Dla mnie Tibia tez jest kozak gdyby nie to ze PACC maja 2x exp co kompletnie niszczy zabawe dla FACC
Najlepsze MMO F2P - waszym zdaniem?
Obydwie gry są dobre i tibia i L2
Racja. L2 to pierwszy powazniejszy mmorpg, ktory przyciagnal mnie na bardzo dlugo. Drugim byl Guild Wars dlatego wole model B2P. A tak na offtopie, gw2 ma jakis trial z prawdziwego zdarzenia i czy pojdzie mi ma athlonie x2 4400, 4gb ramu i 8600gt geforce?
Trial był kiedyś na łikend. Teraz zostają Ci filmiki na jutubie.
Jak gierka moze nie miec triala? Rift nie jest darmowy co?
Rift ma triala do 20 lvla chyba:)
Ooo to ciekawa opcja, a ile abonament i czy pojdzie na pc podanym wyzej przeze mnie?
Rift abonament wychodzi około 70zł/2miechy, a miech ok. 40zł.
Jak bede w domu to sprawdze jak smiga ten rift, swotor odpada. Bardzo slabo chodzi. Mysle czy nadal grac w runescape'a, poniewaz te zmiany w walce troche zmienily gre i nie umiem sie przyzwyczaic...
nie ma takiej ;p
Kiedys byly... teraz gry wymagaja co raz wiekszych nakladow pienieznych niz kiedys. Przeciez Mu nie mialo kiedys zadnego abonamentu, czyz nie? I bylo git, teraz kazda gra kosztuje miliony i mase czasu. Taka Tibia dawala elegancko rade bez PACC i jak robilem hmm to kupowali ode mnie tylko premiumy. Teraz nikt tego nie chce, myslalem nawet nad powrotem, bo tam nawet nie czuje tego PACC z racji, ze mam gdzie expic:-)
A co sądzicie o Fallen Earth? Patrzę, że na F2P, nie mamy bajońskich ograniczeń, tylko w prędkości expienia skilli i craftowania (można jedną rzecz robić na raz, nie mamy dostępu do kolejki), Wydaje się perfekcyjnym F2P mmo, kwestia tylko klimatu
Aion i Lineage 2
Tera Online ; )
Dlaczego ? Wciagnelo mnie tak samo jak L2 za czasow C3/4 ; )
Moim zdaniem Aion,SWTOR,L2,Tera ,Allods na europejskim serwerze ,tyle że zdominowany przez p2w(wiadomo runki).Problem w tym ,że wszystko średnie.Grałem we wszystkie te gry.L2 GoD kiepski grind fest zrobili z tej gry, w SWTOR gram,bo w coś trzeba grać i w Tere troche pykam ale też szału nie ma.Wszystko jakoś średnio na jeża,albo człowiek ma zbyt wygórowane oczekiwania w kwesti gier mmorpg.
Ja zacząłem w Tibie na Antica i przeliczyłem sobie, że PACC to tylko 1,20 zł dziennie jakoś, czyli jeden mały snickers, mars lub twix Można to sobie odpuścić lub wziąć jeden dzień więcej w pracy, kogoś zastąpić
Na FACC jest nieźle, ale patrzę, że ludzie botują i wcale się tego nie boją :| Niby lecą te bany, ale to jakiś pic na wodę chyba...
Metin2.
Mimo goldpacka uważam że Aion jest obecnie gra f2p najbardziej godną uwagi. L2 było kozacką grą, ale za czasów C3/C4. Rift taka nijaka produkcja, chwile pograłem ale stwierdzilem ze nic ciekawego. No zostaje jeszcze TERA ale jak na moj gust non target w tej grze ją po prostu psuje.
Metin2
moze dlatego ze grałem jakies 2-3lata , ostatnim razem gry grałem to rzeczy z IS można było kupować normalnie w sklepach innych graczy więc dla mnie duży +
Runes of Magic