Gra ktoś w tego DN ?
Gramy Gramy Zapraszamy na tsa
Gra ktoś w tego DN ?
Gramy Gramy Zapraszamy na tsa
Jak cos Liderowie LoLa, Dragon Nesta i Final Fantasy sa na kanalach wiec mozna smialo wpadac
Tak gramy w DN Grass zapraszam.
ja Bd na kanale War Thundera okolo godziny 21-23 więc kto chętnych niech wpada
Wszystkich Chętnych do Sekcji Dragon Nesta Zapraszamy na tsa
Witam,
Przedstawiam wam mój nowy ( prosty ) projekt
Nie lepiej przedstawić sekcje obrazowo ? ^^
Proszę bardzo moi drodzy
Nie nudzi was gra solo ?
Lubicie śmiech i dobrą zabawę ?
Zapraszamy !
Wystarczy napisać mi wiadomość prywatną , ew. wbić na ts3 i skontaktować się z liderem sekcji.
Pozdrawiam Qeshua
Tere moglibyście dołożyć
Wtedy by było coś.
Wezmę to pod uwagę
Ale jako podmianę któregoś z tytułów z listy. Być może za C9 ale muszę mieć pewność ze ekipa nie będzie miała mniej niż 5 członków.
dn sea czy eu ? ;P
EU ze wzgledu na lepszy ping
Akademik juz za nie dlugo bedzie dostepny na serwerach !
Ja gram Paladynem aktualnie 18lv. Gildia jest juz postawiona.
AION ? moze tam gildie ktos DOROSLY poprowadzi na PL serwerze Barus? np. za klka dni jak dojda nowe klasy?
PS. od kilku dni pogrywam rowniez w WarThunder, chetnie bym zagral w jakiejs grupie (nick: Reborn84)
Pytanko co do Dragon Nest... Jest jakaś klasa która walczy sztyletami nożami ma dość szybki atak ?
I jak tam sie expi.?
nie ma ale dodadzą assasina
Nie orientujesz się kiedy ?
I jak bym mógł prosić link do gry. Nie chodzi o lenistwo ale wolał bym trafić na odpowiedni serwer
link : http://www.dragonnest.eu/sites/en/landing/cs_landing.asp?partner_id=GODE1&sub_id=ad3 /Jest jeden serwer .
@Nomad
Assasin bedzie wprowadzony najpredzej w przyszlym roku moze na wakacje. Na razie musisz sie zadowolic wojownikiem, clerykiem, magiem lub arczerem Za miesiac lub dwa Akademik dojdzie z bronia palna
@REBORN
Aion ? moze kiedys. aktualnie skupmy sie nad aktualnymi grami z listy. Przypomne ze C9 jest na czarnej liscie wiec jest szansa na zmiane gry
Do WT zapraszam Maxmuso jest liderem tej sekcji. Kolejny zawodnik sie przyda
akademik powiedzmy za tydzień lub dwa kali za rok lub 2 assassin za 5-6 lat cal lvl 70 za 5 lat xD
akademik powiedzmy za tydzień lub dwa kali za rok lub 2 assassin za 5-6 lat cal lvl 70 za 5 lat xD
Nie trolluj proszę. Już jesteś zgłoszony.
Zapraszam Do Gry w Dragon Nesta jak i inne sekcje
Pograłem troche w Dragon Nest i przypadła mi do gustu łuczniczka
Bardzo przyjemna gra w sumie dość szybko sprawnie i efektownie to się toczy
Jeżeli jest jakaś gildia to nick w grze Nomad01
No to fajnie Zapraszamy na tsa inv do gildii dziś dostaniesz tylko siedz na tsie
sorry za offtop ale nie uwazacie ze przesadzacie z reklama? to zaczyna przypominać spam...