Mój mmorpg-narazie tworze

fant0x a co ja rzucam na grafika o,O po prostu mię opuścił i pisze to abyście wiedzieli że z grafiki nici .A zresztą to grafik sam napisał to tutaj i żalu do niego nie mam żadnego jego wola ... Co do projektu to już mówiłem że jak nie wypali to dam plik serwera do użytku i niech się dzieje z nią co chce ... A co do zapału to postępy są już mam zrobione itemy (szablon) oraz plecak w którym itemy te można trzymać i kilka innych drobnych rzeczy.A co do rzeczy że robię komuś nadzieje a i tak gra będzie do d*py to mam to gdzieś ja zrobię to co mam zaplanowane i Mam to w **** czy ci się to spodoba czy nie !

Widzę, że fant0x także zauważył pewne niejasności w tym projekcie ;D co do grafika, to wiadome, że nie będziesz miał praw autorskich jeżeli nie poprosisz o nie... bo jak na razie to nastraszyłeś go że potrzeba wypełniać masę formalności itp. Albo "zatrudnić" go jako wolnego strzelca, jeżeli będzie miał czas to coś zrobi, a jeżeli nie to nie... i tyle.

W ogóle to ja mam wątpliwości czy ten projekt naprawdę istnieje ;) bo jak na razie twórca prawie codziennie się wypowiada itp. a efektów nie widać (po za marnym screenem który każdy mógł by zrobić w paincie) ;) Pozdro

Nie wierzycie to nie zdziwicie się proszę o zamknięcie tematu więcej informacji będę :?: udzielał tylko na swojej stronie www.

Retrun of [shadow=red:701d1c8de0]hell[/shadow:701d1c8de0] - online

Witajcie tworze mmorpg'a który będzie podobny do Maplet Story (chyba tak się to pisze) Ale tylko ze względu graficznego ! questy itd.Będą zupełnie inne (w mapleta nie grałem więc spokojnie :-P )

Ok a teraz po krótce o nim:

Silnik będzie mój własny autorski mam już napisany serwer i klijenta :-) aktualnie pracuje nad fizyką a potem będe robił graficzke ,strzelanie z łuku eq itd..

W sumie pomysłu na gre nie mam chce zrobić taki tam otwarty świat w którym w sumie możemy wszystko a życie nam umilają questy ...Tak jak już pisałem grafika będzie 2D i i... i i nie wiem co dodać może nie długo zarzuce grafiką

Prosze o komentowanie

Darknes Thief't !