Jest i arcade i hb.
Zapraszam kolege do gry i prosze o kontakt z uzytkownikiem Maxmuso ( z tego forum ).
@pawelqku
nie ma na co czekac, tutaj trzeba sie bawic i grac ^^
Jak cos mam 17lv Merecenary i moge pomagac w questch.
Jest i arcade i hb.
Zapraszam kolege do gry i prosze o kontakt z uzytkownikiem Maxmuso ( z tego forum ).
@pawelqku
nie ma na co czekac, tutaj trzeba sie bawic i grac ^^
Jak cos mam 17lv Merecenary i moge pomagac w questch.
Sorry za lekki offtop, ale czy tez macie problem z FORGE? Ja nie moge grac z ludzmi, jedyne co moge zrobic to basic training i gre przeciwko BOT'om. Czy tez macie ten sam problem?
Nie kolego, nie mamy problemu.
Hmm byc moze masz problem z laczem internetowym lub poprostu buga masz.
Zamawiam kleryka biczes
Ok czyli w 100% zaczynamy od nowa gre
Dawac ludziska ! Okazja na stworzenie niezlej ekipy ^^
Dragon Nest czeka
Chętnie pograłbym w DN EU pobrałem instalkę, zainstalowałem ale i tak kiedy włącze grę wyskakuje komunikat " unabled connect to log server " i nic nie mogę zrobić tylko wcisnąć ok.. wtedy gra się wyłącza.
dziś od 9 do 11 było mainteance
Ts z Sygnatury juz działa ja również będę grał w Dn Eu Wszystkich chętnych Serdecznie Zapraszam
Myśleliście może nad sekcją League of Legends? Nie deklarowałbym się na jej lidera, ponieważ jestem za niski dywizją ale doświadczenie mam od sezonu 1.
Lolz pisał bym się na taką sekcje do LoL'a ale także nie na lidera bo u mnie też cienko z dywizją
Ja zgłaszam sie do Dragon Nesta... właśnie wbilem 14 lvl ale mogę od nowa teraz grałęm dla przypomnienia
Sekcja w Lola czemu nie jak tylko znajdzie się Ktoś kto by poprowadził taka Sekcje to można pomyśleć
@HasHMakeR
Dzięki za okazanie zainteresowania. Zaczekajmy teraz na lidera multigamingu, niech wyrazi swoją opinię na ten temat.
Zaraz pewnie mnie zjedzą, ale zaryzykuje A może by tak DOTA2?:
Troszkę już w Dotke gram wiec mógłbym sie zaopiekować sekcją nawet
Czy może oprócz tsa bd jakaś stronka oddzielna bądź forum ?
Z chęcią pogram w Dragon Nest. Aktualnie 16 Acrobat.
Jak ktoś chętny do final fantasy to zapraszam.
Witam,
No to jedziemy.
@ Dragon Nest > Zainteresowanych zapraszam po prostu na kanal ts3 ( widze ze nie lubicie wypelniac zgloszen ).
Gramy od zera wiec zajmujcie sobie niki. Na ts bede za 15 minutek aktywny.
@ LoL > Sekcja? Czemu nie. Akurat Forge nie wypalil wiec zwolnil sie slot. Oczywiscie zycie sekcji zalezy od waz uzytkownikow bo im wiecej tym lepiej. Ktos chetny na lidera ?
@DoTa > Hmm. @ moba na multugamingu ? to by sie gryzlo Ale... czemu nie
@ Final Fantasy XIV > Zapraszam w imieniu chlopakow na kanal do wspolnej gry w ta swietna gre p2p !
@ Maxmuso
Stronka bedzie w swoim czasie. Na razie nie mam czasu na to. No chyba ze ktos dolaczy do nas i bedzie mial smykalke do takich rzeczy i pomoze
Napisze tak, ja osobiscie planuje na razie grac w Dragon Nesta EU i C9 ( ale tutaj tylko pvp ). To info jesli chodzi o mnie.
Dalej. Wg mnie aby dana sekcja byla grywalna potrzeba nam minimum 5 osob.
Macie jakies pytania to walic na gg lub pw.
edit. Jak cos to w DragonNescie jest przerwa techniczna.
Juz dziala. Jestem na ts-ie jak cos pukac do mnie.
@Update
Na daną chwilę tworzymy sekcję LoL'a wszystkich chętnych proszę o wypowiadanie się w tym temacie.
Wymagamy 30lvl i minimum srebrnej dywizji.
Gra ktoś w tego DN ?
Jeśli chodzi o Dote to możemy sie zgadać na GG co i jak