Mój mmorpg-narazie tworze

To świetnie . Daj screena

Daj to jest chiński sprzedawca bamboszów ...A screena nie mam bo grafik grafikę ma na swoim dysku twardym ! Co prawda wysyłał mi ale ja musiałem ją usunąć tzn.Windows się popsuł ... Nie długo dam screena ...A ty panie grafik cos długo ten sejmitar robisz (wiem że od tego jest gg ale no nie da się go złapać na gg)

jak cos ja chetnie ocenie gierke jak bedzie gotowa :D

Kurde wiem, ze mnie od niedzieli nie było na gg, ale jakoś w tygodniu czasu nie mam, i ogólnie to chyba nie ma sensu żebym dalej był grafikiem, bo pracować tylko w weekend mogę, wiem, ze trochę chamsko z mojej strony, ale lepiej żebym powiedział na początku niż gdy będziemy daleko z projektem i miał totalnie wszystkich rozczarować, wiem ze DarknesThieft mnie wziął po tym jak pokazałem screena z tej paintowej gry, i powiedziałem, ze taka grafe raczej dam rade pomagać robić (ogólnie wyszło coś lepszego), ale nigdy nie robiłem żadnych gier i nawet nie zdawałem sobie pojęcia, ze jest to takie trudne.

Rób jak chcesz możemy się umówić że co sobota po 1 grafie np. No ale jeżeli chcesz odejść to wiedz że zostawisz mię na lodzie i premiera się opóźni (na pewno)

A i jak odejdziesz to nie będę mógł wykorzystać twojej obecnej grafiki ... Więc się mocno zastanów co robisz ...

Dlaczego nie będziesz mógł wykorzystać? :| Ritchser - przecież zawsze lepsza jest JAKAŚ pomoc (nawet najmniejsza) niż żadna! 0,000000000001 > 0 ;)

Chciałbyś pomagać bez odrobiny wysiłku? Powinieneś sobie zdawać sprawę że dla 1 osoby grafiki 2D to już nie przedszkole.

Nie będę mógł wykorzystać bo nie mam praw autorskich do nic a gdy Ritchser jest w zespole to automatycznie mam prawo do używania grafiki ...

Hmm, szczerze to jakoś nie widzę siebie dalej w tym projekcie, a tak samego cie zostawić tez mi głupio. Z tymi prawami autorskimi to na parwde tak to wygląda? I tak myślałem i może na razie będę pomagał przy robieniu gry, i gdy będzie już jako taki wygląd to z łatwością znajdzie się już jakiegoś normalnego grafika na moje miejsce.

Znaczy się jak ją użyje to ci po prostu ją ukradnę chyba że podpiszemy umowę ale tego raczej nie zrobimy ...

A czemu nie widzisz się w projekcie ?.Zresztą jak chcesz ...

Czytam wasze posty i jestem załamany.Kto czytał "Polactwo" Rafała Ziemkiewicza widzi ,że wychodzą tu typowe cechy Polaków. Kłócicie sie o rzeczy , które nie istnieją i widząc tempo pracy mam wątpliwości czy powstaną .

Kłócicie sie o rzeczy , które nie istnieją i widząc tempo pracy mam wątpliwości czy powstaną

Te cechy nie tylko mają Polacy :P Ale fakt, że grafik miał być i grafika nie ma :P:P

Dobra trudno ! płakać nie będę wale to dokończę kod i kupie grafika , opłacony bynajmniej mię nie opuści.No do póki będę mu płacił :-P

bynajmniej mię nie opuści.

Opuści gdy źródełko wyschnie - tzn kiedy kasa przestanie płynąć :P

Wtedy to już nie będzie mi potrzebny :mrgreen: No dobra biorę się ostro do roboty !

dokończę kod i kupie grafika

To znaczy ,że Ritchser pożegna się z funkcją grafika ?

Chyba już się pożegnał ;d

Powiem tak Ritchser nie wykazuje żadnej ochoty przy zostaniu w teamie więc cóż ... Oczywiście jego grafiki nie zostaną wykorzystane w grze ponieważ nie wyraził na to zgody. Pozdrawiam !

Hm... Jestem nowym uzytkownikiem forum ale szperajac bo googlach szukalem czegos o mmorpg znalazlem to forum z postem, pomyslalem ze poczytam zobacze moze cos nawet pomoge siedze troche w mmomach, gralem juz chyba we wszystkie jakie powstaly, co do projektu to Ci nie wyjdzie mowisz ze masz 23 lata, twoje wypowiedzi sugeruja 17 max. grafik nie zrobil nic nie dal praw i oposcil projekt, chcesz zaplacic za grafika... jestes w stanie wylozyc kase tylko poto zeby zrobic kupe postawic jakis marny serwer i kokos na slabiznie czepac. Wymysliles sobie interesem i dajesz graczom inaczej Ci gracze ktorzy poszukuja idealnego mmo to juz nie sa zwykli gracze, a raczej fanatycy, dajesz im nadzieje ze stworzyc cos innego cos nowego. Jestem pewny ze nawet nie skonczysz tego projektu, a jak go skonczysz to nie bedzie warty minuty poswiecenia.Pozatym czy od ostatniego postepu cos zrobiles? i gdzie ten twoj zapal z poczatku postow... zreszta zrzucasz wine na biednego grafika ktory po poprostu byl mlody i niemial czasu.

cos nawet pomoge siedze troche w mmomach, gralem juz chyba we wszystkie jakie powstaly

Może we wszystkie znane w wschodniej Europie , ale to niemożliwe żebyś grał ( mówię grał a nie przez 15 minut zobaczył jak wygląda gra) we wszystkie . Niemożliwe