> Multigaming Guild ArmoredSaints <

Z powodu dużego zainteresowania razem z użytkownikiem Sheitah ustaliliśmy iż możemy założyć jeszcze jedną drużynę LoL'a tym razem na WEST.W tej chwili mamy dwie osoby Sheitah i Sivran.

Wznawiam rekrutację, zapraszam każdego zainteresowanego gracza z West do dołączenia do naszego multigamingu :)

Zainteresowanych proszę o zgłaszanie się do Sheitah na ts w godzinach najlepiej 19-23.

Pozdrawiam!

Na pewno lepiej wyjdziecie jak zrobicie mniej sekcji ale porządne niż takie na siłę szukane więc życzę powodzenia żeby wam chociaż 2 dobre sekcje wyszły

Sekcje LoLa i FFXIV sa liczne i dobrze sobie radza :) Czyli dwie porzadne sekcje :)

Do tego sa sekcje próbne a nie pelnoprawne... chyba mamy prawo testowac inne gry czy w nich tez sie odnajdziemy.

Z powodu dużego zainteresowania razem z użytkownikiem Sheitah ustaliliśmy iż możemy założyć jeszcze jedną drużynę LoL'a tym razem na WEST.W tej chwili mamy dwie osoby Sheitah i Sivran.Wznawiam rekrutację, zapraszam każdego zainteresowanego gracza z West do dołączenia do naszego multigamingu Zainteresowanych proszę o zgłaszanie się do Sheitah na ts w godzinach najlepiej 19-23.Pozdrawiam!

Można mnie tez łapać na gg które jest pod avatarem.

Aktualny stan drużyny:

Sheitah- Mid/supp

Sivran- Top/adc

a jednak , będzie cie testowac nowe gry. Co się stało, że zmieniłes zdanie?

Bo ludzie pisza wiadomosci pw ze sa chetni i otwarci na nowe doznania :)

Jednak reklama a'la spam poplaca.

Sa ludzie co nas nienawidza a sa ludzie ktorzy wierza w nasz sukces w swiecie gamingu ;)

Ale wiesz herosiv testowac to nie oznacza ze juz sekcja probna bedzie w gamingu. Takie info bedzie sie znajdowac na forum ktore wlasnie powstalo.

Forum udostepnie byc moze we wtorek dla wszytskich.

Bo ludzie pisza wiadomosci pw ze sa chetni i otwarci na nowe doznania Jednak reklama a'la spam poplaca.Sa ludzie co nas nienawidza a sa ludzie ktorzy wierza w nasz sukces w swiecie gamingu Ale wiesz herosiv testowac to nie oznacza ze juz sekcja probna bedzie w gamingu. Takie info bedzie sie znajdowac na forum ktore wlasnie powstalo.Forum udostepnie byc moze we wtorek dla wszytskich.

To, że ktoś Ci pisze na pw jakieś sugestie, nie znaczy, że musisz się słuchać.

Musisz sam uznać, co jest dobre, a co nie.

W tej chwili traci tylko multigaming, bo wyrabia sobie opinię niestabilnego i zmieniającego co chwila zdanie.

Jak już 2-3 tytuły się ustabilizują, będą sobie radzić same bez dodatkowego wsparcia wtedy warto będzie zastanowić się nad dodatkami.

Sam należę do sekcji FFXIV, ale naprawdę nie pasuje mi to, co robisz.

Zostaw 2-3 gry, nadgorliwość gorsza od faszyzmu.

Queshua, tyle osób było chętnych na GW2.. a żadnego z nich nie ma. Są chętnie.. a potem znikają z powierzchni Ziemii. :-)

Może i nie! Ale znalazło się kilku chętnych! Jutro się zobaczy! :)

Ludzie boją się Ts'a :F

ja chętnie bym doszedł do gamingu, ale nie widze się w tych grach. W lola od 1 sezonu grałem do sierpnia tego roku, lecz flamerzy obrzydzili mi tą grę , PoE mi jakos nie przypadl do gustu.

Queshua, tyle osĂłb było chętnych na GW2.. a żadnego z nich nie ma. Są chętnie.. a potem znikają z powierzchni Ziemii. :-)

widocznie gw2 nie było pisane nam, ale poe ładnie sobie radzi.

Znajdzie się wolne miejsce w LOL EUNE ? Bo wyczytałem, że ponoć west tylko ;]

są dwie drużyny na EuNE. Zgłoś się do Sancia, znajdziesz go na TS.

Przypomnę się. Nabór do drużyny na West wciąż trwa, zapraszam chętnych do wspólnej zabawy :3

Musisz się dogadać z liderem sekcji LoLka czyli panem Sancio ;-)

Ja tutaj tylko sprzątam :)

Uwaga !!

Forum gildii multigamingowej ArmoredSaints wystartowało.

Oczywiście jest dalej w trakcie ulepszeń kosmetycznych ale nadaje się do użytkowania.

Jeśli chodzi o gości co bd chcieli przeglądać tematy niestety będą one nie widoczne dla Was.jedynie podstawowe działy będą pokazane.

Osoby nie należące do gamingu będą banowane bez słowa, spamerzy i ludzie trolujacy też. Jak nie podziała ban na adres IP.

Jeśli zauważycie problemy typu bugi lub inne errory proszę mi od razu zglaszac. Będę wdzięczny.

A teraz zapraszam wszystkich członków do rejestracji ! Chcących dołączyć również do działu danej dywizji :]

Enjoy =)

Ps. Myślicie ze zapomniałem o adresie? Hehe

Proszę bardzo : www.armoredsaints.pl

ps.2. Pisze z telefonu i przepraszam za literówki, błędy itp.

Ps.3. Chociaż to docencie :D

Pozdrawiam,

Qeshua.

Skoro nie stać Was na licencję do IP.Board, powinniście skorzystać z darmowego rozwiązania. Bo to już podpada pod paragraf.

To jest darmowe rozwiązanie.

Omg straszysz nas?

Pierwszy rok za darmo potem ok. 100 zł za kolejny rok. W skali roku to pryszcz.

Przypominam ze szukamy ludzi do Lolka i FinalFantasyXIV.

Do gw2 i poe też. Za tydzień wybiorę który tytuł zostanie na stale.

Zapraszam też przy okazji na kanał pograć w CS-a :]

Pozdrawiam

Kolega pomylił skrypt forum z domeną.pl .

Niestety to nie zmienia faktu, że nadal tej licencji nie posiadacie, oraz niestety takich czarów jak "rok za darmo" niestety nie będzie jeżeli chodzi o ten skrypt.

Skąd masz takie informacje że nie jest to oryginalny skrypt?

Kolega litoman nie powinien się interesować takimi rzeczami, a jak juz to napisać na pw aby nie robić spamu.

Przypominam ze dywizje Lolka i FFXIV maja się dobrze i zachęcam do spróbowania .

W niedziele wybiorę jedna dywizje probna która zostanie na stale.

Walczące ekipy to drużyna GuildWars2 i Path of Exile.

Ponadto informuje ze w dziale Propozycje Dywizji jest nową oferta sekcji próbnej. Mianowicie Aion 4.0 EU ew. NA. Dlaczego ? Patch 4.0 oraz 4 lata działalności gry na świecie czyli 4 urodzinki. Veterany za free podobno są i coś z Gold packami.

Zainteresowani?

Jeśli tak to otworze rekrutacje na forum armoredsaints.pl

A ja przypomnę, że rekrutacja do teamu na EuWest dalej trwa ;) Chętni zgłaszają się do mnie na forum tutaj, na pw forum armoredsaints.pl lub na TS w sygnaturze Qeshu'y (tam up)

Witam serdecznie w o tak pięknym słonecznym poranku !

Informuje o rekrutacji do nowej Sekcji w popularnej grze mmorpg AION Free2Play wersja EU od Gamefaila.

W ostatnim czasie ich skuteczna reklama i aktualizacja 4.0 przyciągła wielu nowych graczy wiec postanowiłem tez tam zaistnieć.

Info i rekrutacje macie pod tym linkiem : http://www.armoredsa...aion-free2play/

Zapraszam serdecznie !

ps. W info macie glosowanie na frakcje ( ankieta ).

ps2. Podań tutaj na forum nie rozważam.

Pozdrawiam,

Qeshua

4f08.jpg