaczynałem to zrobiłem z 20 postów i czesto występował jakiś troll/provokacja która była po prostu ignorowana, więc się zniecheciłem i byłem obserwatorem przez 1-2lata a ostatnio zacząłem sie udzielać a tu dalej jest tak samo, owszem można na pewne sprawy przymknąc oko a nawet trzeba (sam miałem takiego farta) ale nie jeśli powtarzaja się taki delikwent każdego dnia
Jak tak mówisz to zagram w ten sam sposób.Nie podoba się? To odejdź.Coś zbyt konstruktywnych odpowiedzi nie potrafisz sklecić czyż nie?
Czy ja napisałem gdzieś, że mi się nie podoba? A z tego co pamiętam to przed chwilą pisałeś jakie to forum to gówno, albo przytakiwałeś takiej czy innej wypowiedzi jednego z userów. Jeśli uważasz, że moje odpowiedzi nie są zbyt konstruktywne to prawdopodobnie są one zminimalizowane do takiego stopnia byś mógł je zrozumieć, gdybym rozwinął tok wypowiedzi obawiam się, że miałbyś z tym problem.
Szczerze mówiąc nie chcę mi się nawet za bardzo z Tobą rozmawiać bo nie ma w tym sensu. Jeśli uważasz, że jestem zły, niedobry, feee, beee i niesprawiedliwy - mi nic do tego, stosuję się do regulaminu od ponad 4lat i tak też wypełniam swoje obowiązku jako moderator. Jeśli Ci się moje stanowisko nie podoba to napisz do administratora - nie przejdzie bez odzewu bo wiem, że Chmarus rozpatruje takie wiadomości ; )
e: Darkllord ban na ten temat za spam.
Jeśli Ci się moje stanowisko nie podoba to napisz do administratora - nie przejdzie bez odzewu bo wiem, że Chmarus rozpatruje takie wiadomości ; )
Uważaj, bo zaraz poleci jakas petycja, i będzie zbieranie podpisów
Uważaj, bo zaraz poleci jakas petycja, i będzie zbieranie podpisów
No cóż takie jest życie, każdy z biegiem lat doświadczy, że nie można być na wysokim stołku za długo.
Lol, ty naprawde nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. A teraz gdy wjechałem ci zarówno na ambicje jak i na "inteligencje" to mnie bezpodstawnie besztasz.
Ty zaczeles temat "nie podoba ci sie to zmien", nawet spodziewałem sie ze tak napiszesz w odpowiedzi.
Do tego nie napisałem ani jednego słowa które podważałoby ciebie jako moderatora (no chyba ze watpliwa inteligencja,czytanie ze zrozumieniem i cierpliwosc), a ty już ragujesz
Ciasteczkowy może uczyć sie ode mnie jeśli chodzi o dyplomatyczną prowokację ^^
@Edit a i zacytuj mi post gdzie napisałem że to forum to "gówno", chyba ktos tu nie zdał matury z polaka albo miał 30% ^^
Prowokacje? Lubię jak ludzie dają sobie za dużo inteligencji, są podatniejsi na ironię i sarkazm.
A ja lubię ten moment gdy osoba która uważa sie za lepszą przegrywa kłotnie .
Żałosne
@Edit wiesz że troche odbieglismy od tematu? ale cóz, było nie zaczynac x2
Dowartościowywujesz się wygraną kłutnią?
Oczywiscie, a ten sarkazm był niewskazany
Z jakims randomem, wygrana kłotnia to nic, ale z kims kto bedzie siedział na tym forum przez długi czas, i teraz wie kto tu jest bossem to zawsze
"Chacha" taki zarcik
@Edit idź zjesc slownik ortograficzny ;p a teraz czas na meczyk
watpie w wygrana Polakuff choc mam cien nadziei
Najlepiej zgadajcie się w realu nastrzelajcie sobie po mordach/twarzach jak kto woli i spokój a nie ...
Kozak w sieci a c*p* a realu. Macie większe problemy niż mrówka bez okresu przez 3 miesiące.
Panowie , Make Peace not War.Według mnie trochę to już wyszło spod kontroli ;P Wiadomo że racja leży gdzieś po środku,więc po co się kłócic?
Nie kłócimy się, prowadzimy dyskusję, po prostu trafiło na marnego prowokator - jeśli na prawdę uważasz się za 'zwycięzcę' - jakkolwiek to w ogóle wygląda i brzmi w takiej sytuacji - nie zamierzam Cię wyprowadzać z błędu. Po prostu mi się nie chcę, żyj ze świadomością, że wygrywasz 'kłótnie' średnio mnie to jara ; )
Taka typowa kłótnia. Najpierw "kultura", potem inteligentne wjazdy, a pod koniec jakieś łebki, które nie wiedzą o co chodzi wszystkich uspokajają. Wymyślilibyście coś bardziej kreatywnego
Czemu wszystkie odpowiedzi nieprzychylne waszej osobistej opinii muszą być brane za łączone z jakąś konspiracją i akcją przeciwko wam? Sytuacja ze strony "nieModa" wygląda tak, że koleś zakłada temat z żądaniem banicji dla typa, na którego absolutnie nic nie ma. Link, który podaje, odsyła do jego profilu, który w żadnym stopniu nie tłumaczy przypuszczenia winy. Mimo tego, odrzucony wniosek szybko prowadzi do fali protestów, przypuszczeń tajnych zgromadzeń, itd. Serio, wyciągnijcie głowy z własnych tyłków. Wasze życia nie znaczą dla nikogo tutaj na tyle dużo, żeby celowo tracić czas i wam je uprzykrzać. Wiem, że to co mówię niszczy wasz słodki światopogląd, ale tak niestety w życiu bywa.
Mam pomysł - może za waszą sprawą, warcraft, graba opowiedzą się dla odmiany użytkownicy, którzy nie mają sobie nic, w kwestii ostrzeżeń, do zarzucenia? heh
o tak ze tez nie widzialem tego tematu wczesiej
a wiec zgodze sie i stane po stronie piratow a dla czego? bo jestem przykladem dostajacym bany/warny za interpunkcje "bo to tak w regIUlaminie napisane jest" ale napisane tez jest ze nie bedzie tolerowane chamstwo i glupie posty.. HELL YEAH a wiec? w moich postach brak przecinkow... kazdy moj zasrany post jest uzasadniony argumentami nawet gdy kluce sie z glupim Koneserm... ale nieee ja dostane warna a ciastek wejdzie sypnie cos w stylu "jesli twoim zdaniem to dobry pomysl to idz sie lecz" czy cos takiego (cala wypowiedz nic nie wnoszaca do tematy) i za to warna nie ma a zasrane przecinki modowie kochani mozecie edytowac jak cos sie nie podoba ^^ peace;*
A wy macie problemy... Jakos ja to ignoruję i wszystko bangla. Robicie z tego jakieś wielkie halo, just chill and everything will be alright. Gdzieś mam Koneserka (no czasem mozna się z nim pobawić), Magara (po pierwszym zdaniu sobie czasem odpuszczam czytanie) lub Ciastka (taki trochę głupio-madry, bez obrazy ). I wg mnie forum stoi na wysokim poziomie, nie ma żadnej masy trolli i spamerów jak to bywa na innych forach.
Nie pierdzielić mi tu, idźcie naszym kibicować !
Warcraft947po pierwsze nie chciałbym ,aby nazywano mnie per "łebek", ponieważ wydaje mi się że posty każdego użytkownika,są tak samo ważne (jeśli nie trolluje ). A po drugie ,dla twojej wiadomości przeczytałem cały temat i raczej wiem, o co chodzi
. Pozdrowionka ;*
Azrael nie zgodze sie;p
bo Wujek Ciastek ja Koneser Warcraft ogolnie userow udzielajacych sie naprawde czesto jest moze z 20 a reszta to randomy od glupich pytan badz ludzie nie wiedzacy a udzielajacy sie "koneser" ^^
a btw co do spamerow... ta ale jak juz sa to masa jak nie raz siedze i widze posty w byle jakim temacie podajace ref do lola czy jakas reklame
a ile bylo zamieszania z lolem i 2000000 tematow dziennie jakiego chama kupic albo ktory lepszy