Najgorsza gra w jaką graliście?

Witam.

Mam w głowie pewien pomysł który chciałbym zrealizować, ale do tego potrzebuję pewnego rozeznania się w naprawdę strasznych tytułach gier. Nie muszą to być gry MMO. Szukam czegoś na PC co śni wam się po nocach i spędza sen z powiek. Przy jakiej grze męczyliście się każdą minutą? Temat ogólny do dyskutowania jakie cud perełki wpadły wam kiedykolwiek w ręce. Zapraszam do rozmowy.

Zastanawiałem się samemu co było wg mnie tak złe, że aż się załamywałem i szczerze trudno mi jest z głowy teraz przypomnieć sobie cóż to takiego było. Minusy posiadania pamięci jak u złotej rybki.

Limbo of the lost - najgorsza gra ever. Lokacje zerżnięte z wielu gier, zero wkładu własnego.

devil mac crey 4 i jego bosowie bez pada ani rusz. Co krwi mi napsuł, jeszcze pamiętam dinozaura w tomb raider Anniversary, na szybko to pamiętam.

Dizzy na pegasus (można było tez grać na PC), ale dla tego że była trudna jak cholera, do dzisiaj śni mi się po nocach

dizzy_fantastic1.gif

Obecna kronika l2 na oficjalu... Porażka

TESO

Takie gry to są m.in na kanale Rojov13 (broń Boże nie reklamuje, czy coś) w zakładce AngrySh1tRage.

Napiszę w dwóch punktach. Gdy byłem bardzo młody i gdy jestem bardzo przystojny (teraz).

W młodości (dzieciństwie) nienawidziłem gry Jagged Alience 2,5 Unifished Bussines. Coś mnie trafiało. Mam 5 chłopków i przede mną armia ciskająca headshoty a ja nie mogę nawet w nich trafić. Kompletnie nie mogłem tego ogarnąć. Wyzywałem jak diabli. Starałem się. Kombinowałem. NIC! Trzecia plansza a ja rozbity. Chore to było! - oczywiście z wiekiem trochu zmądrzałem i uznałem to za jedną z lepszych gier w moim życiu.

Dziś? Rutkowsy... Zdecydowanie niszczy organy już po kilku minutach grania. Dlaczego? Zagrajcie sami. Chcę byście cierpieli. WSZYSCY!!!

LoL

Do spojrzenia na najgorsze gry polecam zajrzeć na kanał BartekGMalt. Kanał pokazuje najgorsze produkcje jakie powstały. Z mojej strony znienawidzoną grą jest Postal 3. Taka dobra seria, a skopana do granic możliwości. Gothic 4 też był krokiem wstecz dla serii, ale jako tako nie był złą produkcją. Był po prostu inny. Co do naprawdę złych gier to: Damnation, Uprising 44 oraz Stalin vs Martians. Kaszany niezłe...

Pewnie zaraz sypną sie hejty, ale pamiętam jak klnąłem grając w Far Cry 3. Dlaczego?

-Debilny system ulepszania ekwipunku np. ulepszania portfela żeby więcej pieniędzy sie zmieściło(zdobądź 3x skóra kozy i 1x skóra dzika, z tego można byłoby plecak uszyć)
-Nieskończona ilość kamieni do rzucania
-Postacie: dziewczyna głównego bohatera(jej wypowiedzi), starszy(chyba) brat głównego bohatera, niby żołnierz a zabili go w sekunde, gdzie główny bohater który nigdy broni w ręku nie miał lata po wyspie i jest maszyną do zabijania

-Odblokowywanie nowych broni, idź zepsuj wieże a będziesz mógł kupić lepsze bronie

-To już nie wina gry, ale jej zapowiedzi gdzie wszędzie pisali:"aby przetrwać będziesz musiał polować, łowić itp"
-Przypomniała mi sie misja, w której trzeba było sie skradać przez kanion żeby posłuchać rozkazów głównego bossa; świeci słońce, bezchmurne niebo i z setki żołnierzy nikt nie potrafi zauważyć jak jeden gość przechodzi obok nich(nie skończona ilość kamieni w tym wypadku była bardzo pomocna)

Diablo, wszystkie 3 części, nie umiem zrozumieć fenomenu tej gry.

Wszelkiego rodzaju hack and slash ....

Tak jak wyzej: Diablo. Cholerna nuda, odpadlem po 30 minutach i mam dosc tej gry do konca zycia.
Oczywiscie ciezko umiescic ten produkt wsrod najgorszych gier, bo przeciez jest wykonany swietnie, ale to tylko moje subiektywne odczucie. Nie podoba mi sie model rozgrywki, ale z drugiej strony, to przeciez tak, jakbym napisal, ze najgorsza gra swiata to WoW, bo nie lubie MMORPG. Dlatego wydaje mi sie, ze ja, Nehezbegar i inni, nie powinnismy pisac o Diablo czy innych grach, ktore sa uznawane sa wybitne w sowim gatunku, tylko dlatego, ze nie lubimy elementow, ktorym owe gatunki sie cechuja.

I mam teraz problem, bo jakos nie moge przypomniec sobie tych slabych gier, w ktore przeciez przyszlo mi grac. Moze to i dobrze, znaczy to tyle, ze wyrzucam je z pamieci. W ostatnich latach, kiedy czlowiek nie ma jzu tyle czasu co kiedys, staram sie wybierac tylko te gry, ktore rzeczywiscie sa dobre i nie bawie sie w eksperymenty. Tak sobie teraz mysle, to pamietam, ze kiedys gralem w jakas strzelanke o Czarnobylu, kupiona w kiosku. Byla zla. Wiecej nie pamietam ; p.

Mam typową nienawiść do gier pustych, jak większość mmorpg... Last Chaos?

Oczywiście jak dla mnie nie są grywalne pierwsze części takich gier jak The Settlers, Might&Magic i inne podobne, stare jak świat tytuły... a przynajmniej bez wyłączenia tych "soundtracków".

Dla mnie to większość gier via www. Po prostu albo te gry są nudne albo ich nie ogarniam.

Ktoś tam wymienił Gothica 4, który jeszcze nie powstał (Arcania to nie Gothic, nie bluźnijmy.)

Ode mnie Gothic 3: Zmierzch Bogów. W sumie nigdy nie udało mi się grać w niego dłużej, niż 15 minut. A starałem się bardzo, bo jednak trzecia część w mojej opinii była bardzo dobrą grą (szczególnie po spatchowaniu i dorzuceniu fanowskich modów). A dlaczego G3: Zmierzch bugów mnie odrzucał? Bo albo wywalało do pulpitu, choć sprzęt przewyższa wymagania 2x, albo poziom żenady rósł do tego stopnia, że musiałem zacząć się czegoś uczyć/coś policzyć, żeby nie zdurnieć do reszty. Jest w ogóle tutaj ktoś, komu udało się dotrwać do końca? %-)

I mam teraz problem, bo jakos nie moge przypomniec sobie tych slabych gier, w ktore przeciez przyszlo mi grac. Moze to i dobrze, znaczy to tyle, ze wyrzucam je z pamieci. W ostatnich latach, kiedy czlowiek nie ma jzu tyle czasu co kiedys, staram sie wybierac tylko te gry, ktore rzeczywiscie sa dobre i nie bawie sie w eksperymenty.

Bo też i sam temat jest - proszę autora o wybaczenie - głupi. Najgorszej gry nie pamiętacie, bo była tak daremna, że wywaliliście ją po kilku-kilkunastu minutach. No, przynajmniej tak jest w momencie gdy ktoś widział co najmniej kilka setek tytułów (a w przypadku osoby z doświadczeniem niemal 20-letnim albo i większym to nie jest wielki problem). Po co sobie łeb zaśmiecać?

A że większość osób podaje tytuły do których się zraziła, albo na których się zawiodła? Well, to nie znaczy jeszcze że te gry były najgorsze.

Neverwinter i Dota2

Metin 2 ;)

Metin nie był zły. Ja przy tej grze spędziłem 3 lata gdzie przy dzisiejszych odpadam po max kilku dniach. Każdy ma swoje zdanie. Teraz tam za dużo "dzieci"

Hmm dla mnie najnowszy Prince of Persia. Wyłączyłem po 15min.