Mundial

Nie róbcie off-topicu.

U mnie faworyt to tylko Brazylia.

To Portugalia dała dzisiaj popis. JUż sie nie moge doczekać na Brazylia-Portugalia

To Portugalia dała dzisiaj popis. JUż sie nie moge doczekać na Brazylia-Portugalia

I do tego Kaka dostał czerwoną kartkę :blink: Ciekawią mnie losy sędziego, ale bardziej wynik meczu Portugalia-Brazylia:)

Brazylia na pewno wygra.

A widzieliście ten piękny faulz za który Kaka dostał czerwoną kartkę?! Murzyn aż się rękami zakrył, tak po ryju dostał.

Stary, tacy aktorzy to by nam się przydali w teatrze Polskim! Taki talent nie może się marnować.

No to jakie typty na final ? Od poczatku myslalem, ze Niemcy wygraja,ale sie nie udalo ? W Moich 3 typach dalem Holandie, ale tak sobie analizujac watpie aby mieli wieksze szanse z Hiszpania(trawki w to nie mieszac)

Sam się nad tym zastanawiałem, szczerze mówiąc drużyny finałowe są raczej niepewne. Ciężko stwierdzić natychmiast faworyta, liczyłem na Urugwaj. Jednak minimalnie jestem za Holandią, Robben może pokaże więcej niż w meczu z Urugwajem.

Pozostaje nam kupic krate piwska i ogladac.

W moich typach również się znalazła Holandia, ale...Chcę zobaczyć emocjonującą i czystą grę(tu mogę się zawieść). W końcu 2 mocne składy. Będę kibicował oby dwóm drużynom.

Ja tam wierze ośmiornicy - Hiszpania ROX :)

Chociaż, ciekawie by było, gdyby Holandia zwyciężyła

NO i stalo sie. Hiszpania zdobyla mistrzostwo swiata.

Mecz przerażająco nudny, jak na finał mistrzostw świata... Jestem zawiedziony, naprawdę.

Ośmiornica wygrała :D I dobrze, w tym meczu Hiszpania chociaż coś próbowała robić a nie tylko w 5 osób się na piłkę rzucać.

Ośmiornica wygrała I dobrze, w tym meczu Hiszpania chociaż coś próbowała robić a nie tylko w 5 osób się na piłkę rzucać.

akurat to wlasnie oni we 3 ciagle na Robbena, wiec Twoj aluzja jest nie na miejscu bo nie zgadza sie z rzeczywistoscia ; )

Jemu chodziło o to że Holandia nie myślała o samej grze, a o poturbowaniu i wyszarpnięciu piłki więc aluzja jest prawidłowa. Hiszpanie prowadzili czystszy presing...

La Roja! La Viva Espania!

A najbardziej się cieszę ze Folran jest w jedenastce mundialu. I powiem, że lepiej by było gdyby meczem finałowym był mecz Urugwaj - Niemcy.

A najbardziej się cieszę ze Folran jest w jedenastce mundialu.

Chyba Forlan ;)

Jemu chodziło o to że Holandia nie myślała o samej grze, a o poturbowaniu i wyszarpnięciu piłki więc aluzja jest prawidłowa. Hiszpanie prowadzili czystszy presing...La Roja! La Viva Espania!A najbardziej się cieszę ze Folran jest w jedenastce mundialu. I powiem, że lepiej by było gdyby meczem finałowym był mecz Urugwaj - Niemcy.

nie wiem czy taki czystszy jak sami 4 zolte kartki mieli. mecz po prostu byl brzydki z obu stron. a przy akcji Robbena, nawet jesli sedzia dal przywilej korzysci, Puyol powinien dostac kartke.

A przy akcji Robbena, nawet jesli sedzia dal przywilej korzysci, Puyol powinien dostac kartke.

To kartki nie powinno dawać się od razu o przewinieniu?

Nie, jeśli jest przywilej korzyści.