Najlepsze anime 2012/13 według was

Ostatnio znów mnie naszło na anime i chce sie dowiedzieć od was jakie tytuły wam najbardziej przypadly do gustu z 2012 i 2013 roku :)

Aktualnie ten o tytanach...niestety nie pamiętam nazwy, bo ja ogólnie anime nie oglądam bo większość jest durna, ale to mi się spodobało...jakieś shingeki no kyogin czy jakoś tak.

Attack of Titans to chyba chodzi wam o ten tytuł który bije rekordy sprzedaży itp

Nie oglądam prawie w ogóle nowości, ale definitywnie Shinsekai yori.

Według mnie Sword Art Online

Jeżeli chodzi o sword art online to tylko pierwszy sezon

SAO było ciekawe, ale tylko pierwszy sezon. Mi Shingeki No Kyojin średnio przypadło. Obejrzałem 2 odcinki(wiem mało), ale nie spodobało mi się. Może się przemogę i obejrzę jeszcze z 2. Dopiero zacząłem oglądać, ale wg. SAO najlepsze;)

strasznie malo wychodzi tytułow godnych obejrzenia np. jak attack on titans ;/

Shin sekai yori

Attack on Titan. Definitywnie jeszcze Photo Kano sympatyczne lecz bardzo schematyczne. Jednak nic nie pobije klasyki jak One Piece,Rurouni Kenshin. Niektórym Attack On Titan/Shingeki no Kyojin może się nie podobać bo to nie jest typowe anime/manga tylko poważny seinen bez miejsca na humor :) Poważna Manga o źle i chaosie na świecie. Polecam na pewno lepsze niż Death Note który trzyma w podobym klimacie i napięciu.

Initial D Fifth Stage, jedyne ciekawe chyba co wyszło, reszty nie ocenie, bo się nie skończyły, taki np. Attack on Titan/Shingeki no Kyojin, a wszystko może się zdarzyć. btw. (s)SAO miał jeden sezon, wiem, że wam o ALO chodzi, jednak nie zmienia to faktu, że tylko jeden sezon był.

Z 2013 - Shingeki no Kyojin

Niektórym Attack On Titan/Shingeki no Kyojin może się nie podobać bo to nie jest typowe anime/manga tylko poważny seinen bez miejsca na humor Poważna Manga o źle i chaosie na świecie. Polecam na pewno lepsze niż Death Note który trzyma w podobym klimacie i napięciu.

własnie takie anime mnie zawsze interesowały code geas, death note, claymore i teraz ten attack on titan

a wiadomo OP,Naruto,Bleach i DB to must watch xD

Powtorze : Attack on Titan !

W sobote w nocy 11 odcinek a w niedziele rano z PL napisami.

Jedyne anime ktore mnie wciaglo.

Shingeki No Kyojin, ALO ( jakby ktoś nie wiedział chodzi o "pierwszy sezon" SAO, tak jak napisał/a Takeshi ^^ ) i Mirai Nikki, to są must watch Anime 2012 / 2013.

Ze względu na to, że lubię raczej komediowe serie (trza się jakoś odprężyć), to jestem za Yuyushiki chociaż jakoś wybitne nie jest. Jednak pod względem fabularnym w 2013 niszczy u mnie system Shigeki no Kyojin, a w 2012 SAO przed połową serii.

Anime jest bardzo duzo ciekawych... Troszke odbiegam od tematu, ale za duzo nowych anime to nie wyszlo.

Wg. Tej strony http://animeon.pl/top/ widzialem juz:

-Cala stara seria Dragon Ball.. Jest dla mnie numerem I z wszystkich anime jakie widzialem do tej pory.

-Naruto i Naruto Shippuuden - nadal ogaldam czesc II. Wielka wojna zjednoczonych sil ninja dobiega powoli konca, lub sie rozkreca bo pozostalo ponoc 78 rozdzialow by zakonczyc naruto.

-Fairy Tail - nadawanie tymczasowo przerwane. Ale bardzo mi sie podobalo to anime, a zwlaszcza muzyka i efekty.

-HunterxHunter2011 - nadal ogladam i bardzo mi sie podoba. Anime o Łowcach.

-Bleach - seria zakonczona i nie wiem czy zrobia czesc II. Ciekawe anime i tez widzialem w calosci.

-Singeki no kyojin - to anime z tytanami co wyszlo nie dawno tez jest ciekawe. Klimat mi pasuje i zobaczymy jak sie rozwinie akcja. Nadal ogladam.

-One Piece - Probowalem ogladac ale nie trafilo do mnie. Za duzo odcinkow i przestalem po tym jak dotarli na grand line. Zbyt zwariowane.

-Suisei no Gargantia - ciekawe postapokaliptyczne anime, srednio mi podchodzi, ale da sie ogladac. Chyba jakies nowe to jest bo teraz odcinki wychodza. Ma byc 13 odcinkow, a jest aktualnie 11 lub mniej?

-SAO - widzialem ale fajny tylko pierwszy sezon. Mala ilosc odcinkow. O grze mmo...

Wypisalem w kolejnosci takiej jak mi sie anime podobaly i tylko te co ogladam aktualnie lub widzialem.

Szukam tylko anime zawsze o sztukach walki i zastanawiam sie nad kilkoma tytulami.

Anime jest bardzo duzo ciekawych... Troszke odbiegam od tematu, ale za duzo nowych anime to nie wyszlo.Wg. Tej strony http://animeon.pl/top/ widzialem juz:-Cala stara seria Dragon Ball.. Jest dla mnie numerem I z wszystkich anime jakie widzialem do tej pory.-Naruto i Naruto Shippuuden - nadal ogaldam czesc II. Wielka wojna zjednoczonych sil ninja dobiega powoli konca, lub sie rozkreca bo pozostalo ponoc 78 rozdzialow by zakonczyc naruto.-Fairy Tail - nadawanie tymczasowo przerwane. Ale bardzo mi sie podobalo to anime, a zwlaszcza muzyka i efekty.-HunterxHunter2011 - nadal ogladam i bardzo mi sie podoba. Anime o Łowcach.-Bleach - seria zakonczona i nie wiem czy zrobia czesc II. Ciekawe anime i tez widzialem w calosci.-Singeki no kyojin - to anime z tytanami co wyszlo nie dawno tez jest ciekawe. Klimat mi pasuje i zobaczymy jak sie rozwinie akcja. Nadal ogladam.-One Piece - Probowalem ogladac ale nie trafilo do mnie. Za duzo odcinkow i przestalem po tym jak dotarli na grand line. Zbyt zwariowane.-Suisei no Gargantia - ciekawe postapokaliptyczne anime, srednio mi podchodzi, ale da sie ogladac. Chyba jakies nowe to jest bo teraz odcinki wychodza. Ma byc 13 odcinkow, a jest aktualnie 11 lub mniej?-SAO - widzialem ale fajny tylko pierwszy sezon. Mala ilosc odcinkow. O grze mmo...Wypisalem w kolejnosci takiej jak mi sie anime podobaly i tylko te co ogladam aktualnie lub widzialem.Szukam tylko anime zawsze o sztukach walki i zastanawiam sie nad kilkoma tytulami.

Przeczytaj temat i wróć do mojego posta.

Jak nie przeczytałeś to to zrób i przeproś, że przez ciebie zginął niewinny piesek.

za_kazdym_razem_gdy_spamujesz_na_forum_bog_zabij.jpg

Btw. Jak? Co? Gdzie? 1. SAO to anime 2012r. 2. SAO miało 1 sezon, tylko był on podzielowany na dwie gry. Ludzie myślcie.

A co do anime 2013r. jeszcze musimy poczekać, odpowiem na Twoje pytanie 1 stycznia 2014r :)

Bol d*py i hipokryzja ze ktos napisal cos odbiegajacego od tematu vilczy. Powiem ci tyle idz sie powies dzieciaku z tym swoim spamem zdjeciami, a wypisalem to co mi sie podobalo i co nadal leci w anime lub wyszlo teraz nie dawno. W tych anime sa 2 anime z tego roku. Wymienilem kilka starszych anime ale co z tego?

Po za tym pytanie o najlepsze anime 12/13 roku jest troszke bez sensu bo sa nadal kontynuowane serie, a wypowiadac sie o anime mozna dopiero po zakonczeniu serii, bo wczesniej sa to tylko odczucia czy anime jest fajne czy nie.

Powiedzmy bylo juz 10 odcinkow o tytanach ale nie kazdemu sie to podoba i nie wiadomo czy bedzie mozna nazwac je najlepszym, moze cos zepsuje watek lub zakonczenie.