Mody

@up, wiesz, w tych warnach za interpunkcje coś jest, jeżeli średnio kumaty gość, za jakiego się uważam, musi czytać twój post co najmniej 2 razy żeby wyłapać sens (i wciąż nie jestem przekonany, że rozumiem).

Jeżeli dobrze przyswoiłem zasady panujące na forum, to wystarczy posta z tematu lub z głównej zaraportować/zgłosić. Jeżeli rzeczywiście jest w nim coś nie tak, to pewnie będzie coś z nim zrobione. Ja używam buttona do zgłaszania bardzo, bardzo rzadko i zazwyczaj długo czekać nie muszę. Przez jakieś 90% czasu funkcjonowania forum w trakcie dnia jest na nim ktoś, kto to ogarnia, a przynajmniej powinien.

Haha, już mam lepszy humor.

Ludzie bywają irytujący ale trzeba z nimi żyć.

Moim zdaniem regulamin powinien być jednak bardziej "elastyczny" w interpretacji modòw, co nie znaczy, że teraz źle wywiązują się ze swojej pracy - wręcz przeciwnie, jest dobrze, ale może być jeszcze lepiej :)

Chcialbym zamknac ten temat, bo zrobil sie niezly flejm i e-drama, a do tego wydaje mi sie, ze sprawa zostala wyjasniona, ale boje sie, ze za chwile powstanie kolejna burza, ze moderator stara sie uciszyc userow i bla bla bla. A wiec wyjatkowo zapytam tworce tematu o zgode w zmaknieciu tego watku xD. A wiec mozna?!

mod_ico.png
Ja tylko powiem jedno pod koniec: używajcie w końcu opcji raportowania posta! Może jest 1-2 na dzień lub dwa, więc nie ma tego dużo i można użyć w przypadku, gdy Wam się coś nie podoba. Także bez ataków na moderatorów, że nic nie robią i wywyższają się tylko kliknąć ten przycisk i ułatwicie sobie przeglądanie forum i nam "pracę" -Revolutio

mod_ico.png
A prawda jest taka, że wszyscy mamy swoje prawdy! - Saluś

@up

Proszę o zamknięcie tematu na prośbe autora

Ufff dobrze, że zamkneliście ten flame -.-

Dlaczego mody ignoruja Ciasteczkowego tak jak i piasta a nastepnie zamkyaja tematy typu " ?

Co pan ciasteczkowy robi wam "ciastka" jak nikt nie patrzy?

Salek;

Od banowania jesteśmy My, użytkownikom nic do tego.

@Zamykam.

I użytkowniką dużo do tego bo to my muśimy zność cos takiego

prosze o wypowiedzenie sie Administracji bo tak nie może być

soruce:

http://mmorpg.org.pl...4-prosba-o-ban/