MythCraft

Przydadzą się ludzie znający angielski, którzy pomogą mi tłumaczyć pewne pluginy pod serwer :)

7 lat w angli ;] co nie mowisz zeby pomuc -,-

Ale Twój polski dosyć stylistycznie i ortograficznie kuleje, nie sądzisz? :P

no Polski ssie ;] wiem ale tlumaczyc umiem calm down :]

To się cieszę :D Ja również mogę pomóc, jak dobrze wiesz. I mój polski wcale tak bardzo nie kuleję, angielski również. :)

ja tam mam wyje*** na polska pisownie, bo i tak wogule jej nie uzywam w dniu codzinnym..

ty aeth najlepiej powinienes otym wiedziec

Zawsze mozna zrobić tak, że Ty Devanzo tłumaczysz jak chcesz a ja i Aeth wprowadzamy poprawki stylistyczne i ortograficzne. :)

Wtedy każdy się podzieli pracą i będzie sprawniej to wszystko szło.

czy wy tez macie ta reklame od "enhance text" jak to wkurza -,-.. okkkaa im on it BRO ;]

Ja lubię po swojemu tłumaczyć :D no ale ok, wiecie, czym jutro się zajmuję.

no nie oswiec nas ;], ja pewnie bede sie bawil tymi pluginami :D tylko jeszcze cos mi brakuje

Niespecjalnie powinniśmy tak otwarcie pisać na forum, pewne rzeczy mają być niespodzianką :D

Serwer spoko tylko mało ludzi do pomocy.

:P

Nie wymagaj od ludzi, że będą chcieli pomóc. To jest ich decyzja czy chcą czy nie. Serwer ciągle się rozwija, chociaż nie ukrywam że twórczej weny u nas niedostatek i czekamy na osoby, które taką wenę mają i chcą nasz wesprzeć pomysłami i pomóc przy budowie!

Ja chętnie pomógłbym budować ale nie mam ip do połączenia się z serwerem.

Jak wejdziesz na któreś z hamachi podanych przez Devanzo to kopiujesz sobie IP Aetha i wbijasz.. :D Jedynym warunkiem jest obecność Aetha, którego akutalnie wywiało :D

Hah, widzę Veasperek się zaczął udzielać :P. Chętnie jeszcze pomogę, ale aktualnie mam mało czasu (sprawy prywatne).

No zacząłem, bo poczułem taką wewnętrzną potrzebę oraz chęc rozbudowy tego serwera! :P Poza tym "Buldożerku" jesteś bardzo pomocny, więc jak najbardziej Ciebie oczekujemy jak najczęściej na serwerze. :)

Czy ktoś jest zainteresowany co dzieje się aktualnie na serwerze oraz jak się on ogólnie rozwija? Zapraszamy do obejrzenia świeżo zmontowanego trailera!

[media=]

A może tak wycieczka po serwerze MythCraft? Prezentujemy nakręcony dosłownie przed chwilą film miasta w budowie!

http://youtu.be/vv2Pm2rnGno

Chętnie bym wam jeszcze pomógł, tylko chciałbym wbić 20 lvl na CBT w Allodsie PL, więc jakoś nie mam czasu :P.