MythCraft

Zamieszczam screeny z serwera: http://profile.imageshack.us/user/suppagame/

Wiele jeszcze nieskończone. Niemniej, mam nadzieję, że się Wam podoba! :)

noo screeny ladne :D, ludzie pisac kto chetny do pomocy

Ja juz sie zaoferowałem :D

Ja również mogę pomóc.

Potrzeba nam kilku ludzi do rozbudowy tego, co już jest i do zaimplementowania kolejnych budowli oraz testowania mechanizmów. Proszę jeszcze raz napisać kto jest chętny i sporządzę listę. Do osób chętnych zostanie rozesłana PW wraz z loginem i hasłem do sieci hamachi, bo niestety tylko to mamy teraz dostępne.

Jaaa :D

Wszystkich chętnych do budowy zapraszan na sieć hamachi:

ForFunMC1

12345

oraz TS: rp.avgard.pl

Jeśli znajdę chwilkę, to postaram się wpaść ;).

Dzisiaj wbily dwie osoby, kazda z nich byla pod wrazeniem. Oby tak dalej, a prace wrze!

Wbiję po tym jak się obudzę, mam nadzieję, że ktoś będzie tak koło ~9-11.

JAAA!! xD

Jedynie trzeba czekac na aetha zeby odpalil server, bo niestety niemamy jeszcze maszyny

Niedługo będę w domu i odpalę wszystko, serwer będzie stał do późnej nocy, jak nie dłużej :) wszystkich chętnych do pomocy w budowaniu zapraszam na sieć hamachi oraz TS, które podałem wyżej :3

Wpadłem na chwilkę, polatałem tu i tam i zapowiada się świetnie. Oby tym razem serv nie upadł, a jeśli potrzebujecie pomocy, dajcie znać ;).

Zrobilem nowa siec na hamachi!

ForFunMC11 i ForFunMC12

12345

No i wkońcu ja zacznę się udzielać na forum! :D

Praca na serwerze rusza prawdopodobnie od godziny 21, więc zapraszamy wszsytkich chętnych!

A jakie ip serwera? :)

kto wbije na hamachi, to wbijcie na IP Aetha !

Połączyłem się z hamachi ale tam nie ma Aetha, sieć z którą się połączyłem to ForFunMC11

A ja jestem buldożerem >: D! Od czasu do czasu wieczorkiem wpadnę i pomogę budować w miarę możliwości ;).