> Multigaming Guild ArmoredSaints <

Gra ktoś w tego DN ?

Gramy Gramy Zapraszamy na tsa

Jak cos Liderowie LoLa, Dragon Nesta i Final Fantasy sa na kanalach wiec mozna smialo wpadac :)

Tak gramy w DN Grass zapraszam.

ja Bd na kanale War Thundera okolo godziny 21-23 więc kto chętnych niech wpada :D

Wszystkich Chętnych do Sekcji Dragon Nesta Zapraszamy na tsa

Witam,

Przedstawiam wam mój nowy ( prosty ) projekt

:)

Nie lepiej przedstawić sekcje obrazowo ? ^^

Proszę bardzo moi drodzy

:)

pmgc.jpg

Ktoś się skusi ?

Nie nudzi was gra solo ?

Lubicie śmiech i dobrą zabawę ?

Zapraszamy !

Wystarczy napisać mi wiadomość prywatną , ew. wbić na ts3 i skontaktować się z liderem sekcji.

Pozdrawiam Qeshua

Tere moglibyście dołożyć ;)

Wtedy by było coś.

Wezmę to pod uwagę :)

Ale jako podmianę któregoś z tytułów z listy. Być może za C9 ale muszę mieć pewność ze ekipa nie będzie miała mniej niż 5 członków.

dn sea czy eu ? ;P

EU ze wzgledu na lepszy ping :)

Akademik juz za nie dlugo bedzie dostepny na serwerach ! :)

Ja gram Paladynem aktualnie 18lv. Gildia jest juz postawiona.

AION ? moze tam gildie ktos DOROSLY poprowadzi na PL serwerze Barus? np. za klka dni jak dojda nowe klasy?

PS. od kilku dni pogrywam rowniez w WarThunder, chetnie bym zagral w jakiejs grupie (nick: Reborn84)

Pytanko co do Dragon Nest... Jest jakaś klasa która walczy sztyletami nożami ma dość szybki atak ?

I jak tam sie expi.?

nie ma ale dodadzą assasina

Nie orientujesz się kiedy ?

I jak bym mógł prosić link do gry. Nie chodzi o lenistwo :D ale wolał bym trafić na odpowiedni serwer :)

link : http://www.dragonnest.eu/sites/en/landing/cs_landing.asp?partner_id=GODE1&sub_id=ad3 /Jest jeden serwer .

@Nomad

Assasin bedzie wprowadzony najpredzej w przyszlym roku moze na wakacje. Na razie musisz sie zadowolic wojownikiem, clerykiem, magiem lub arczerem :) Za miesiac lub dwa Akademik dojdzie z bronia palna :)

@REBORN

Aion ? moze kiedys. aktualnie skupmy sie nad aktualnymi grami z listy. Przypomne ze C9 jest na czarnej liscie wiec jest szansa na zmiane gry :)

Do WT zapraszam :) Maxmuso jest liderem tej sekcji. Kolejny zawodnik sie przyda :)

akademik powiedzmy za tydzień lub dwa kali za rok lub 2 assassin za 5-6 lat ;) cal lvl 70 za 5 lat xD

akademik powiedzmy za tydzień lub dwa kali za rok lub 2 assassin za 5-6 lat cal lvl 70 za 5 lat xD

Nie trolluj proszę. Już jesteś zgłoszony.

Zapraszam Do Gry w Dragon Nesta jak i inne sekcje

Pograłem troche w Dragon Nest i przypadła mi do gustu łuczniczka :D

Bardzo przyjemna gra w sumie dość szybko sprawnie i efektownie to się toczy :)

Jeżeli jest jakaś gildia to nick w grze Nomad01

No to fajnie Zapraszamy na tsa inv do gildii dziś dostaniesz tylko siedz na tsie

sorry za offtop ale nie uwazacie ze przesadzacie z reklama? to zaczyna przypominać spam...