MythCraft

Serwer przeniesiony

KLIKNIJ TUTAJ ABY PRZEJŚĆ DO TEMATU
logo.png

Zapewne większość będzie chciała wiedzieć : czy będzie można dołączyć "na" pirackiej wersji?

Co do poprzedniego serwera to... nie wypalił ?

@skoro tak to dołączę

Niestety upadł z przyczyn problemów z maszyną. Szczegóły nie są mi znane. Tak, będzie można grać na pirackiej wersji gry i serwer będzie miał limit 80 slotów.

Prace nad serwerem ida do przodu ;)

Bedziemy informowac na bierzaco co i jak ;)

Nie szukamy ludzi do pomocy, a domena już zamówiona:)

Nom. Wczoraj do 3 siedzialem nad pluginami haha. Dzis polowe z nich wywalilem z testow, ale szukam i testuje dalej :). Moge dodac od siebie ze z kazdej Guildi/Frakcji będziemy mogli budowac zamki lub cos i sie o nie bic :DCzy cos takiego hahaa

PS: Niemam Polskich znakow (niestety).

PS2: Zamiast Pabcio16 wolal bym miec Devanzo xD

PS3: Da sie zmienic Nick ? jakos?

e: Sal.

Co powiecie o tym serwie?

Zagrałbym bo geot dzisiaj ma okropne problemy ;/

Co powiecie o tym serwie?Zagrałbym bo geot dzisiaj ma okropne problemy ;/

No coz. Server narazie jest w etapie budowy, juz zrobilismy jakies 40% na moje oko ( bo my robimy tylko glowne miasto a reszte wy sie budujecie, zakladacie frakcje/guildie jak kto woli i robicie swoje miasto lub cos). Jak zrobimy cos wiecej to spewnoscia damy wam znac :)

A wiec tak.. kilka sporych zmian. Została powiększona ogólna działka miasta, powstały 2 budowle + kilka urozmaiceń równie trudnych do wykonania. Zostało już wykreślonych kilka działek na terenie wioski. Ogólnie każdego dnia pracujemy po ok. 6-7 godzin, a to jest naprawdę dużo. Po prostu chcemy, aby serwer wystartował jak najszybciej. Jutro poprawimy niedociągnięcia związane z mapą, wykreślimy działki, poprawimy kilka rzeczy jak np. mur wioski. Później nastanie prezentacja pluginów przez Pabcia16(Devanzo), który je przygotowywuje, potem ich testowanie. Dalej będziemy musieli ogarnąć forum z tematami, działami itp, podpiąć je pod domenę i gra. Na samym końcu zostanie zamówiony serwer, który umożliwi podobno wpuszczenie na serwer do 80 graczy. Nie wiadomo jak w praktyce, ale pomimo tego sporo, prawda? Oczywiście piszcie swoje sugestie, jesteśmy otwarci na wszelakie propozycje.

Hmmm jak kolega wyzej ;)

Prace ida pełną parą, staramy sie o jak najlepsza jakośc gry ;, mam nadzieje ze bedziecie zadowoleni z naszej pracy :)

Bedziemy codziennie wstawiac nowe informacje na temat postepow na serwerze ;)

Nom ja dzisiaj dokonalem niemozliwego "dlamnie" i ogarnelem Permission :D + dlamnie hehe. Praca idzie pelna para jak mowicie :D

Ja już czekam aż serw wystartuje,oby jak najszybciej

No, no... Fajnie się zapowiada. Na pewno zagram. ;]

No, Panie i Panowie! Udało nam się zakończyć wstępne prace nad mapą. Pozostało już tylko poprawić kilka niedociągnięć, może jeszcze nam coś przyjdzie do głowy ;) Na chwilę obecną mogę wam zaprezentować screen, który obrazuje całą wioskę. http://imageshack.us/photo/my-images/64/20110713185229.png/

No, Panie i Panowie! Udało nam się zakończyć wstępne prace nad mapą. Pozostało już tylko poprawić kilka niedociągnięć, może jeszcze nam coś przyjdzie do głowy Na chwilę obecną mogę wam zaprezentować screen, który obrazuje całą wioskę. http://imageshack.us/photo/my-images/64/20110713185229.png/

już wiem poco miałem równać ten teren, na screena pewnie hehe.

Przydałoby się zrobić jeszcze jakieś fajne wejście do tej wioski.

Własnie o takich niedociągnieciach myslimy ;) jak i jeszcze poprawienie murow :)i dodanie wierzyczek strazniczych

Do servera wlasnie dodalem Plugin Jail (Wiezienie). Zli gracze beda odsiadywac :). Rowniez zostal dodany DreamLand czy SkyLand, oto chodzi ze jak polozycie sie spac zostaniecie przeniesieni na inna mape gdzie mozecie robic co chcecie az nastapi dzien :), rowniesz by wydostac sie z mapy mozecie spasc w odchlan, niemozna zginac.

Wszystko zapowiada bardzo szybki start Servera :)

Do servera wlasnie dodalem Plugin Jail (Wiezienie). Zli gracze beda odsiadywac .

No to sobie pograłem... (joke xD)

Ps. Kiedy mniej więcej bd można wejść na serv?

Jak pisał kolega u góry, nie ma określonego czasu startu serwera. Na screenie jest pokazany urywek mapy na którym będą miasta i inne budowle. Wioska zapełniła 1/20 całego terenu.