Przydadzą się ludzie znający angielski, którzy pomogą mi tłumaczyć pewne pluginy pod serwer
MythCraft
7 lat w angli ;] co nie mowisz zeby pomuc -,-
Ale Twój polski dosyć stylistycznie i ortograficznie kuleje, nie sądzisz?
no Polski ssie ;] wiem ale tlumaczyc umiem calm down :]
To się cieszę Ja również mogę pomóc, jak dobrze wiesz. I mój polski wcale tak bardzo nie kuleję, angielski również.
ja tam mam wyje*** na polska pisownie, bo i tak wogule jej nie uzywam w dniu codzinnym..
ty aeth najlepiej powinienes otym wiedziec
Zawsze mozna zrobić tak, że Ty Devanzo tłumaczysz jak chcesz a ja i Aeth wprowadzamy poprawki stylistyczne i ortograficzne.
Wtedy każdy się podzieli pracą i będzie sprawniej to wszystko szło.
czy wy tez macie ta reklame od "enhance text" jak to wkurza -,-.. okkkaa im on it BRO ;]
Ja lubię po swojemu tłumaczyć no ale ok, wiecie, czym jutro się zajmuję.
no nie oswiec nas ;], ja pewnie bede sie bawil tymi pluginami tylko jeszcze cos mi brakuje
Niespecjalnie powinniśmy tak otwarcie pisać na forum, pewne rzeczy mają być niespodzianką
Serwer spoko tylko mało ludzi do pomocy.
Nie wymagaj od ludzi, że będą chcieli pomóc. To jest ich decyzja czy chcą czy nie. Serwer ciągle się rozwija, chociaż nie ukrywam że twórczej weny u nas niedostatek i czekamy na osoby, które taką wenę mają i chcą nasz wesprzeć pomysłami i pomóc przy budowie!
Ja chętnie pomógłbym budować ale nie mam ip do połączenia się z serwerem.
Jak wejdziesz na któreś z hamachi podanych przez Devanzo to kopiujesz sobie IP Aetha i wbijasz.. Jedynym warunkiem jest obecność Aetha, którego akutalnie wywiało
Hah, widzę Veasperek się zaczął udzielać . Chętnie jeszcze pomogę, ale aktualnie mam mało czasu (sprawy prywatne).
No zacząłem, bo poczułem taką wewnętrzną potrzebę oraz chęc rozbudowy tego serwera! Poza tym "Buldożerku" jesteś bardzo pomocny, więc jak najbardziej Ciebie oczekujemy jak najczęściej na serwerze.
Czy ktoś jest zainteresowany co dzieje się aktualnie na serwerze oraz jak się on ogólnie rozwija? Zapraszamy do obejrzenia świeżo zmontowanego trailera!
[media=]
A może tak wycieczka po serwerze MythCraft? Prezentujemy nakręcony dosłownie przed chwilą film miasta w budowie!
Chętnie bym wam jeszcze pomógł, tylko chciałbym wbić 20 lvl na CBT w Allodsie PL, więc jakoś nie mam czasu .