Mu Online vs MU Rebirth

Witam.

Zastanawiam się czy warto zagrać w którąś z tych gier.

I mam do was pytanie:

W którą z tych gier zagrać gdzie w sobie ma to coś ?

Nie chodzi mi o exp, postacie czy zarabianie klasy tylko o dynamike, zabawę, ciekawość

O Mu rebirth narazie nie ma co mowic bo w tej chwili sa CBT i nie wiadomo do konca jak to bedzie wygladalo w kazdym razie chca by Rebirth byl glownie PvP bicie resow i nawalanie sie i CS a na global masz farme i farme dopiero potem cos zdzialasz na CS i pvp poczekaj na OBT rebirth 24 lipca i wtedy zobacz co i jak

A jeszcze lepiej na MU Online 2 :P

o nazwe Mu online 2 bija sie 2 firmy :P bo obie firmy zrobily ta gre i chca wydac pod ta nazwa :P szczerze jestem za wersja koreanska jest o wiele lepsza niz webzena. Webzena mu online 2 przypomina diablo a koreanskie Mu i lepszy styl gry :D

Mu online - jezeli wydasz troche $$ i wbiejsz 500-600lvl to sie bedziesz dobrze bawil na pvp;P lepiej niz na MuRebirth(narazie)

Mu Online to gra w ktorej zabawa jest dopiero na endgame, do high lvlu siedzisz na bocie 24/7

JAK WBIC 500-600 LVL W mu gram od poczatku i na globie tego nie widzialem :D mowisz o innej grze ;p

hmm? max teraz jest 700+ takze wiesz. A z sealami da sie wszystko

lol co oni robia z tą grą :P niech dadza 2000 lvl bedzie fun ;)

Teraz to jest placisz-grasz ;P bez boostow do expa 400 wbija sie w 2 lata xD

SoniQ, a mógłbyś podrzucić link z gameplayem do tej wersji Webzena ?

Ciekawi mnie jak to wygląda, bo widziałem chyba tylko tę koreańską (ta, która wygląda identycznie jak D3) : )

* Chociaż teraz na YT patrze, a może widziałem tę wersję od Webzena? :P

widziales webzena koreanska to krde ciezko :P wpisz Mu online 2 i poszukaj jak mozesz tam bk biega w red dragon secie grinduje fajnie i zeslizguje sie po linie :P ja z.w

webzen

koreanska wersja

ja wole koreanska :)

Ano, to widziałem oba, ale myślałem że jeden to "starsza", drugi "nowsza" koncepcja hehe

Osobiście mnie podchodzi chyba Webzen bardziej (może to ze względu na niedosyt po spartaczonym D3, który nie sprostał moim oczekiwaniom) :P

Albo ze względu na gameplay w HD Webzenu :P

Anyway, niech skończą smęcić i puszczają któregoś, bo wakacje (przynajmniej dla większości osób nie trwają wiecznie : )

Zawsze będę żałował, jako wyjadacz serii Diablo, zwłaszcza 2, że nie grałem nigdy w MU online w młodości hehe

ja wlasnie gralem w stare MU bez bufferow seali itd :D to byly czasy :) na tym nowszym nie gralem akurat tylko rebirtha testowalem i balans ciekawy nawet jak na max staty SM nie pada jak szmata od DL wczoraj na maxach sie bilismy z 10 min :P zanim padl jest ogarnicznik atak speedu dla all klas max 180 widzialem wiec jest git

Ja nie polecam Ci globala , zagraj sobie na Privku ( tak jak kiedyś 90% polaków ; p ) Lepiej się gra bo z reguly na privach nie ma takiego syfu jak na globalu zreszta sam wyprobuj ; )

ja polaków unikam jak ognia. Privki to tylko z niskim ratami mnie interesuja ale takie dlugo nie stoja... wiec sobie juz odpuscilem mu procz globala rebirtha czekam juz tylko na OBT

Myślę że moi poprzednicy Ci wszystko ładnie wyjaśnili, ale żeby nie było offtopu.

MU-R:

- Szybki Exp

- (prawie) wszystko w sklepach

- Realnej kasy nie wydasz a możesz się wybić

MU:

- Wolny Exp

- Musisz się trochę namęczyć żeby postać dobrze ubrać

- Realnej kasy troszkę chyba coś wydać (nie wiem, ja na razie nic nie wydałem)

@@ Do autora tematu @@

Człowieku to jest już twoja enta gra, zakładałeś chyba z 4 tematy że zbierasz ekipę w dziale Gildie / Klany, ale po 2 dniach już nic w temacie nie pisałeś i tylko czekałeś aż moderator zamknie temat i zakładasz znów nowy temat.

Podaj mi chociaż jedną grę w która grałeś więcej niż tydzień :)

Pozdrawiam.

Oki :D

Metin2, Last Chaos, 4Story, Mu, Nostale, Wolfenstein E.T., Digimon Battle itd :P

Osobiscie polecam jakeigos priva low exp bez resetow, albo reset i np 100pkt za resa. Jak gra sporo ludzi to gra ma nawet klimat;]

ta tylko zeby takie serwy nie padaly co chwile przez rebeke :P