Tzar i Polanie? O drugim coś słyszałem, Tzara w ogóle nie znam.
Najlepsza strategia
moim zdaniem Tzar jest jedna z najtrudniejszych strategi w jakie gralem
a Polanie ma genialny system placenia za jednostki/budynki/ulepszenia placi sie mlekiem
ja osobiscie uwielbiam trudne strategie ale o TZAR jeszcze nie słyszałem.
PS. mozesz mi troche przyblizyc ten tytuł?
Najlepsza strategia dla mnie to oczywiście Warcraft, jedyna która mnie wciągnęła.
ja osobiscie uwielbiam trudne strategie ale o TZAR jeszcze nie słyszałem.PS. mozesz mi troche przyblizyc ten tytuł?
Tzar jest stara strategia, ktora jak sie przejdzie na najtrudniejszym lvl cala to dla mnie jest sie mistrzem
Tzar jest stara strategia, ktora jak sie przejdzie na najtrudniejszym lvl cala to dla mnie jest sie mistrzem
I tu trzeba przyznać Ci rację. Ja także nie grałem w strategie, która byłaby trudniejsza od Tzar'a. Grałem w to kilka lat temu, ale głównie przy pomocy kodów na surowce. Chociaż kilkakrotnie udało mi się wygrać bez tych kodów.
Mówiac tak o kodach dziwnym trafem przypomniał mi sie jeszcze jeden tytuł zasługujący na umieszczenie go w ankiecie a mianowicie
Empire Erth (1 i 2 bo 3 moim zdaniem nie wypał)
Jest to jedna z nielicznych strategi gdzie zaczynamy DOSŁOWNIE w epoce kamienia łupanego, a konczymy lotami w kosmos i jeszcze dalej
Moze nie jest strasznie trudna ale ma w sobie to cos co czyni ja bardzo grywalną.
Malutki offtop: moze by tak podawać zalety i wady wybranej gry ?
Zdecydowanie Heroes of M&M, w tą grę grałem już jak miałem z 7 lat ) (1 i 2, później 3,4 z rok temu 5, z pół roku temu dodatki, no i znudziło się, ale i tak jest dobra).
Najlepsza z całego Heroska jest trójeczka :>
Zdecydowanie Heroes of M&M, w tą grę grałem już jak miałem z 7 lat ) (1 i 2, później 3,4 z rok temu 5, z pół roku temu dodatki, no i znudziło się, ale i tak jest dobra).Najlepsza z całego Heroska jest trójeczka :>
Wybrałem Age Of Empires ale jeśli chodzi o Tzara to grrałem w niego dużo i namiętnie kilka lat temu...
Gra naprawdę ciężka.. Komputer robi taką jadke ze to jest dopiero HARDCORE
co do HEROSÓW - To jest już klasyka Trójka najlepsza..
Lecz niestety nie grałem w V . Zastanwiam się nad kupnem..
Może ktoś powiedzieć cuś o V? Teraz to jest koszt ok. 60 zł
Ja osobiście nie gram często w strategię ale jak już grałem to Age of empires i Heroes V która moim zdaniem jest najlepsza z wszystkich części heroesów
Jak dla mnie najlepsze Emipre Earth II, Faraon i Cleopatra( lub na odwrot xd), Zeus, Age of Mitology,Twierdza Krzyzowiec .Co do Tzara i przejscia go na hardzie to trzeba byc hardcorem ^^
Ja oddałem głos na serię Total War.Dziwię się że tak mało głosów zostało oddanych na TW ;/.
Age of Empires (zwłaszcza II).
Warcraft oczywiście wziąż pogrywam przez battle neta
Heroes M&M Najlepsza strategia w ktora gralem
Nie wiem czy ktos z was gral w taki tytul jak Myth... By ta gre przejsc na najtrudniejszym poziomie trzeba bylo byc naprawde masakralnie dobrym .
Powiem jeszcze (lecz nie mogę oddać głosu) że podobała mi się gra pt "Age of Empires" oraz "Heroes of M&M" polecam te 3 gry a Warcraft'a najbardziej.
Co do W3 to aktualnie ludzie grają w dote. Jest to mod, który tak samo jak CS przebił samą grę.
Polecam zapoznać się z Garena, program umożliwiający grę w dote z graczami z całego świata.
Wiesz łoś chętnie bym pograł w Dote ale zabardzo nie wiem jak i o co chodzi a tak to gram TW Foty itp.
Ja oddałem głos na total war bo gram w to od pierwszej części i jest zajeb****.