Haha jesli maja byc zamki, to chociaz grac nie moge Landrynke na krola
MythCraft
A mnie się wydaję, że nie potraficie poprawnie postawić strony i operatorzy mają tutaj niewiele do rzeczy. Zmieńcie hosting, bo home.pl to syf jakich mało.
Domena została poprawnie zaparkowana ale nie jest widoczna na serwerze , dlaczego?Jest to spowodowane faktem, iż informacja o przypisanym adresie IP dla domeny jest buforowana przez operatorów i dostawców internetu w celu przyśpieszenia jego działania. W przypadku nowo parkowanych i rejestrowanych domen, hostit.pl niema wpływu na czas propagacji i jest on w pełni niezależny od nas. Każdorazowe przeniesienie domeny/rejestracja wymaga rozpropagowanie nowego adresu IP w internecie. W celu wyczyszczenia cache DNS i tym samym pobrania nowego adresu IP, można wykonać jeden poniższych kroków. Proszę pamiętać, że poniższa operacja nie daje gwarancji powodzenia i w niektórych przypadkach, zajdzie potrzeba odczekania procesu propagacji domeny - która może potrwać od 1h do 72h.~ Hostit.pl
Nie pogrążaj się synek. Jeżeli się na tym nie znasz to STFU prosze... Mam dosyć takich jak ty.
Czyli.. aby dostac sie na serwer musze miec przynajmniej 14 lat tak??
Jesli tak to rok poczekam
Jak masz dosyć to nie odpowiadaj, nikt ci nie każe "synku".
Haha jesli maja byc zamki, to chociaz grac nie moge Landrynke na krola
Połączymy sile kolorowych landrynek i zbudujemy największe Imperium na świecie!
Czyli.. aby dostac sie na serwer musze miec przynajmniej 14 lat tak??Jesli tak to rok poczekam
Skoro znałeś zasady to mogłeś napisać, że masz 14 lat.
Jeśli ich nie znałeś, to przykro
ehhh mozecie grac na serveze bez wzgledu na wiek -,-
moderatozy i 16+ i Admini
Aeth wyjatek bo to jego pomysl heh
Stronka mi już działa, po problemie
A może wprowadzilibyście herby gildi i np. ludzie którzy są w gildi dostają jakieś zbroje z herbem gildi?
Prosil bym o wypowiadanie sie i pisanie swoich pomyslow na forum www.mythcraft.pl
dziekuje!
Serwer okazał się być kolejnym failem, dzisiaj mamy 15 sierpnia a od administracji brak jakiegokolwiek info odnośnie startu serwera.
"Nadzieja umiera ostatnia"
@Zdzisiu czemu sądzisz że ten serwer to Fail jak oni czekają na maszynę !
Wybacz, ale szczerze mam to gdzieś, że oni czekają na maszynę. Zadeklarowali się, że otworzą serwer już parę dni temu, więc niech przynajmniej nie owijają w bawełnę i informują ludzi na bieżąco.
Wybacz, ale szczerze mam to gdzieś, że oni czekają na maszynę. Zadeklarowali się, że otworzą serwer już parę dni temu, więc niech przynajmniej nie owijają w bawełnę i informują ludzi na bieżąco.
Jak by nie patrzec ma troche racji
Serwer okazał się być kolejnym failem, dzisiaj mamy 15 sierpnia a od administracji brak jakiegokolwiek info odnośnie startu serwera.
Nie podoba Ci się? nie musisz czekać. Jest dużo serwerów . Czekamy na maszynę od sponsora. Jak się nie czyta informacji na forum to się ma.
Przygotowanie serwera to nie pstyrknięcie palca. Wszystko było gotowe, ale zaczęły się problemy z maszyną. Nikogo nie zmuszamy, żeby przeglądali forum co kilka godzin. Start serwera ogłosimy w newsie na mmorpg.org.pl.
A co do informacji ogólnej miejcie pretensję do Aetha. Filmik informacyjny jest nagrany i czeka tydzień aż Aeth wrzuci go na YT.
Nie podoba Ci się? sp***rzaj pan . Czekamy na maszynę od sponsora. Jak się nie czyta informacji na forum to się ma.Przygotowanie serwera to nie pstyrknięcie palca. Wszystko było gotowe, ale zaczęły się problemy z maszyną. Nikogo nie zmuszamy, żeby przeglądali forum co kilka godzin. Start serwera ogłosimy w newsie na mmorpg.org.pl.A co do informacji ogólnej miejcie pretensję do Aetha. Filmik informacyjny jest nagrany i czeka tydzień aż Aeth wrzuci go na YT.
Muszę cię niestety rozczarować, ale czytam wasze forum i w ogłoszeniach jest tylko jeden temat odnoście statystyk forum . W Nowościach także nic nie widzę.
Muszę cię niestety rozczarować, ale czytam wasze forum i w ogłoszeniach jest tylko jeden temat odnoście statystyk forum . W Nowościach także nic nie widzę.
To prawda jestem na forum po kilka razy dziennie. Ale ja jestem cierpliwy i nadal czekam.
Jeden dział został zlikwidowany i przeniesiony w nowe miejsce. Widać, że nic nie wiesz.
Jeden dział został zlikwidowany i przeniesiony w nowe miejsce. Widać, że nic nie wiesz.
Jak wyżej, mam to gdzieś. Forum powinno być intuicyjne, co mnie to obchodzi, że przenieśliście dział?