Ludzie co wam się tak spieszy,lepiej poczekać aż wszystko będzie ok na 100% i grać bez problemu,jak to zawsze mówi blizz ''When It's Done''.
MythCraft
A ja mam na to sensowną wypowiedź Landrynka na prezydenta!
tteraz ja mam problem z wejściem na stronę ale dołanczam się do wypowiedzi kolegi na demnom landrynka na prezydenta
Łączmy sie bracia landryna na prezydenta
A tak wogole to nick Delicja zajety ... Dla mnie
jak serwer w końcu powstanie to możecie mię poinformować bo strona mi nie wchodzi a bym chciał pograć nr gg 35331100 z góry dzięki
Ej mam pytanko czy będę jeszcze musiał składać podanie?
jak chcesz grać na tym serwerze to musisz złożyć podanie na white listę
Już złożyłem podanie zostało przyjęte
Kiedy forum będzie działać??
Nie wiem jak wam, ale mi już działa Zaraz napiszę trochę informacji co z serwerem.
@UP - mi też działa ; d Macie problem ;O
To jeśli można prosić wklei info z forum mythcraft.pl tutaj co z serverem bo jestem baaardzo ciekaw kiedy ruszy
Ps: a tak wgl to czemu mi forum nie działa i co moge z tym zrobic ;/ ???
Ehh mi też nie działa forum... :/ wyskakuje coś z home . pl
Jeżeli nadal nie możecie wbić na stronkę, a nie chce wam się czekać, to można wbić po tym linku http://www.skill-eli...l/mythcraft.pl/
Mi normalnie wchodzi, ale jak wam nie działa to proszę. ; ]
Nooo mi juz dziala czas zlozyc podanie na white list-e :]
No nic niestety z white list-a sie nie udalo(wiek)
Pozdrawiam i zycze milej gry
Jeżeli macie problem z wejściem na stronę, wyskakuje reklama home.pl nic nie zrobicie. Macie ciot***ych operatorów, którym nie chce się odświeżać dns.
Mam rozumieć że minie to z czasem?
Jeżeli macie problem z wejściem na stronę, wyskakuje reklama home.pl nic nie zrobicie. Macie ciot***ych operatorów, którym nie chce się odświeżać dns.
A mnie się wydaję, że nie potraficie poprawnie postawić strony i operatorzy mają tutaj niewiele do rzeczy. Zmieńcie hosting, bo home.pl to syf jakich mało.
WITAJCIE minecraftowi BRACIA Devanzo juz wrocil do Angli i jest w pelni gotowy do gry tylko niewiem co sie dzieje znim
Aeth odezwij sie jak najszybciej i daj Admina na forum
No ja wiem ze powinienem być prezydentem.
Dostane range na serverze?
Jak nie zostanę prezydentem to założę gildie o nazwie : "Rozwalacze Landrynek"
PS. Najlepiej kolorowy.
Landrynki pozdrawiają!