Elfen Lied - Bardzo krwawe z ciekawą fabuła i niemonotonne
Code Gears - nie pamiętam dlaczego ale utkwiło mi to anime w pamięci.
Dragon Ball - Bez wątpienia król anime nikt nie zaprzeczy ale troche długie jest remake dragon ball Z o nazwie dragon ball kai ale to już nie to samo z 22 godzinnej wali z frezerem zrobili 40 minutową xD
Melancholy of haruhi suzumiya - Ciekawe ,orginalne , czasem śmieszne , czasem smutne ogołem warte zainteresowania.
Death Note - to poprostu trzeba zobaczyć 10/10 bez wontpienia
Van Hellsing - upiorne ,niezwykle klimatyczne opowieści o łowcach wampirów.
Devil my Cry - warte polecenia jest krótkie i ciekawe niema co sie zbędnie rozpisywac.
Zero no Tsukaima - jak by wyciąc 50% cycków i 50% histori miłosnych było by epickie a tak to szkoda wrecz słów ale mi się podobało 6/10
Fate Stay Night - Epickie
no i na koniec Soul Eater - cieżko je ubrac w słowa : straszne,smieszne,głupie,fajne , z sensem , bez sensu...... ale samo w sobie raczej zaje***fajne jedno z lepszych jakie widziałem
Przyznam że nie oglądałem już anime z 2 lata podaje raczej starsze tytuły które utkwiły mi w pamięci i mniejwiecej pasują do twoich wymagan z czegoś nowszego to ci raczej nie pomoge bo tak już wspomniałem jestem z anime prawie 2 lata w plecy chociaż ciągle myśle wrócic do naruto od 1 seri do samego konca ale jakoś zawsze mi na to czasu brakuje .Kumpel poleca jeszcze One pice ale tu sie nie wypowiem bo nie oglądałem
Mam nadzieje że pomogłem , a jak są jakieś byki to z góry przepraszam ale coś się edytor textu popsuł i zamiast poprawiać błędy kasuje słowa Pozdrawiam