Kacik rozmow na temat.
Moje trzy typy :
Holandia
Niemcy
Brazylia
Kacik rozmow na temat.
Moje trzy typy :
Holandia
Niemcy
Brazylia
Jeśli w tym temacie chodzi o podanie 3 typów to dla mnie :
Brazylia
Republika Południowej Afryki
Argentyna
Argentyna
Hiszpania
Brazylia
Hiszpania, Holandia, Argentyna
Hiszpania, Anglia i hmmmm Argentyna
Holandia, Anglia, Brazylia ^^
Hiszpania, Brazylia, Argentyna
Przepraszam, ale nie wiem co wy widzicie w tej Argentynie... Nic nie zdziała bez dobrego trenera, a Maradona to trener na miarę polskiej ekstraklasy. Cóż może poczynić armia bez wodza?
La Furia Roja!
Hah, a ja nie podam żadnego kraju, bo piłki nożnej szczerze nie lubię i nie znam jakichś dobrych krajów.
Hiszpania, Argentyna i RPA. Bynajmniej chciałbym by ktoś z nich wygrał.
Brazylia, Anglia, Hiszpania.
Francja,Anglia,Argentyna
Serce mówi UK (1/3 tej reprezentacji to Chelsea której jestem fanem), a rozum nie może się zdecydować. Brazylia bez wracającego do formy Ronaldinho to nie to samo. Holandia bez van Nistelrooya też. Sam Messi nic nie zdziała (1-0 z Nigerią to porażka). 83 klub w rankingu FIFA też szans chyba nie ma.
GER, ITA lub POR.
Co wy z ta Argentyna. Znaczy sie, jesli mowicie o swoich sympatiach, to ok, ale jesli typujecie zwyciezcow, to troche dziwne. Maradona jest bardzo slabym trenerem, co zreszta pokazal podczas eliminacji (ledwo weszli) i samej selekcji, gdzie pominieci zostali swietni pilkarze. No i dzisiejszy mecz tez nie zachwycil. Indywidualnosci, a zespolu brak.
Serce mówi UK (1/3 tej reprezentacji to Chelsea której jestem fanem), a rozum nie może się zdecydować. Brazylia bez wracającego do formy Ronaldinho to nie to samo. Holandia bez van Nistelrooya też. Sam Messi nic nie zdziała (1-0 z Nigerią to porażka). 83 klub w rankingu FIFA też szans chyba nie ma. GER, ITA lub POR.
Od kiedy UK gra w mistrzostwach swiata ? Brazole bez roniego i tak beda szalec. Holandia juz dawno bez van Nisterlooya gra swietnie. Sam Messi ? A Tevez, Higuan, stary ch*j Veron ? Argentyna bedzie walczyc o final wedlug mnie. Niemcy jak to niemcy, walcza do konca i sa ogarnieci na wiekszych imprezach. Jestem prawie pewien, ze Angole w 1/16 wypadna.
Hiszpania lub Brazylia.
nie bede podwal 3 panstw skoro Hiszpania jest pewniakiem. (ew. Holandia)
liczylem na Argentyne, ze bedzie mogla cos zdzialac i nadal na nia licze.
final bedzie Holandia - Hiszpania, chyba, ze spotkaja sie wczesniej
Jaka szkoda ze nie jestem fanem "nozki".
No ale licze na Hiszpanie... ale i tak mi to obojetne
Od kiedy UK gra w mistrzostwach swiata ? Brazole bez roniego i tak beda szalec. Holandia juz dawno bez van Nisterlooya gra swietnie. Sam Messi ? A Tevez, Higuan, stary ch*j Veron ? Argentyna bedzie walczyc o final wedlug mnie. Niemcy jak to niemcy, walcza do konca i sa ogarnieci na wiekszych imprezach. Jestem prawie pewien, ze Angole w 1/16 wypadna.
Nigdy nie potrafiłem odróżnić Wielkiej Brytanii od Anglii czy Szkocji.