Dobrze zrozumiałeś.W takim razie czekam do otwarcia (jak dobrze przeczytałem połowa kwietnia) będę się przygotowywał.Przy okazji,podobno dzięki stream'om można coś zarobić jak ludzie reklamy klikają nie?
Może tak radio?
No i co dalej z tym radiem? Czyżby nagle wszyscy stracili zainteresowanie pomysłem?
Jak udało mi się wyczytać powinno być w połowie kwietnia.
Jak widzę pomysł się rozwija. Ogólnie powiem i podsumuję (napiszę) tak: róbta co chceta. Tylko zbytnio się na to nakręcacie, tak jak na GW2 czy TERE. To się wiąże z o wiele większym nakładem pracy niż niektórzy z was sobie myślą i moim zdaniem wielu ma taki słomiany zapał, po tygodniu czy dwóch połowie się odechce. Mam nadzieję, że patrzycie na to trzeźwo. Jeśli serio chcecie to zrobić, miejcie do tego faktycznie profesjonalne podejście . Mogę was wspomóc pomysłem, poradą, czy propozycjami kawałków rock/punk/metal i podobnymi. Tak więc powodzenia
.
oprogramowanie i sprzęcik gotowy do połączenia się także czekam
Przypominam że każde radio aby emitować jakiekolwiek utwory muzyczne musi posiadać licencję na radio + licencję każdego publikowanego utworu. To tak w razie jakbyście nie wiedzieli i nie mieli problemów w przyszłości. (: No chyba że będziecie cichym radiem na 20 slotów.
Odświeżam aby dowiedzieć się jak idą sprawy związane z radiem aktualnie
I co w końcu z tym radiem? Od przeszło miesiąca nic się nie ruszyło w tej kwestii.
to tak bardzo nie wypali
Radio póki co nie ruszy. Nie ma co przesadzać. Musimy się skupić na innych kwestiach rozwoju strony.
Plain, filmik idealnie pasuje
Radio póki co nie ruszy. Nie ma co przesadzać. Musimy się skupić na innych kwestiach rozwoju strony.
Więc temat na ten czas zamykam.
Tak ostatnio myślę czy nie fajnie byłoby zrobić na forum tudzież na stronie głównej radia z 2-3 kanałami Rock, Club, Rap czy coś takiego? Znalazłoby się kilku chętnych, którzy puszczali by muzykę. Na pewno masa osób skorzystałaby na tym, gdyż prowadzone byłyby stałe audycje. Moim zdaniem fajnie mogłoby wyjść. Podczas braku prezenterów piosenki leciałyby z playlisty wewnątrz odtwarzacza, tak jak na pino.tv. Jeżeli ktoś podziela zdanie i chciałby się załapać na prezentera to proszę o podpisy tutaj, a następnie przedstawię projekt administracji.