MythCraft

no ladnie tam sie u was dzieje;p

Myślę, że do wakacji się wyrobimy ze startem :) Niedługo ponownie będzie dostępne forum pod starym adresem, mythcraft.pl :)

Lekki pokaz tego, co będziecie mogli zobaczyć na serwerze!

20120613221603.png

niemoge sie doczekac :)

Ja nie rozumiem trochę Waszej polityki prowadzenia tego serwera (on w ogóle istnieje?). Minecraft polega na tym, że się głównie buduję. Tak więc mogliby to robić gracze razem z Wami, a nie tylko czekają (ile to już miesięcy?), aż wszystko zbudujecie.Ale to tylko moje zdanie.

Nie ma ile miesięcy. Dawno temu projekt upadł i teraz wyszedłem z inicjatywą wznowienia projektu. Nie wmówisz mi, że chętnie byś wszedł na serwer ze świeżo wygenerowaną mapą i zaczął grać. Mamy zamiar utworzyć historię, zaciekawienie, chęć eksploracji świata i usunięcie nudy. Fundamenty zbudować trzeba, resztę robicie Wy :)

Poza tym - jak to nie możecie pomagać w budowie?! Czyta się cały temat, dopiero potem wysuwa się jakiekolwiek wnioski. Niedalej jak strone wczesniej jest podane, że jeśli ktoś chce pomóc w budowie to może to zrobić! Jedynym ogarniczeniem jest hamachi, czyli aby dostać ID hamachi należy na PW napisać do mnie lub Aetha.

Skomplikowane? Bo chyba troszkę nie.

Aeth , zrób jeszcze jakąś sieć , bo ForFunMC1 jest pełna a na 11 i 12 Ciebie nie ma :D

Oj bedzie warn ...

Server MC na hamachi? Zaaaaraz padne ze smiechu

Serwer jest tymczasowo na Hamachi , ponieważ jeszcze nie jest załatwiona maszyna.

Macie jakąś stronkę internetową ?

bardzo szybki start servera... serwer wystartować miał jak to powiedzieliście jeszcze w tym tygodniu (2.5 tygodnia temu) i dalej nic.. 0 newsów.. 0 info... nic o starcie... Pewnie project cancelled... tak zgaduje

Chyba rzeczywiście server abadoned... A szkoda , bo miałem ochotę nia nim zagrać :(

Nie ukrywam, że projekt się trochę wypalił. Zbrakło nam jako takich chęci do skończenia tego oraz ludzi mimo, że czasu było bardzo wiele. Domena mythcraft.pl już padła, ponieważ minął rok od jej zarejestrowania, a jej przedłużenie kosztuje ok. 125zł. Szkoda, że tak się stało, może jeszcze kiedyś projekt ruszy, ale wtedy już chyba nie będzie chętnych, lub Minecraft straci swoją dotychczasową popularność, która i tak już spadła.

Serwer przeniesiony

KLIKNIJ TUTAJ ABY PRZEJŚĆ DO TEMATU

logo.png