Najlepsza strategia

Tak jak wczoraj napisałem, tak zrobiłem. Oto kolejna, 3 już edycja moich ankiet. Były już samochodówki i RPG, pora teraz na strategie. Postarałem się wymienić wszystkie te najważniejsze, najsłynniejsze i dodające do gatunku najwięcej elementów. Forumowicze, do głosowania!

Jeśli czegoś brakuje, to proszę mnie informować.

brakuje paru ;f

The one and only Warcraft !!!

Kozacy ,zwłaszcza pierwsza czesc.

Rzeczywiści paru gier brakuje

Ja oddałem głos na Kozaków bo mi się spodobały :P

#edit

#down właśnie jak by był to był by chyba 1 ;p

ja oddaje na heroes 3, ktorego nie ma w zestawieniu:P

Graund Control?? Myth??? A niee to gry taktyczne :D to moze faktycznie brak :D

Oddaje Glos na Dungeon Keepera 1 i 2 :D ktorych tez nie ma... Gry stare na maxa... ale kochalem je :D

już dodałem kolejne tytuły. Już za 2 dni zdradzę, jak się będzie nazywać przedostatnia ankieta.

Age of Empires best ;-)

Głos na Starcraft'a, ale osobiście brakuje mi tu Total Annihilation

poczytaj sobie lepiej na necie o strategii bo tu dużo dobrych gier brakuje a i mylisz pojęcia z grami taktycznymi..

Dla mnie wymiata ''Homeworld''.

Kozacy :) moje dzieciństwo :)

Najlepszy WarCraft i StarCraft

P.S oddałem głos na WarCraft-a

Bez wątpienia najpopularniejszą i chyba najlepszą grą jest Warcraft. Świadczy o tym fakt, że prawie na każdym ważnym turnieju Lan czy Online gra się W3. Posiada bardzo rozbudowany system, a także masę modów i dodatkowych mapek. Chociażby święcąca chwile świetności DOTA. Pozdrawiam.

Bezsprzecznie najlepszą strategią jest... Earth 2150. Świetna, rozbudowana polska produkcja która może mierzyć się z najlepszymi, a nawet z nimi wygrywać - tylko nie ma reklamy. Więc... właśnie ją reklamuję :D

Total War , chyba nie musze tlumaczyc dlaczego:)

Zawsze i na zawszę Heros!

Jutro zrobię ankietę, której tematem będą

FPS-y

Warcraft i wszystko jasne ;P

Zagłosowałem na Hirołsów, ale Age of Empires też uważam za świetną strategię.