Mu Online vs MU Rebirth

co do mojego problemu(napisałem już w innym temacie takim samym):

Juz znalazłem rozwiązanie, po prostu uruchomiłem mu z zgodnoscia servic pack 3 ;p i włączam przez internet explorer tylko mam problem, gra działa mi poprawnie tylko w oknie a gdy włączam grę w 1280x768 w oknie nie moge używać apteczek i skilli;p ponieważ sa za moim ekranem, a jak włącze mniejsza roździałke 1076xxxx to zacina mi mu jak by było mało fpsów;/ ktoś wie jak zaradzić?

co do mojego problemu(napisałem już w innym temacie takim samym):Juz znalazłem rozwiązanie, po prostu uruchomiłem mu z zgodnoscia servic pack 3 ;p i włączam przez internet explorer tylko mam problem, gra działa mi poprawnie tylko w oknie a gdy włączam grę w 1280x768 w oknie nie moge używać apteczek i skilli;p ponieważ sa za moim ekranem, a jak włącze mniejsza roździałke 1076xxxx to zacina mi mu jak by było mało fpsów;/ ktoś wie jak zaradzić?

U mnie także się zacina, ale chyba już mniej gdy ustawisz 16-bit color w opcjach launchera zamiast 32.

Witam.

Zastanawiam się czy warto zagrać w którąś z tych gier.

I mam do was pytanie:

W którą z tych gier zagrać gdzie w sobie ma to coś ?

Nie chodzi mi o exp, postacie czy zarabianie klasy tylko o dynamike, zabawę, ciekawość