> Multigaming Guild ArmoredSaints <

Witam serdecznie.

- imię - Szymon

- wiek - 16

- doświadczenie w mmo - bardzo duże

- zainteresowania - siatkówka, koszykówka, moba

- dlaczego chcesz dołączyć ? Chcę dołączyć z jednego powodu. Szukam teamu, który nie rozleci się po jednej spinie albo coś w tym rodzaju.

Jak coś to chodzi mi o LoL'a. Pozycja: TOP

Pozdrawiam,

sherfud

Osoby ktore zloza podanie sa proszone o wejscie na ts i skontaktowanie sie z uzytkownikiem "Haszyk".

kolega organizuje wszytsko :)

Ew. do uzytkownika Sancio.

@HashMaker: zapomniałeś o mnie. Kwestia tylko tego 30lvla... mam 21lvl aktualnie i cały czas się koxa. (ale ciężko wykoxać go grając dziennie 2-3 gry. Średnio czasu mam) Moja linia to mid/support, co już wspominałem. No chyba, że by była ekipa na West... tam już jest wesołe 30.

Niestety trzeba sie dostosowac do wiekszosci ^^

@Sheitah

Wierzymy w Cb :)

Byłby ktoś chętny do dołączenia do (jeszcze nie stworzonej) sekcji TF2 ? Nie ma żadnych wymagań, wszystko 4fun.

W TFa 2 to ja z zamkniętymi oczami lece gram w ta gre okolo romku i dalej gram po 5-6 meczy dziennie więc pisz Bertynie do mnie na pw i zapros do steama Maxmuso nazwa :)

Maxmuso dogadaj sie z bertyne :)

Ludzie sie zadeklarowali ze w DN EU nie beda grali bo na jakims tam privie jest lepiej wiec bede mogl sekcje podmienic na TF2 ale ekipa musi byc pewna i stala.

Jak nie bedzie non stop aktywnych minimum 5 ludzi zamykam sekcje i skupiam sie na LoLu i FFXIV oraz na sekcjach probnych PoE i GW2.

Team nr2. prosze jutru o obecnosc ok. godziny 16 na ts'ie/lolu :)

No nie wiem czy dam radę, bo będę w czasie przeprowadzki, najszybciej uda mi się dopiero koło 18...

Nowa paleta gamingu.

y60t.jpg

LoL i FFXIV pełnoprawne gry.

GW2 i PoE sekcje próbne walczące o miejsce w gamingu.

Na dzień dzisiejszy mogę stwierdzić ze PoE działa pełną para od momentu powstania próbnej sekcji, zaś GW2 czeka na graczy którzy byli zainteresowani tą produkcją.

Zapraszam fanatyków mmo !

czyli już nie będzie dodanych nowych gier do gamingu?

Nie wiem czy jest sens dodawać, najlepiej skupić sie na tych, które mamy akrualnie żeby jakos zaistnieć. Ale to tylko moje zdanie, niech Queshua się wypowie.

Pozdrawiam, lider sekcji LoL'a.

Słabo coś na GW2.. z chęcią bym z kiimś pograł.. Ludzie wbijać na TS'a! Czekam na was!! :)

Na jakiego priva ekipa z dragon nest przeszła ? -.- bo mnie 2 dni nie było i teraz sam gram

Nie bedzie wiecej sekcji. Zamykam juz ten temat. Skupiamy sie na tym co mamy.

@Hesner

Mozesz sie zajac rekrutacja do GW2 jako lider sekcji. Minimum 5 osob do zebrania. mozesz napisac nowy temat promujacy ekipe.

@Nomad

Tego to ja juz nie wiem. Musisz popytac innych.

Jest mozliwosc wbic na ts'a i pograć w lol'a jakies normale (EU:West)? Samemu grajac supportem jest nudno, a tak moze bedize ciekawiej :)

zapraszamy :)

Nie ma problemu :) dla kazdego zapalenca znajdzie sie miejsce :)

Na pewno lepiej wyjdziecie jak zrobicie mniej sekcji ale porządne niż takie na siłę szukane więc życzę powodzenia żeby wam chociaż 2 dobre sekcje wyszły :)

Blazo: Jak EU West to daj znać. Ja bym tam chętnie pograł nawet jakieś duo. Mam kumpla tam to już było by nas 3. W grze nick mam Taslam ;)

@Btw. na tsie mnie nie ma teraz, bo ogarniam mieszkanie. Syf, burdel itp. Ale komp i net ma być pierwszy! :P

Ja się pisze do S.K.I.L.L'a