MythCraft

premium to kupiona gra :)

Mam tylko nadzieje ze serwer juz pod 1.8 wystartuje..

Serwer już wystartował! Poważnie zastanawiamy się nad przejściem ponownie na No-Premium. Bądźcie również czujni, bo planowane są eventy, a w nich do wygrania konto Vip! Już niebawem.. :) oczywiście zapraszam do zapoznania się z nowym regulaminem, który znajdziecie na stronie www.mythcraft.pl!

Troszke wam sie zeszło z tym ;)

ale wazne ze juz stoi :)

I niech będzie Non-Premium. Też mam zamiar pograć, mam dość tych zbugowanych serwerów, co często wywalają i przez dłuższy czas nie stoją. Chcecie więcej aktywnych graczy? Zmieńcie na Non-Premium, prosta sprawa.

Jeżeli będzie No-Premium to będzie wgrany Mineshafter, aby każdy miał możliwość zmiany skina.

Dziś wieczorem prawdopodobnie będzie już możliwość wejścia na serwer za pomocą konta No-Premium! Wymagany będzie jedynie mineshafter, launcher: http://mineshafter.appspot.com/downloads Zarazem pojawi się konkurs, o którym usłyszycie niebawem! Serdecznie zapraszam!

Od dzisiaj możliwe jest granie na kontach Non-premium przez program Mineshafter! Wszystkich chętnych zapraszam na www.mythcraft.pl !

Witam wszystkich :) Piszę tutaj, bo nasunął mi się pewien pomysł. Pomagam jako technik na pewnym serwerze i nagle pomyślałem sobie: a co, jakby wznowić MythCrafta? Stary klimat, może dawni gracze by się pokusili na powrót? Przeglądam ten temat od początku, oglądam screeny.. łezka w oku się kręci. Może nawet udałoby się zwerbować starą administrację, która wiedziałaby co i jak. Z drugiej strony myślę: jakie jest zainteresowanie Minecraftem? Nadal ludzie chętnie wchodzą na serwery? Po wstępnej analizie serwerów na znanych serwisach są one w miarę pełne, więc może pomysł by przeszedł. Czekam na Wasze opinie.

No ja pomoge ;] to juz wiesz! to czekamy moze sie ktos skusi, i wogule to kto ma ta mape? bo by sie przydala, bez nadziejnie bedzie od nowa budowac mape jak juz by byla i to bardzo fajna mapa!

Witam wszystkich Piszę tutaj, bo nasunął mi się pewien pomysł. Pomagam jako technik na pewnym serwerze i nagle pomyślałem sobie: a co, jakby wznowić MythCrafta? Stary klimat, może dawni gracze by się pokusili na powrót? Przeglądam ten temat od początku, oglądam screeny.. łezka w oku się kręci. Może nawet udałoby się zwerbować starą administrację, która wiedziałaby co i jak. Z drugiej strony myślę: jakie jest zainteresowanie Minecraftem? Nadal ludzie chętnie wchodzą na serwery? Po wstępnej analizie serwerów na znanych serwisach są one w miarę pełne, więc może pomysł by przeszedł. Czekam na Wasze opinie.

Jeszcze pytasz? Jeżeli potrzebujesz budowniczego to pisz. B)

Jeśli potrzeba budowniczego, tak jak up;d

Ja tradycyjnie napewno pomoge :)

Ja również chętnie pomogę, robiłem kiedyś z kolegami serwer post apo.

Stary MythCraft? Ten przed oficjalnym startem? O tak, tego mi brakowało. Jeśli znajdę chwilę czasu, chętnie pomoge :).

Potrzebujemy tez osob ktore znaja sie na Permission, ja sie znam ale tako jako :)

Nie chce nic reklamować, ale niektórzy z Mythcrafta zajmują się projektem Avgard.pl - ja też w nim uczestniczę :)

No i co z tego ?

Tak, wiem. KajekPL, Tymek. Jestem ich technikiem :) Nie offtopując:

Zaraz wrzucę screeny mapy, która jest budowana. Wszystko zapowiada się.. conajmniej epicko. Nie sądzę, byście gdzies widzieli takie rzeczy(no dobra, trochę przesadzam, ale jednak jest to epickie). Możliwe, że nawet zaraz zarzucę Wam jakiegoś streama. Ktoś chętny oglądać? :)

Może i ja, o ile to będzie ten "swojski" MytchCraft przed oficjalnym startem ;).

tak to jest ta mapa ;], troche niezle zepsuta te biomy i inne gowienka, bedzie trzeba to naprawic

macie tu linka do streama http://pl.twitch.tv/aethai bedziemy streamowac za jakies 30 min