Mój pierwszy raz z ... Zobacz sam

Nie no na spontana to tak jest. Nie mam doświadczenia i to dlatego. Jest kilka takich tekstów, które odkrywam dopiero po iluś tam obejrzeniach.

Więc na żywioła kręcisz '_'

Tak. Wszystko pod wpływem weny.

Całkiem fajnie. W następnym filmiku postaraj się tak nie powtarzać. Wtedy będzie perfect!

Hmm. Czuję, po tych wszystkich komciach, że odwaliłem odrobinkę dobrej roboty. Nie jest to super robota ale jest ok. Moim następnym celem jest CB Prius online. Poznam grę i postaram się może jakoś tego trudnego czynu dokonać.

To dopiero jego pierwszy filmik bez głębszych przygotowań. Za kilka odcinków będzie o niebo lepiej. Sub poleciał liczę na rewanż(joke ;D)

Super tylko to yyyy i wszystko na sucho ci nie wychodzi, poćwicz tekst i wyraźne mówienie 6/6.

A ta nazwa "Mój pierwszy raz z..." już mi się tu nasuwało wiecie chyba co xD

Tak z tym Mój pierwszy raz właśnie miało być takie skojarzenie. :) Widzę moje aluzje są odbierane tak jak chciałem. Co do mowy już mnie gardło bolało bo to był praktycznie 1 20000000 raz, który w końcu wyszedł. Gardło zdarłem i nawilżyłem cukiereczkiem a później miałem problem bo słodko mi było i trochę nieprzyjemnie w ustach. Hehe znacie całe moje tajemnice nagrywania już. Jeszcze jakbyście słyszeli co ja odwalałem jak mi coś nie wyszło albo brat nagle wbijał kiedy kończyłem nagranie to była góra śmiechu. Hehe nie raz sobie pod nosem mówiłem. .. Koniec to jest głupi pomysł ale jakoś dałem radę.

najlepszym sposobem by wyrażnie mówić to polizanie cytryny, i jedziesz ;)

Mówisz ? Skoro tak to kupie sobie ze 4 bo ostatnio cały dzień nagrywałem.

Odkopuję. Przy okazji powiadamiam, iż jutro lub po jutrze pojawi się Mój pierwszy raz z Prius Online.

Fajnie, tylko że sam widzisz. Czytałam kiedyś posty jak krytykowałeś Lexa,że zrobisz to lepiej etc. Jakoś Ci to nie wychodzi, mimo że Lex już nie nagrywa (Nie wiem z jakiego powodu) to i tak Ci do niego trochę brakuje. Ogólnie k**ewskie to intro gdzie wyskakuje "Xaorus", mógłbyś to zrobić na początku, a nie zaraz po powiedzieniu "Hej tu xaorus, bla bla bla".

Popracuj trochę więcej a może kiedyś wstąpisz do org.pl

Właśnie takie jest założenie, że najpierw wstęp a następnie intro i ciąg dalszy. Spokojnie w tej chwili do nowego filmiku jest nowe intro. Sądzę, że lepsze wizualnie. Do krytyki akurat mam ten swój dar, którego pozbyć się nie potrafię:).

P.S

Nie zależy mi na żadnym wstępowaniu gdzieś. Po prostu chce mieć hobby oraz satysfakcję.

Niestety nie udało się nagrać Mojego pierwszego razu z Prius online z powodu problemów technicznych. Mam jednak Mój pierwszy raz z Metin 2

W Metinie 2 trochę gadasz jak ksiądz na kazaniu.

Wiem. Ostatnio trochę u mnie z weną słabo. Chciałem zrobić to jak najlepiej no ale trochę nie wyszło. Podobnie miałem z Priusem. Chciałem nagrać porządnie i nagrywałem przez całą betę. W nagraniu ostatecznym dźwięk się zrypał a gdy chciałem od nowa to okazało się że już po becie. Przepraszam :)

Jeżeli chodzi o filmik to jest całkiem nieźle, trochę większe ogarnięcie i będzie świetnie :) I nie pisz tak Aeth to, Aeth tamto, bo ja Bogiem przecież nie jestem, w robieniu filmików też :P

Aeth ma świętą racje, sam kiedyś zaczynałem mówiąc Aeth to i tamto ale stary mówię ci, może i jest dobry ale to tylko motywacja żebyś ty był jeszcze lepszy ^^

No ale robisz to dobrze. Takie pytanko a Ty też robisz na spontan czy jakoś robisz scenariusz mały ? Jak nie chcesz zdradzać tego wszystkim to na pw plis. Bo ja ostatnio nie mam weny i nie wiem jak się za to zabrać żeby było ok. Nagrywam po 3 -4 dni bez skutku :)

Ogólnie ja mam plan do filmików taki:

-Włączam Frapsa

-Włączam gierkę

-myślę nad tym co zjeść na kolację XD

-Robię na spontana filmik i tyle ^^