Mnie tam najbardziej się podoba Warframe
Najlepsze MMO F2P - waszym zdaniem?
Mnie tam najbardziej się podoba Warframe
Kto ci dał łopatę ?
Temat powinien mieć jakieś zwieńczenie (poprzedzone może ankietą), taki koniec eventu i podsumowanie, który tytuł był wymieniany najczęściej. Ja tutaj widzę tylko jedno podsumowanie- zamknięcie wątku.

And the "złoty szpadel" goes to...
metin 2 jest fajny y zal xD
a tak na serio Aion,SWTOR,LoL,Rift
Podajecie takie klasyczne i popularne gierki jak Aion, Rift, LoL. Mi na przykład pasuje granie w EverQuest'a 1 po wydaniu tych 5$ na konto Silver (posiadam takowe, tylko nie mam z kim grać ) lub w DCUO też za te 5$.
EQ2 z trochę nowszej klasyki oraz jak wykosztujesz się troche to GW1. Ze starych dobrych klasyków to Dark Eden i może MU Online?
Ja dzisiaj zauważyłem, że EQ 1 ściągnięte ze Steam chodzi o niebo lepiej niż to z launchera SOE... Aż normalnie nie mogłem uwierzyć. Postanowiłem taki zabieg przeprowadzić z EQ2, więc dam znać co i jak Mam GW1 z dodatkiem EOTN, ale graczy to tam nie ma xD
Na polskich dystryktach nawet nie szukaj, tam nie ma nikogo. Inna sprawa Amerykańskie, jak wchodziłem tydzień temu do Spamandanu to były 3 i o dziwo, pierwszy nie był zaspamowany WTS/T/B, tylko normalnie rozmawiali.
Polacy też grają, ale zostalli już w zasadzie tylko starzy wyjadacze.
Właśnie odpaliłem EQ2, które ściągnąłem ze steam'a, a nie z launchera SOE. Zupełnie inaczej chodzi, bez żadnych problemów, aż chce się grać (zakupiłem silver - to długa historia, miałem od dawna 500SC), ale nie ma pewnie z kim
Nie ma dobrego darmowgo mmorpg, niestety. Ani jeden w tej chwili nie jest wart uwagi, ciekawe ile trzeba będzie czekać na coś, co się w końcu nie będzie powtarzać po raz tysięczny. Póki co są same azjatyckoskośne crapy i średniaki, w które i tak się nie opłaca grać, chyba, że ktoś nie jest wymagający i się zadowala małymi rzeczami.
Siemien, rozważam poważnie powrót do EQ2 od zera, więc jbc. możemy się zgadać.
Siemien, rozważam poważnie powrót do EQ2 od zera, więc jbc. możemy się zgadać.
Ja też się mogę podczepić.
to bardziej polecacie EQ2 niż Rift lub Aion'a??
Ja to obstaje za EQ 1, ale dwojka spoko. Moze pogramy w jedynke? mam silvera w obu wiec i tu i tam gildie moge zalozyc wiec spoko.
Nie ma żadnej ciekawej gry MMORPG f2p obecnie na rynku. Jedyna gra jaka mnie przyciągnęła na ponad 2 lata to p2w Runes of Magic - grałbym nadal gdyby nie polityka Gameforge która dąży do jak największego wyzysku kasy od graczy i pozwalanie na wszystko niemieckim graczom.
Zagraj w Miasto Pary
Do 17poziomu można uzbierać kase na zwierzaka i motor Ja tak uzbierałem.
Nie wiem jak jest dalej bo mam 18 dopiero i puki co jest super.
A neverwinter online fajna gierka? bo nie w temacie jestem
Neverwinter jest typowym średniakiem, nie ma tam totalnie nic czego nie ma w tysiącu innych gier w dodatku szybko nudzi, to już tera jest dużo lepsza.
aktualnie - RIFT - za 20 zl mamy wieczna gre lub do kupienia in game za platyne