Mój pierwszy raz z ... Zobacz sam

Świetne... Lubie filmiki tego typu coś jak "zagrajmy w" czy jakoś tak, podobne było. Rób więcej, a będziesz coraz lepszy, jak ze wszystkim. Pozdro i powodzenia.

P.S

Tylko tak śmiesznie zaciągasz końcówki, naucz się mówić bardziej ciągiem czy coś i będzie ok

Mi się osobiścnie nie podoba. Przerywasz czasami i zmieniasz wyrazy, przygotuj się chociaż trochę. Co do Metina2 to szkoda słów... Przez cześć filmu nie przedstawiałeś gry tylko krytykowałeś.

Nie wierze ze w 2011 pierwszy raz grales w Metina 2 ;) Pewnie zrobiles to na potrzeby filmu :D

Nie no grałem. Oczywiście. To jedynie na potrzeby filmiku.Co do końcówek. Nie wiem może to taka gwara jestem z Zamościa a jak wiadomo w każdym regionie mowa jest nieznacznie inna.

Ej no taki numer mi zrobiłeś...przeczytałem "Mój pierwszy raz....Zobacz sam" i od razu było fap fap fap a tutaj patrze filmiki... XD

Hehe nie no z tym tytułem to trafiłem idealnie. :D

Mi też się tak skojarzyło,btw"trening czyni mistrza"tak sobie wmawiam od 8 lat <_<

Teraz najprawdopodobniej filmik będzie z Knight Online lub GoodsWar PL

A ty najpierw nagrywasz grę a następnie podkładasz głos,czy nagrywasz grę z głosem???

Ja wspólnie. Nie chce mi się bawić w podkładanie skoro fraps robi wszystko za mnie.

Odświeżam i przy okazji zapraszam do obejrzenia po dłuższej przerwie kolejnego filmiku z serii Mój pierwszy raz z...

http://www.youtube.com/watch?v=z9jNyQ_f9rk

Chyba jako jedyny z wszystkich "videomarkerów" masz ogarnięty głos. Tylko tekst o chmurkach mnie rozwalił :P Ale nic do tego nie mam bo jeżeli mówił byś językiem, jakby to nazwać... oficjalnym, fachowym? Zanudził bym się na śmierć. Jak chcesz się pobawić i zabłysnąć to zrób dobry filmik o Everquest 2. Jakoś ostatnio cicho o tej grze.

Dzięki Crracked. Mam 15 lat ale skoro mówisz, że głos spoko to dla mnie duży zaszczyt. Zobaczymy możliwe, że w tym tygodniu coś zrobię.

Odświeżam i przy okazji zapraszam do obejrzenia kolejnego Mojego pierwszego razu z... Niestety nie udało mi się spełnić próśb wielu oglądających z powodu błędów w czasie nagrań. Postarałem się i nagrałem na zepsutym mikrofonie.

Filmik fajny no ,ale gra już znana i strawiona :) Czekam na coś nowego.

Fajnie. Nawet bardzo :D

No filmik z Prius'a już ładnie. Aż bym pograł, ale próbuje nie zmienić gry przez całe wakacje ;D Zrób pierwszy raz z 4Story to jak będę miał ochote zmienić gre to pooglądam i będzie git. Żartuje oczywiście, Pozdrawiam.

Zapraszam na mój kanał YT. Rozpoczynam pracę na First Look. Oczywiście nie obędzie się na pewno bez krytyki ze strony Aetha, któremu chcę w jakimś stopniu dorównać. Wiem, że z takim kimś jak on ciężko będzie konkurować. Zapraszam do oglądania. Mój odnośnik

P.S

Słychać odrobinkę szumów i głos jest odrobinkę za cichy ale niestety nie mam jakiegoś super sprzętu lecz normalne słuchawki z mikro i nie znam się zbytnio na regulacji głosu.