Najlepsza strategia

Tzar i Polanie? O drugim coś słyszałem, Tzara w ogóle nie znam.

moim zdaniem Tzar jest jedna z najtrudniejszych strategi w jakie gralem ;)

a Polanie ma genialny system placenia za jednostki/budynki/ulepszenia ;) placi sie mlekiem :D

ja osobiscie uwielbiam trudne strategie ale o TZAR jeszcze nie słyszałem.

PS. mozesz mi troche przyblizyc ten tytuł?

Najlepsza strategia dla mnie to oczywiście Warcraft, jedyna która mnie wciągnęła.

ja osobiscie uwielbiam trudne strategie ale o TZAR jeszcze nie słyszałem.PS. mozesz mi troche przyblizyc ten tytuł?

Tzar jest stara strategia, ktora jak sie przejdzie na najtrudniejszym lvl cala to dla mnie jest sie mistrzem ;)

Tzar jest stara strategia, ktora jak sie przejdzie na najtrudniejszym lvl cala to dla mnie jest sie mistrzem

I tu trzeba przyznać Ci rację. Ja także nie grałem w strategie, która byłaby trudniejsza od Tzar'a. Grałem w to kilka lat temu, ale głównie przy pomocy kodów na surowce. Chociaż kilkakrotnie udało mi się wygrać bez tych kodów.

Mówiac tak o kodach dziwnym trafem przypomniał mi sie jeszcze jeden tytuł zasługujący na umieszczenie go w ankiecie a mianowicie

Empire Erth (1 i 2 bo 3 moim zdaniem nie wypał)

Jest to jedna z nielicznych strategi gdzie zaczynamy DOSŁOWNIE w epoce kamienia łupanego, a konczymy lotami w kosmos i jeszcze dalej :D

Moze nie jest strasznie trudna ale ma w sobie to cos co czyni ja bardzo grywalną.

Malutki offtop: moze by tak podawać zalety i wady wybranej gry ?

Zdecydowanie Heroes of M&M, w tą grę grałem już jak miałem z 7 lat :)) (1 i 2, później 3,4 z rok temu 5, z pół roku temu dodatki, no i znudziło się, ale i tak jest dobra).

Najlepsza z całego Heroska jest trójeczka :>

Zdecydowanie Heroes of M&M, w tą grę grałem już jak miałem z 7 lat ) (1 i 2, później 3,4 z rok temu 5, z pół roku temu dodatki, no i znudziło się, ale i tak jest dobra).Najlepsza z całego Heroska jest trójeczka :>

Wybrałem Age Of Empires ale jeśli chodzi o Tzara to grrałem w niego dużo i namiętnie kilka lat temu...

Gra naprawdę ciężka.. Komputer robi taką jadke ze to jest dopiero HARDCORE :P

co do HEROSÓW - To jest już klasyka Trójka najlepsza..

Lecz niestety nie grałem w V . Zastanwiam się nad kupnem..

Może ktoś powiedzieć cuś o V? Teraz to jest koszt ok. 60 zł :D

Ja osobiście nie gram często w strategię ale jak już grałem to Age of empires i Heroes V która moim zdaniem jest najlepsza z wszystkich części heroesów

Jak dla mnie najlepsze Emipre Earth II, Faraon i Cleopatra( lub na odwrot xd), Zeus, Age of Mitology,Twierdza Krzyzowiec .Co do Tzara i przejscia go na hardzie to trzeba byc hardcorem ^^

Ja oddałem głos na serię Total War.Dziwię się że tak mało głosów zostało oddanych na TW ;/.

Age of Empires (zwłaszcza II).

Warcraft oczywiście :) wziąż pogrywam przez battle neta

Heroes M&M Najlepsza strategia w ktora gralem :D

Nie wiem czy ktos z was gral w taki tytul jak Myth... By ta gre przejsc na najtrudniejszym poziomie trzeba bylo byc naprawde masakralnie dobrym :).

Powiem jeszcze (lecz nie mogę oddać głosu) że podobała mi się gra pt "Age of Empires" oraz "Heroes of M&M" :) polecam te 3 gry a Warcraft'a najbardziej.

Co do W3 to aktualnie ludzie grają w dote. Jest to mod, który tak samo jak CS przebił samą grę.

Polecam zapoznać się z Garena, program umożliwiający grę w dote z graczami z całego świata.

Wiesz łoś chętnie bym pograł w Dote ale zabardzo nie wiem jak i o co chodzi :P a tak to gram TW Foty itp.

Ja oddałem głos na total war bo gram w to od pierwszej części i jest zajeb****.